Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamam da 23/09 da yapılmıştı
bugün beyazdan koyu akıntım oldu.
bu tarihte aşılama yaptıran varmı başka
sizlerde durum nedir.
çok canım sıkıldı.

selam kızlar öncelikle hayırlı olsun bu tür hafif kanama ve lekelenmeler genelde bebek yerleşiyo şeklinde yorumlanır ama tabiki en iyisini doktor bilir doktorunuz nezaman test istedi bende 15. gün istedi 1 haftası gecti bile sabır gerek cokta stres yapmamak gerek elbette

Arkadaşlar çoğumuz ayda bi iki kere yazıyor burlara malum herkez aylık adetini bekliyor bişeyler yazmak için...
Nede zordur beklemek sevinçli bi haber vermek....
Leke görüpte kesilen arkadaşlar sonulçlarınız nerde.....
EEEE merak ediyoruz=))))

Arkadaşım seninde tutar inş. bildiğim kadar 2. Aşilaman bu allahım gercekten biz gibi bunları yaşamayan anlayamaz
inş. tutar canım

Merhaba mery hikayemi biliyorsun. benim de de aşılamanın 12. günü leke geldi tamam adet oldum derken tüp bebek için randevü ayarlarken rabbime şükürlerolsun ki hamile olduğumu öğrendim. Evet bu bir mucizeydi meleğim bana gelmişti.Kızlar hiç umutsuzluğa kapılmayın bir gün zamanı gelince olacak hem de hiç ummadığınız bir anda
MUCİZELERİNİZİN SİZİNLE OLMASI DİLEĞİYLE

öncelikle deryada arkadaşım ( ki muhtemelen adaşız :)) ) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin evladını. Çok sevindimsenin adına . Bende 19 Eylül de ilk aşılamamı yaptırmıştım bugün kan testi yaptırdım. yarım saate kadar alacağım inşallah sonucu. Gerçi dayanamayıp birde evde test yaptım ama maalesef onda negatif. Kan testinden de pek umutlu olmasam da yine de pozitif çıkması için dua ediyorum. İnşallah Rabbim hiçbirimizin çabalarını boşa çıkarmasın.

canım inşallah pozitif cıkarrr haber ver hemen bizeeedeeeee meraktan catlıyoruz sonraaa

İnşallah arkadaşım .evet son 5 dakika birazdan sonucu almaya gidiyorum. İnşallah hayırlı sonuç alırım

olmadı maalesef . İnşallah rabbimir sonrakinde nasip eder

deryada hamileliğin hayırlı olsun canım
senin lekelenmen nasıl olmuştu
benimde 4.aşılamamdı
dün başladı lekelenmem hala adet olarak sökülemedi.
anlatırmısın?

bilmişim deryada hayırlı olsun bebegin cok sevindimmmmm allah tamamına erdirsin banada dua et

evet özgecim doktora gidicemin akşamında söylemiştin beni çok mutlu etmiştin inşallah belirtileri yazarsın da ben de senin kini söylerim

deryada hamileliğin hayırlı olsun canım
senin lekelenmen nasıl olmuştu
benimde 4.aşılamamdı
dün başladı lekelenmem hala adet olarak sökülemedi.
anlatırmısın?

canım çok teşekkür ediyorum.benim 2. aşılamamdı.aşılamanın 12. günü hani adet olmadan önce lekeler gelir ya kahve rengi öyle lekeler geldi.3 güna ben devam etti ben adet sandım lekeler artmadı artmayınca ben de doktoru aradım.bu lekelenmelerin iyi olduğunu 15. gün test yapalım dedi.
senin aşılamadan sonra kaçıncı gün geldi lekelenmeler?

canım benim dün 12.günümdü açık renk leke geldi
bugünde kahverengi akmaya başladı
ama lekeyi geçti
sadece adet olacağımda sökülemedi gibi
yani epey aktı ama kahverengi akıyor.
benim 4.aşılamamdı yine olmadı anlayacağın.
senin adına çok sevindim.

çok teşekkür ederim canım inşallah darısı size
bence bir kaç gün bekle yarın belli olur zaten adet olursan leker artar umutsuzluğa kapılma ben de adet oldum sanmıştım lekeler devam ederse bence olumlu ben de 3 gün devam etti sonra 2 gün leke yoktu daha sonra tekrar başladı.

benim de ikinci aşılamam 22 eylülde olmuştu ama erkenden lekelenmeler başladı bu tek bir şeyin belirtisi biliyorum adet oluyorum...çünkü daha öncce de böyle oldu...normal adet günümden birkaç gün önce lekelenmeler oldu ve tam gününde de adet oldum...buna benzer durum yaşayıp merak edenler varsa durum budur...bikaç gün süren lekelenme mutlaka adete dönüyor..

canım hayırlsı olsun hakkında.aynı gün aşılama yaptırmışız benimde 3-4gündür belim aynı adet olucakmışım gibi ağrıyor pek ümidim kalmadı şimdiden bu ilk aşılamdı.sanırım test günüm gelmeden hasyalanıcam

deryada seni tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini hayırlısı olsun hakkınızda.:))

merhabalar.ben de 22 eylül de ilk aşılamamı yaptırdım.14 gün sonra test dedi.bakalım bugün 12. günüm ama ben adet olacağım zaman bacaklarım feci şekilde ağrımaya başlar.gene öyle oldu.sanırım gebelik gene olmadı.hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…