benimde bugün aklımdaydı yeni bi başlık açmak,maşallah temmuz, ağustos derken eylül topiğine transfer oldum,bu benim 3. Aşılamam olacak bugün son iğnesmi olucam yarında çatlatma iğnesini olucam pazartesi allh nasip ederse aşılamam yapılacak,hadi bakalım 3 ümüzde p.tesi aşılama olucaz inşallah hepimizde mutlu haberlerimizi aynı gün verirriz
canım benim arkadas laparoskopi yaptırdı ve hemen ardından hamile kaldı bunu söyleyebilirim tek tüplede asılama oluyo benim arkadas yaptırdı ve bebişini aldı eline 2 secenekte de hamile kalırsın ama tek tüple zorlayabilir biraz
Canım benim de geçen ay öyle olmuştu soldan gelişmişti doktor o ay aşılamayı yapmadı.1 ay sonra her iki tarafta da yumurta gelişti ve aşılamayı yaptı çok doğru bir karar vermişsin.zaten bir ay sağdan bir ay soldan gelişirmiş .
bana da doktor amaliyatı önermedi tekrar tıkanma durumu olabiliyormuş.Bu aşılama da olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi.açıkcası ben de bilmiyorum ne yapacağımı bu 2. aşılamam da olmayacak gibi.
eni çok iyi anlıyorum oadar iğneyi ye zaman ayır maddi manevi yıpran sonra sil baştan ama demek ki var bunda da bir hayır
kendine iyi bak her şey gönlünce olsun.
Merhaba Mery bir kaç gündür siteye uğrayamadım o yüzden cevabım biraz geç oldu.ben 2 yıl 3 aylık evliyim yaşım 28 ilk aşılamam tutmadı bu ikinci aşılamam.ilaçlarla birlikte 900 e mal oldu inşallah bu uğraşlarımız boşa çıkmaz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.
Canım iğnelere başlayalı çok olmamış daha belli olmaz belki de büyürler geçen ay ben de öyle olmuştu sol taraftan gelişmişti bütün yumurtalar iğneleri kullandım çatlatma iğnesi hariç o ay aşılamayı yapmadı doktor.benim de sol tüp tıkalıydı . bu ay yaptırmayıp pas da geçebilirsin.olumlu düşün
selam bende bugün yine hasta oldum yarın sabah doktora gideceğim 2.aşılama için startı veriyoruz yani
Kızlar yaa benimde ateşim var biraz içten içe sıcaklık hissediyorum. Normal bi durum mu böyle bişey yaşayan oldu mu
canım aşılamanın kaçıncı günü bu gün benim 3 günü falan ateşim çıkmıştı daha doğrusu ben öle hissetm doktora söledim takip et 37,5 geçemsin ateş istemiyorum dedi. sen de bir görüş istersen . ama bende öle hissetim ateş basıyodu ölçdüğümde 36,5 falan çıkıyodu .yani insan ateşi varmış gibi hissediyo yumurtalar çatladığı için olabilir. fazlada takma kafana stres yapma ...
kızlar şu crinon vajina jel kullanıp yan etkisini gören varmı.bugün aşılamamım 8.günü bugüne kadar ne ağrım var ne sızım araa sıra hafif bel ağrıları yanlız şu jelden midir nedir vajinamda bir kaşıntı oldu bugün sabahtan beri ilk defa böyle birşey oluyor.sizdede bu sekilde etki gösterdi mi acaba? normalmidir bu durum cok sinir birşey.
Cnm jeli kullanan herkes aynı şeyi söylüyo bende duymuştum. İlk ve son kullanışın olur inşallah :) Direk topaklanma ve birikme yaptığı için aşırı kaşıntı yapıyomuş. Bana dr vermedi ondan sadece progestan hap verdi onuda aşılamadan 5 gün sonra kullanmaya başla dedi. Yarın başlıycam bende. Ondada benzer etkiler olabiliyomuş.
Herkese merhaba ben 2. aşılamamı yaptırdım ancak aşılamamın 12. günü adet oldum sandım kahverengi lekeler ve pıhtılar geldi adetin başlangıcı dedim ancak 3 gün oldu adet olsam çok yoğun olur 2. 3. gün ama az az leke leke geliyor düN doktoru aradım yarın gel dedi KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VAR MI ? Ben ne düşünmeliyi ne yapmalıyım
bence bebek yerleşioooooo
ilgin için teşekkür ederim Özgecim inşallah öyledir ben iki gündür umudumu kesmiştim adet oldum diye ama deminden beri bilgisayar başındayım bir de iki de bir lavaboda artık tam kesti lekeler şu an bişey yok kendimi kaptırmak da istemiyorum ama bilemiyorum daha önce hiç böyle olmamaştı BU GECE NASIL SABAH OLACAK BİLMİYORUM DOKTOR ÖĞLEDEN SONRA GEL DEMİŞTİ AMA İŞE GİTMEYİP SABAH GİDECEM.
Benimde 3.gün bitti işte dediğin gibi ölçünce yüksek çıkmıyo. Ama içten kendim hissediyorumm. O zaman bi problem yoktur :) Doğru cnm ondandır büyük ihtimal. yumurtalarımız doğal yollardan çatlamıyoki bi sürü iğne ilaç oldukk. Vücudumuz anca hazmediyo bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?