Aminnnnnnn inş.Hayır tatlım problem yoktu ama biran önce olsun istiyordum oldu şükürler olsun,rabbim olmayanlarada nasip eder inş.
Gözünaydin.Rabbim saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina almana nasip eder insaallah.
Canim darisi benim basima AMINNNNNN
INSALLAH canim olur biguun benimde 2 yillik evliyiz hic korunmadik ((Kıyamam :S Aminnnn tatlım ya olur rabbimin izniyle inş stres yapma relax ol sabırlı ol.Kaç yıllık evlisinki
canim bu guzel duygu tadini cikar naz yap esine 9 ay hamileliyini doya doya gecir ))İlk değişiklik bugün oldu :) 27 yıldır bildiğim domatesin tadı bugün bambaşkaydı :) İlk belirtimi yaşadım sanırım :)))
hayırlısı olsun allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. 15 eylül de ben de aşılama oldum.bugun 11 gün evdeyim patlıyom kafam dan birtürlü atamıyom hiç bir şey hissetmiyom.nasıl bir şey anlamadım.seninkisi nasıl oldu biraz anlatırmısın müsaitsen.
tüp bebek mi ,aşılama mı kendiliğinden mi vs.. şiriyerde Dr.Tahir Özgüder yaptı.geçen cumartesi.
üff canım sıkıldı şimdi tuvaletten geldim.kırmızımsı kan geldi peçetemde dağıldı.sanki bi damla adetime daha var cuma günü veya cumartesi gelmesi gerekir.korktum şimdi acaba adet mi yoksa yerleşme kanamasımı bilmiyom peçete koydum ara sıra bakıncam bi kafam gitti bi anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?