merhabalar.ben de 22 eylül de ilk aşılamamı yaptırdım.14 gün sonra test dedi.bakalım bugün 12. günüm ama ben adet olacağım zaman bacaklarım feci şekilde ağrımaya başlar.gene öyle oldu.sanırım gebelik gene olmadı.hayırlısı bakalım.
merhabalar.ben de 22 eylül de ilk aşılamamı yaptırdım.14 gün sonra test dedi.bakalım bugün 12. günüm ama ben adet olacağım zaman bacaklarım feci şekilde ağrımaya başlar.gene öyle oldu.sanırım gebelik gene olmadı.hayırlısı bakalım.
Merhaba mery hikayemi biliyorsun. benim de de aşılamanın 12. günü leke geldi tamam adet oldum derken tüp bebek için randevü ayarlarken rabbime şükürlerolsun ki hamile olduğumu öğrendim. Evet bu bir mucizeydi meleğim bana gelmişti.Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın bir gün zamanı gelince olacak hem de hiç ummadığınız bir anda
MUCİZELERİNİZİN SİZİNLE OLMASI DİLEĞİYLE
deryada seni tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini hayırlısı olsun hakkınızda.:))
Ay canım benim evet hikayeni biliyorum bu 2.denemendi ve sende ben gibi tek tüpün açık şükür tuttu yani=) Rabbim sağlıklı kucağına alamayı nasip eder inş.
Darısı başimiza inş. Bana umut oldun
Dualarını eksik etme üzerimizden b
Çok sevindim senin icin.... Canım bide senin eşinde sorun varmıydı diye soracaktım?????
olmadı maalesef . İnşallah rabbimir sonrakinde nasip eder
Merycim çok teşekür ediyorum güzel dileklerin için özellikle msj sana yazdım umudunu yitirme diye inanım aklım hep sizde bizi ancak bizimgibiler anlar hep dua ediyorum size ve tüm isteyen herkese kimseyi Allah bu yolda sınamasın hayırlı haberlerini bekliyorum
Eşim desayı çok iyiydi hareket biraz düşüktü.
benimde olmadı negatif(
kıızlaaar çok acil yardıma ihtiyacım var.aşılama olucak bu ay.şimdilik gonal-f 450 kullanıyorum.3 kutu yazdı doktorum.bugün 2. gün 75 doz vuruyorum günlük.ama bir kutusu fazla gelicek gibi artıcak ya kullanan varmı daha önce.. o şirıngayla 75 getiriyorum dozu doğrumu yapıyorum anlamadım ben yaaa offff
kafamçok karışık pazartesi kontrolüm var yumurtalara bakıcak sannırım ama benim yumurta oluşumu ile ilgili hiç sorunum yok bunu kendiside söylüyo.neden fazla yazdı anlamadım.birde 2 kutu ovitrelle iğne verdi.2 kutuda je.anlamadım yaa salak gibiyim
anlıyorum cnm senı kontrolunde doktorunada sorarsın bnm de yumurta gelısımıyle ılgılı bı sıkıntım yoktu aşılama öncesı 3-4 kez yumurta takıp yontemıyle tedavı olduk ilaçlara cvp verıyo ve iyi gelişiyodu. ama ilk aşılamada dayadı iğneleri haplarda o kdrr ıyı olan yumurtalar iğnede olmdı demekkı her bunye her yönteme farklı tepki verıyo. sen sıkma canını pazartesı gıttıgınde konusursun doktorunla bunu dusunup stres yapmaki guzel guzel buyusun yumoslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?