Eylül 2012 Hamileleri ;)

eylül hamileleri herşeyimizi ilk burda paylaşalım arkadaşlar
her öğrendiğimiz bilgiyi, kendimizle ilgili gelişmeleri vs

Hamileyiz diye koyuvermiyoruz kızlar :) Yediklerinize dikkat edin hamilesin ye diyenlere kanmayın..Ben gayet sağlıklı beslenmeye başladım listemi paylaşıcam yakında :)

Hamileyiz diye koyuvermiyoruz kızlar :) Yediklerinize dikkat edin hamilesin ye diyenlere kanmayın..Ben gayet sağlıklı beslenmeye başladım listemi paylaşıcam yakında :)
valla o zor gibi duruyor canım kociş sabah nerede ne var ne yok toplayıp akşam eve getiriyor ..Görev yerime gidersem dikkat ederim ama.

valla o zor gibi duruyor canım kociş sabah nerede ne var ne yok toplayıp akşam eve getiriyor ..Görev yerime gidersem dikkat ederim ama.

Yeme tatlım yeme :) Bugün yedirirlerrrr yarın kilo alınca laf ederler gözleri kayar :)))) Amannn sen kendinide bebişide düşün.Doktoruna danış sana ve bebeğe faydalı olacak şeyler ye.Mesela tatlı yeme tatlı yerine meyve sık suyunu iç falan ben liste vericem gerektiği kadar kilo alalım

şu an istesemde yiyemem canım hafiften mide bulantılarım başladı doktorum 9. haftaya kadar devam eder zaten 65 ile hamiş kaldım eşim pek sorun etmez kilomu. ama ben kendimi rahatsız hissediyorum. önce sağlık tabi ki... ama bir hafta evdeyim sonra işbaşı yapacağım.. Okulda öğrencilerle vakit geçecektir. Şu mide bulantılarım sıklaşmazsa iyi olacak ama...

4.haftadasın demi ve bulantın başladımı yani bu zamanlardamı başlıyor ?

benimde cumartesi randevum canım sen keseyi gördün mü?

Hayır canım ben aslında check-up için gitmiştim o günde adet olma günümdü yinede kan testi istedim sonra röntgenler çekilsin dedim.2 saat sonra çıktı doktor telefonla haber verdi hamile olduğumu 5.haftada görünüyor dedi falan bende netten hesapladım öyle çıkıyor yarında sanırım kese için gidicez

benimde doktor göremedi keseyi. Çarşamba gel dedi... bende cumartesi olsun kesin olsun dedim. Cumartesiye randevu aldım bakalım...Benim öğrenmemde tuhaf oldu bir de ben de dış gebelik tehlikesi vardı. Şükür normal gebelik olduğu kesinleşti. Birde keseyi görebilsek sonra da pıt pıtlarını duyduk mu mevlam gerisini rahat bir şekilde atlatmamızı nasip eder...

Olur canım olur psikolojiktir düşüncenden çıkar rahat ol stres çok engelliyormuş..Bebiş düşüncesini çıkar keyifle devam et olacaktır canım ama üzülmek yokkkkk okiş :)

hayir canim bizimki psikolojik degil sorun esimde INSALLAH tez zamanda iyilesirde bizde mucizemize kavusuruz sizin hepinize hayirli hamilelikler hayirli dogumlar ve saglikli sihhatli bebekler AMIN

Evettttt tatlım :) neler yaşıyorsun duyguların neller alalım :) o çizelgeyi nasıl yaptın harikaymış

Sende yapmışın tatlım çizelgeyi duygularımda sadece inanılmaz
bi mutluluk var dün adetim 7 gün gecikti diye doktora gittik eşimle ultrasonda baktık
hemen gözüktü kesesi yavrumun 2 hafta sonraya gün verdi inşallah bukez kalp atışını duyarım
martta kürtaj olmuştum kalbi atmıyo bebeğin diye Allah bu yavrumu bana bağışlasın

Kızlar günaydıııııın!

Ben de tahminen 5. haftamdayım, yumurtlama tarihime göre hesapladım. Gerçi doktorum keseyi ölçmeden bir şey diyemeyeceğini söyledi. İlk gittiğimizde kese görünmedi, bu cuma gideceğim. Umarım keseyi görürüz artık Gerçi şimdi okurken keseyi görmedim diyenleri okuyunca pek bir rahatladım demek hepimizde aynı durumlar yaşanıyormuş diye.
Bende regli ağrısına benzeyen ağrılar var belime doğru yayılan. bir de her sabah midem biraz daha kötü uyanıyorum sanki. henüz yediğimi içtiğimi engelleyen bir şey yok ama eli kulağındadır gibi geliyor.

Hepimiz için güzel günler olsun.ilk aşamada keselerimizi görelim sonra da pıt pıt kalp atışlarımızı duyalım=)

günaydın güzel anneler

en son pazartesi kan testim 829,55 çıktı doktorum ilk rand 1 ekim pazartesiye verdi umarım görürüz keseyii

kızlar ilk önce kendimizi tanıtalım isterseniz nerde oturuyoruz vs.

KIZLAR MERHABA,

BENDE SONUÇ BEKLİYORUM BATIM 5 EKİM ŞUAN 21.GÜNÜMDEYİM.30 GÜNDE BİR OLUYORUM BEN HİÇ ŞAŞMAZ 30.GÜN REGLİM GELİR 2,5 YILDIR BEBEK BEKLİYORUM AMA HİÇ DÖLLENME OLMADI SON 6 AYDIR DOKTOR KONTROLÜNDEYİM VE HERŞEYİM NORMAL ÇIKTI AMA HALA OLMADI...BU AY AŞILAMAM OLACAKTI 4 YUMURTAM OLUŞMUŞ VE DOKTORUM İPTAL ETTİ ÇOGUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİ ( KENDİ ÇABALARIMIZA KALDIK GENE.HASTALANMAMA 9 GÜN GİBİ ZAMAN KALDI VE KASIKLARIMDA FENA BATIŞMALAR VAR SOL BACAGIMA VURUYOR BAEN VE SOL GÖGSÜME YANDAN FENA SANCILAR VURUYOR :s BENİM SİZDEN RİCAM BELİRTİLERİNİZİ YAZMANIZZ..ÇOK SEVİNİRM ARKADAŞLARR.. BİR UMUT İŞDE BENİMKİDEE..HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMM ALLAHIM KUCAGINIZA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…