ömerolacak bizim paşanında adı yanınada 2. bir isim düşünme aşamasındayız yüksek ihtimalle biz karar verene kadarda çocuk doğmuş olacak
aşk olsun hala yorum yok.fikirlerinizi bekliyorum(
Bence Rüzgar Kağan.Benim oğlumun adı da Rüzgar olacak inşallah. en başından beri iki isim düşünüyoruz ama ikinci isim konusunda hala kararsısız. Ahmet Rüzgar ya da Rüzgar Kağan olacak.sizce hangisi??
Benim oğlumun adı da Rüzgar olacak inşallah. en başından beri iki isim düşünüyoruz ama ikinci isim konusunda hala kararsısız. Ahmet Rüzgar ya da Rüzgar Kağan olacak.sizce hangisi??[/QUOTE
Bencede Ruzgar Kagan haha hos geliyo kulaga. bizde en basta Deniz dusunmustuk simdi Deniz Kaan a karar verdik Babam sagolsun
ben zeynep ismini begenirim basitligi sadeligi cok hosuma gider hem geleneksel hem herdaim modern..
Ama kocam peri ismini onerdi, anneannesinin ismi perihan. Kocam az duyulmus orjinal bir isim olsun istiyordu.. Benim de cok icime sindi.. Anneannesini de cok severim zaten..
Simdi bir peri kızım olacak :))))
Ikincisi erkek olursa demir koymayi dusunuyoruz bu arada, isim arayan varsa oneri olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?