Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam bende bugün yine hasta oldum yarın sabah doktora gideceğim 2.aşılama için startı veriyoruz yani

merhaba tatlım acıl cevap yazarsan cok mutlu olurum ben 24 eylulde asılamamı oldum sımdı bebek varmı yokmu bılmıyom ya bugun 5. Gun ve benım cok fazla belım ve sol taraf yumurtalıklar agrı yaptı aksama kadar yattım cok agrıdı senın dıger ıkı asılamanda oluyormuydu benım sımdı ne yapmam lazım cıldırcam pesteron kullanıyom gunde 3 kere ama agrım cok sendede varmıydı

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için inanin hala karamsarım bi sonuca varamadım. ozgeozge arkadaşımın dediği gibi hamile kalanda var...deryada sana doktorun önermemiş bende burda sitede ki doktorlara sormuştum onlarda önermedi dişgebelik cok oluyor diye ama benim doktorum istemezsem yapmıycak aşilamada yaparız diyor kararı bana bırakıyor ama dile getirmedende edemiyor bu ameliatı.Artık adetimi bekliyorum onda daha varda bu ay aşilama yattı zaten.Eğer yumurtam sol tarafı gelişirse aşilama ama yine sağ olursa masaya yatacam galiba üfff nedense zaten coğu zamanda tıkalı olan sağ tarafım gelişiyor bi kaç ay hep üst üste ikisi birden gelişipde bi kaç yumurtam olsa onada razıyım ama hep birtane yumurta bi tarafda....
Allah yardımcımız olsun inanin bu doktor işleri öyle bi zor ki zaten içine sinen bi doktor bulasıya tedavine bi başlayamıyorsun.....

Canım benim bende cevaplarını yeni gördüm kusura bakma gerci diye konuya cevap verdim sanada bunu görmemişim...
Benim yaşım küçük daha 22yaşındaım doktorlar ondan bende acele etmek istemiyorlar zaten tüpbebeği bende develet daha ödemiyor 23 falan olmamlazım falan şartları var... Bizde yine başladık gerci herseyede olan tedavilerle idare ediyoruz=) Dediğin gibi bu ay pas geçtik. Allah yardımcın olsun yaş olarak tüp bebeğede geceniz bu son aşilamadan sonra iyi olacak bence senin için.
Allah emeklerimizi boşa çikarmasın....

selam bende bugün yine hasta oldum yarın sabah doktora gideceğim 2.aşılama için startı veriyoruz yani

Selamm; Hoşgeldin önceliklee.. Umutlu olalımm en azından bazı şeylere start verdik değil mii :)

kızlar bende 23/09 tarihinde aşılama yaptırmışım
ağrıdan duramıyorum hala kasıklarım acayip ağrıyor
ve bu benim 4.aşılamam daha önce böyle ağrılarım olmamıştı
eğilip doğrulamıyorum ya
kasıklarım zonkluyor dayanamıyorum
doktor normal dedi ama daha önce hiç
böyle olmamıştım ki
sizler de nasıl durum
lütfen anlatın

Kızlar yaa benimde ateşim var biraz içten içe sıcaklık hissediyorum. Normal bi durum mu böyle bişey yaşayan oldu mu

Kızlar yaa benimde ateşim var biraz içten içe sıcaklık hissediyorum. Normal bi durum mu böyle bişey yaşayan oldu mu

canım aşılamanın kaçıncı günü bu gün benim 3 günü falan ateşim çıkmıştı daha doğrusu ben öle hissetm doktora söledim takip et 37,5 geçemsin ateş istemiyorum dedi. sen de bir görüş istersen . ama bende öle hissetim ateş basıyodu ölçdüğümde 36,5 falan çıkıyodu .yani insan ateşi varmış gibi hissediyo yumurtalar çatladığı için olabilir. fazlada takma kafana stres yapma ...

Benimde 3.gün bitti işte dediğin gibi ölçünce yüksek çıkmıyo. Ama içten kendim hissediyorumm. O zaman bi problem yoktur :) Doğru cnm ondandır büyük ihtimal. yumurtalarımız doğal yollardan çatlamıyoki bi sürü iğne ilaç oldukk. Vücudumuz anca hazmediyo bence :)

kızlar şu crinon vajina jel kullanıp yan etkisini gören varmı.bugün aşılamamım 8.günü bugüne kadar ne ağrım var ne sızım araa sıra hafif bel ağrıları yanlız şu jelden midir nedir vajinamda bir kaşıntı oldu bugün sabahtan beri ilk defa böyle birşey oluyor.sizdede bu sekilde etki gösterdi mi acaba? normalmidir bu durum cok sinir birşey.

Cnm jeli kullanan herkes aynı şeyi söylüyo bende duymuştum. İlk ve son kullanışın olur inşallah :) Direk topaklanma ve birikme yaptığı için aşırı kaşıntı yapıyomuş. Bana dr vermedi ondan sadece progestan hap verdi onuda aşılamadan 5 gün sonra kullanmaya başla dedi. Yarın başlıycam bende. Ondada benzer etkiler olabiliyomuş.

saol canım içimi rahatlattın bende şüphelendim ne oluyor mantar falan mı yaptı bilmem ne pimpirik işte dedğin gibi son olur inşallah:))

seninde hayırlı olsun umarım güzel sonuçlanır, bebişlerimize inşallah kavuşalım artık hayırlısıyla:))

Herkese merhaba ben 2. aşılamamı yaptırdım ancak aşılamamın 12. günü adet oldum sandım kahverengi lekeler ve pıhtılar geldi adetin başlangıcı dedim ancak 3 gün oldu adet olsam çok yoğun olur 2. 3. gün ama az az leke leke geliyor düN doktoru aradım yarın gel dedi KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VAR MI ? Ben ne düşünmeliyi ne yapmalıyım

bence bebek yerleşioooooo

crione jel kesinlikle haptan daha etkili ilk gün kullanmaya basladım hapa daha sonra baslanıyo ama spermler zaten 36saat yasıo icerde hareketliyken kullanmaya baslamak gerek bebegi tutunduruyo rahime tek yapmanız gereken jeli sıkınca 5 dk yatıp sonrra hareket etmek ev işi yapmak ozaman toplanma olmuyor ve kasıntıda olmuyor haliyle

bence bebek yerleşioooooo

ilgin için teşekkür ederim Özgecim inşallah öyledir ben iki gündür umudumu kesmiştim adet oldum diye ama deminden beri bilgisayar başındayım bir de iki de bir lavaboda artık tam kesti lekeler şu an bişey yok kendimi kaptırmak da istemiyorum ama bilemiyorum daha önce hiç böyle olmamaştı BU GECE NASIL SABAH OLACAK BİLMİYORUM DOKTOR ÖĞLEDEN SONRA GEL DEMİŞTİ AMA İŞE GİTMEYİP SABAH GİDECEM.

rica ederim canım inşallah hayırlı haber alırsın sonucu yaz buraya merak ederim kaptırmamakta haklısın bende aynı durumdayım hadi hayırlı sonucunu bekliyorummmmm

evet canım ondan sen kalbini ferah tut.

bu baslıga asılamam yetısıcekmı dıe dusunuodum cok sukur yetıstı 30 eylulde asılamamı oldum bu benım ılk asılamam ve bıraz fazla heyecanlıyım
herkes ıcın hayırlısı olur ınsallah...bu ay asılama yaptırıp hamıle olan kac kısıyız acaba???

herkese merhaba

bende aşılama yaptırdım 24.09.2011 de hala beklemedeyim. burada ki yazılar olmasa ne yaparım bilmiyorum. o kadar iyi geliyor ki bana umudumu ayakta tutuyorsunuz. diyetisyenim endişe ve stresin salgılattığı hormon tutunmayı engeller dedi zor ama mümkün değil tabi engel olmak. dün akşam bi lekelenme oldu yıkıldım ama devamı gelmedi bakalım bekliyorum.ne zaman tam sonuç alırım bilen var mı adet tarihini beklemesem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…