Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm tatlım bende senın gıbı ılk defa asılama yaptıranlardanım benımde catlatma ıgnem 22 eylulde vuruldu 24 eylulde asılama oldum 11. gundeyım gogu uclarım acıyo benım dırek goguslerım sıser ve agrırdı bu sfer farklı bıde senın dedıgın gıbı belım dızlerım fılan agrırdı onlar yok asılamdan sonra sagve sol kasıklarım agrıyordu hergun agrıdı sımdı de agrı ıkısının ortasında toplandı tam bıkını bolgesının ustu agrıyo galıba adetmı olcaz ne doktora sordum hamılelık belırtılerıyle adet belırtılerıyle aynıymıs ben test yapmayı bekleyemıyorum ınsallah hamıleyızdır ekım 8 de 15.gun test yaptırcam bakalım hayırlısı

canım bence sen yanlıs sayıyorsun yarın tam 14 gun olcak yarın kantahlılı yaptır derım

canım benimde 22 eylül aşılama tarihim ama bugün 12.değil 14.gün oluyo aslında bugün test yaptırabilirsin bana hastaneden 5 ekimde gel test yapcaz dediler yani aslında bugün test günümüz.ama benim devlet hastansi deli gibi kalabalık oluyor sabah 6da gitmem lasım sıra almam lasım zor geldi ilk aşılamam bide aslında cok merak ediyorum sonucu.ilk başlarda ne bir ağrı ne bir sancı hiçbir seyim olmadı aşılmadan sonra,ama 3-4 gündür adet olucakmışım gibi ağrım var sanki hastalanıcam gelemiyo gibi her seferinde hasta oldum sanıyorum yarın veya cuma gitcem artık hastaneye test için hadi diyorum adet olursam boşu boşuna test yaptırmayım bekliyorum yani.hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
sende belirti var mı canım ???

Ay canım benim evet hikayeni biliyorum bu 2.denemendi ve sende ben gibi tek tüpün açık şükür tuttu yani=) Rabbim sağlıklı kucağına alamayı nasip eder inş.
Darısı başimiza inş. Bana umut oldun
Dualarını eksik etme üzerimizden
Çok sevindim senin icin.... Canım bide senin eşinde sorun varmıydı diye soracaktım?????

Son düzenleme:
deryada seni tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini hayırlısı olsun hakkınızda.:))

sevkaraçok teşekkür ediyorum .inanın sizlere hep dua ediyorum bizi ancak bizimgiler anlar rabbim bu duyguyu size de yaşatır inşallah.

Merycim çok teşekür ediyorum güzel dileklerin için özellikle msj sana yazdım umudunu yitirme diye inanım aklım hep sizde bizi ancak bizimgibiler anlar hep dua ediyorum size ve tüm isteyen herkese kimseyi Allah bu yolda sınamasın hayırlı haberlerini bekliyorum
Eşim desayı çok iyiydi hareket biraz düşüktü.

offf ya cok sıkıldım beklemekten zaten 4 gündür adet olcakmışım gibi ağrı cekiyorum yarın sabah gidicem hastaneye baksınlar artık 15.gün neyse ne var mı yok mu.ne uyuz birşey beklemek zaten su vajina jel bende tansiyon mu ne yaptı kulağım uğuldayıp duruyo sıkıntı sırf.ya insanda hiçmi gebelik belirtisi olmaz ne göğsüm acıyor ne başka birşey olağan adet ağrılarım başladı bide tuzu biberi.idrar testi yatım bugün belki bi ümit silik bir çizgi silik görmek için silik bir nokta dahi cıkmadı.galiba ilk aşılama foss cıkcak hiç ümidin kalmadı.sırf hastaneye yarın su 2.sefer için rapor işini halletmeye gidiyorum yapsınlar 2.yide neyse ne ya cok sıkıldım böyle işte kızlar buhran gecirdim su anda döktüm içimi :))

kötü bi surec bu.. bende 28 eylulde ilk asilamami yaptirdim.. simdi bekliyorum.. cift cizgiyi gorecegim bigun varmi bilmiyorum.. ama yaptirdigim gunden beri adet sancisi gibi sancilar var.. ne olacak bilemiyorum.. hayirlisi olsun artik.. insallah iyi haberler alirsin :)

Arkadaşım benim teşekür ederim . Ben bu ay ameliat masanına yatacam adetimi bekliyoruz bi haftaya olurum. sonra ilk aşilamamı yaptıracam belki onada gerek kalmaz hayırlısı...
Herşey gönlünce olsun canım

benimde olmadı negatif(

canım üzülme dicem ama insan üzülüyor genede,benimde ilk aşılamam olmadı malesef,ama herşey Allah dan tatlım unutma,var vakdi zamanı ,belki kendiliğinden gelecek bebişin hiç belli olmaz,ben 2-3 ay dinlenicem çünü o iğneler düzenimi bozdu,adetim bitmişdi 10 gün geçdi şimdi tekrar lekelenmelerim başladı,adet olcam gibi,o yüzden vücudum dinlensin biraz...

merhaba arkadaşlar; hatırladınızmı beni ben 1eylülde ilk aşılamamı olmustum bu başlıktaydım olmadı ilki çok üzüldüm bayagı bı teredütten sonra 30eylüldede ikinci aşılamam oldu. beklıyoruz şimdide.. bu 2.aşılama sırasında çok ağrım oldu sanki için oyuldu gıbı hissettin çok kötüydü 1-2gun öle agrı devam etti. bugun 8.gun bugunde sol tarafımda kramp gibi batmalar oldu ara ara ilkinde olmamıstı böle sızdede oluyomu acaba nolrmal bı durum dimi

kıızlaaar çok acil yardıma ihtiyacım var.aşılama olucak bu ay.şimdilik gonal-f 450 kullanıyorum.3 kutu yazdı doktorum.bugün 2. gün 75 doz vuruyorum günlük.ama bir kutusu fazla gelicek gibi artıcak ya kullanan varmı daha önce.. o şirıngayla 75 getiriyorum dozu doğrumu yapıyorum anlamadım ben yaaa offff

bana o iğne değilde memogon 75 verdı 1su+1toz seklınde 5 gun. ama iğneye hemen baslamadım öncesındee serophone kullandım buay yumurtalarım güzel gelişti farklı bı yontem uyguladıgını söledı doktor. ılk asılamamda 2kutu iğneden verdı 10 gun aynı sekılde vuruldum gıttık yumurtalara baktı istediği sekılde buyumemıstı sonra 2 gunluk ıgne tekrar verdı sanırım yumurtalarım iğne+hapa beraber cvp verıyo. diyeceğim 3kutu banada fazla gibi geldı tabı bı bıldıgı vardır doktorun

kafamçok karışık pazartesi kontrolüm var yumurtalara bakıcak sannırım ama benim yumurta oluşumu ile ilgili hiç sorunum yok bunu kendiside söylüyo.neden fazla yazdı anlamadım.birde 2 kutu ovitrelle iğne verdi.2 kutuda je.anlamadım yaa salak gibiyim

anlıyorum cnm senı kontrolunde doktorunada sorarsın bnm de yumurta gelısımıyle ılgılı bı sıkıntım yoktu aşılama öncesı 3-4 kez yumurta takıp yontemıyle tedavı olduk ilaçlara cvp verıyo ve iyi gelişiyodu. ama ilk aşılamada dayadı iğneleri haplarda o kdrr ıyı olan yumurtalar iğnede olmdı demekkı her bunye her yönteme farklı tepki verıyo. sen sıkma canını pazartesı gıttıgınde konusursun doktorunla bunu dusunup stres yapmaki guzel guzel buyusun yumoslar :)

canım benim çok haklısın ama madem 2 kutu yeticek neden 3.kutuyu yazıyosun ilaçlarım 2000tlye yakın tuttu ama heyet raparunla aldım yinede %20sini verdim ve 475 lira ödedim az para değilki.mesela aşılamayı özel merkezde yaptırıcam ordada ücret alınıcakmı.doktorum muayenehaneside 200tl olmuş 180di.zaten 1 kere olucam aşılama tutmazsa tüp bebek.doktorada söledim.gelemiyorum bu sıkıntılara.4 yıldır çok çabaladım..hakkımızda hayırlısı inşallah....

bende çarşamba günü aşılama oldum benim yumurtalarım iğne olmadan büyümüyor.5 kutu verdi doktor hepsini vuruldum anca büyüdü.banada ovitralle iğneden 2 tane vermiş ama sadece 1 tanesini vurdular diğeri kaldı öyle.neden 2 tane dedim dursun lazım olur diye dedi.sanki ağrı kesicimi bu lazım olsun anlamadım ama ne dicem ki :S

bu arada normalde yumurtası gelişenlerde sadece 1 yumurta büyüyor ama iğne ile büyüdüğünde sayı artıyor benim bu ay 8 tane büyüdü artık biri tutar inş.belki senin doktorunda sayı artsın tutma olasılığı artsın diye iğne vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…