Eylül 2011 Bebeklerimizin İsimleri

kızlar ben de eylül veya nilüfer düşünüyorum. nasıl sizce hangisi daha hoş? aslında ben de iki isim istiyorum ama nilüfer uzun oldugu için tek yeter.eylül olursa belki başka bir isim eklenebilir.

bence de Eylül çok güzel isim, eylül ismi nedense bana narin, çıtı pıtı, duygusal bir kızı çağrıştırıyor =)

kizimin ismini ben koymustum Elif diye, bu sefer esim koyacagim diyor
henuz cinsiyeti belli degil o yuzden dusunme asamasindayiz:44:

kızimın adını bade koymayı düşünüyoruz.ama kimileri çok beğenirken kimileri başka isim dùşünün dedi.sizce nasıl?

emir koymayı düşnüyorum kızlar.çok hoşuma gidiyor.acaba isimlern anlamları önemli mi? ya da bazı dini isimlerin çocuklara ağır geldiğini duydunuzmu hiç?

emir koymayı düşnüyorum kızlar.çok hoşuma gidiyor.acaba isimlern anlamları önemli mi? ya da bazı dini isimlerin çocuklara ağır geldiğini duydunuzmu hiç?

evet banada sölediler bende sare istiyordum hz.ibrahimin eşinin adıymış o zaman sölediler banada...ama ben o yüzden vazgeçmedim tabi :) emir çok hoş bir isim...

bade isminin anlamını araştırdın mı? bana pek güzel gelmiyor açıkcası ama anlamı daha önemli.....

anlamı kutsal sevgi aşk demekmiş.eşimle ben bebeğimizi severken bu ismi çok yakıştırdık.kimilerine çok güzel kimilerine de kötü geliyor.ama bize sorsan o ismi duyduğumda içimde hoş bir duygu oluyor.

anlamı kutsal sevgi aşk demekmiş.eşimle ben bebeğimizi severken bu ismi çok yakıştırdık.kimilerine çok güzel kimilerine de kötü geliyor.ama bize sorsan o ismi duyduğumda içimde hoş bir duygu oluyor.

Bade - Vikipedi
bade - Vikisözlük

badenin anlamı daha çok şarap içki olarak biliniyor
tabii siz bilirsiniz bebeğinize daha güzel bir isim yakışır bence

ben daha karar veremedim. oğlummun ismini eşim koymuştu.şimdi ben koyucam ama çok kararsızım.eşim hiç düşünmeden karar verdi. bense.... aybike,feyza,merve...vb gibi devam ediyo karar veremiyorum.

Biz çok düşündük aylarca sonunda karar verdik. Göbek adı Atatürk'ümüzün annesinin adı Zübeyde olacak. Asıl ismi ise Ada

benim kızımın ismi elif olacak insallah. ama kayınvalidem de kendi ismini koydurmak istiyo. onun adı da Meral(dişi geyik demek). ay aman insallah son anda bir kriz çıkmaz
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…