selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bu tür hafif kanama ve lekelenmeler genelde bebek yerleşiyo şeklinde yorumlanır ama tabiki en iyisini doktor bilir doktorunuz nezaman test istedi bende 15. gün istedi 1 haftası gecti bile sabır gerek cokta stres yapmamak gerek elbette
Arkadaşlar çoğumuz ayda bi iki kere yazıyor burlara malum herkez aylık adetini bekliyor bişeyler yazmak için...
Nede zordur beklemek sevinçli bi haber vermek....
Leke görüpte kesilen arkadaşlar sonulçlarınız nerde.....
EEEE merak diyoruz=))))
bence bebek yerleşioooooo
öncelikle deryada arkadaşım ( ki muhtemelen adaşız :)) ) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin evladını. Çok sevindimsenin adına . Bende 19 Eylül de ilk aşılamamı yaptırmıştım bugün kan testi yaptırdım. yarım saate kadar alacağım inşallah sonucu. Gerçi dayanamayıp birde evde test yaptım ama maalesef onda negatif. Kan testinden de pek umutlu olmasam da yine de pozitif çıkması için dua ediyorum. İnşallah Rabbim hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmasın.
olmadı maalesef . İnşallah rabbimir sonrakinde nasip eder
bilmişim deryada hayırlı olsun bebegin cok sevindimmmmm allah tamamına erdirsin banada dua et
deryada hamileliğin hayırlı olsun canım
senin lekelenmen nasıl olmuştu
benimde 4.aşılamamdı
dün başladı lekelenmem hala adet olarak sökülemedi.
anlatırmısın?
canım çok teşekkür ediyorum.benim 2. aşılamamdı.aşılamanın 12. günü hani adet olmadan önce lekeler gelir ya kahve rengi öyle lekeler geldi.3 güna ben devam etti ben adet sandım lekeler artmadı artmayınca ben de doktoru aradım.bu lekelenmelerin iyi olduğunu 15. gün test yapalım dedi.
senin aşılamadan sonra kaçıncı gün geldi lekelenmeler?
çok teşekkür ederim canım inşallah darısı sizecanım benim dün 12.günümdü açık renk leke geldi
bugünde kahverengi akmaya başladı
ama lekeyi geçti
sadece adet olacağımda sökülemedi gibi
yani epey aktı ama kahverengi akıyor.
Bgün hiç bir enim 4.aşılamamdı yine olmadı anlayacağın.
Senin adına çok sevindimw.
benim de ikinci aşılamam 22 eylülde olmuştu ama erkenden lekelenmeler başladı bu tek bir şeyin belirtisi biliyorum adet oluyorum...çünkü daha öncce de böyle oldu...normal adet günümden birkaç gün önce lekelenmeler oldu ve tam gününde de adet oldum...buna benzer durum yaşayıp merak edenler varsa durum budur...bikaç gün süren lekelenme mutlaka adete dönüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?