KIZLAR MERHABA,
BENDE SONUÇ BEKLİYORUM BATIM 5 EKİM ŞUAN 21.GÜNÜMDEYİM.30 GÜNDE BİR OLUYORUM BEN HİÇ ŞAŞMAZ 30.GÜN REGLİM GELİR 2,5 YILDIR BEBEK BEKLİYORUM AMA HİÇ DÖLLENME OLMADI SON 6 AYDIR DOKTOR KONTROLÜNDEYİM VE HERŞEYİM NORMAL ÇIKTI AMA HALA OLMADI...BU AY AŞILAMAM OLACAKTI 4 YUMURTAM OLUŞMUŞ VE DOKTORUM İPTAL ETTİ ÇOGUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİ( KENDİ ÇABALARIMIZA KALDIK GENE.HASTALANMAMA 9 GÜN GİBİ ZAMAN KALDI VE KASIKLARIMDA FENA BATIŞMALAR VAR SOL BACAGIMA VURUYOR BAEN VE SOL GÖGSÜME YANDAN FENA SANCILAR VURUYOR :s BENİM SİZDEN RİCAM BELİRTİLERİNİZİ YAZMANIZZ..ÇOK SEVİNİRM ARKADAŞLARR.. BİR UMUT İŞDE BENİMKİDEE..HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMM ALLAHIM KUCAGINIZA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞ.
günaydın canım
rabbimm kalbine göre versinn canım canım benim kasıklarımda batmalar olmuştu ve sağ ayagıma agrı vuruyoduu bunun yanında bel agrısı vardı ama canım herkesin aynı olmaz umarım gelmez kırmızıların
teşekkür ederim canımm...benim 9 gün falan kaldı hastalanmama..bu ay aşılama olucaktı ama 4 yumurtam oluşmuş çogul gebelik diye iptal etti doktorumbenimde erkenden kasık sancılarım başladı bazen şiddetli batmalar oluyor..benimde sol bacagıma vuruyor belimde şuan ağrı yok..gögsümde de ara ara şiddetli sancı vuruyor okadar.
benimde doktor göremedi keseyi. Çarşamba gel dedi... bende cumartesi olsun kesin olsun dedim. Cumartesiye randevu aldım bakalım...Benim öğrenmemde tuhaf oldu bir de ben de dış gebelik tehlikesi vardı. Şükür normal gebelik olduğu kesinleşti. Birde keseyi görebilsek sonra da pıt pıtlarını duyduk mu mevlam gerisini rahat bir şekilde atlatmamızı nasip eder...
hayir canim bizimki psikolojik degil sorun esimde INSALLAH tez zamanda iyilesirde bizde mucizemize kavusuruz sizin hepinize hayirli hamilelikler hayirli dogumlar ve saglikli sihhatli bebekler AMIN
aynen benımde artıkkk bebişim var 6,haftamın içindeyimmm
bol bol dinlen canım peki problem ne pko mu ?
Sende yapmışın tatlım çizelgeyiduygularımda sadece inanılmaz
bi mutluluk var dün adetim 7 gün gecikti diye doktora gittik eşimle ultrasonda baktık
hemen gözüktü kesesi yavrumun 2 hafta sonraya gün verdi inşallah bukez kalp atışını duyarım
martta kürtaj olmuştum kalbi atmıyo bebeğin diyeAllah bu yavrumu bana bağışlasın
Doktora gittim keseyi göremedik :S Kan değerine baktık görünmemesi normalmiş P.tesi gel dedi bakalım hayırlısı dış gebelik ilk hamileliklerde olmaz dedi ama bakıcaz artık
hayır tatlımm öyle bişide yokk herşey gayet normal bende...ama döllenme olmuyor anlamadık herşey olması gerektiği gibi..
Kızlar günaydıııııın!
Ben de tahminen 5. haftamdayım, yumurtlama tarihime göre hesapladım. Gerçi doktorum keseyi ölçmeden bir şey diyemeyeceğini söyledi. İlk gittiğimizde kese görünmedi, bu cuma gideceğim. Umarım keseyi görürüz artıkGerçi şimdi okurken keseyi görmedim diyenleri okuyunca pek bir rahatladım demek hepimizde aynı durumlar yaşanıyormuş diye.
Bende regli ağrısına benzeyen ağrılar var belime doğru yayılan. bir de her sabah midem biraz daha kötü uyanıyorum sanki. henüz yediğimi içtiğimi engelleyen bir şey yok ama eli kulağındadır gibi geliyor.
Hepimiz için güzel günler olsun.ilk aşamada keselerimizi görelim sonra da pıt pıt kalp atışlarımızı duyalım=)
merhaba canım kaçtı kan değerin gözükmediki meleğiniz
sitres yapma şartlandırma kendinii oluruna bırak çıkar aklından kiii umarım bu ay seninledir meligin
merhaba canım kaçtı kan değerin gözükmediki meleğiniz
KIZLAR MERHABA,
BENDE SONUÇ BEKLİYORUM BATIM 5 EKİM ŞUAN 21.GÜNÜMDEYİM.30 GÜNDE BİR OLUYORUM BEN HİÇ ŞAŞMAZ 30.GÜN REGLİM GELİR 2,5 YILDIR BEBEK BEKLİYORUM AMA HİÇ DÖLLENME OLMADI SON 6 AYDIR DOKTOR KONTROLÜNDEYİM VE HERŞEYİM NORMAL ÇIKTI AMA HALA OLMADI...BU AY AŞILAMAM OLACAKTI 4 YUMURTAM OLUŞMUŞ VE DOKTORUM İPTAL ETTİ ÇOGUL GEBELİK RİSKİ VAR DEDİ( KENDİ ÇABALARIMIZA KALDIK GENE.HASTALANMAMA 9 GÜN GİBİ ZAMAN KALDI VE KASIKLARIMDA FENA BATIŞMALAR VAR SOL BACAGIMA VURUYOR BAEN VE SOL GÖGSÜME YANDAN FENA SANCILAR VURUYOR :s BENİM SİZDEN RİCAM BELİRTİLERİNİZİ YAZMANIZZ..ÇOK SEVİNİRM ARKADAŞLARR.. BİR UMUT İŞDE BENİMKİDEE..HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMM ALLAHIM KUCAGINIZA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞ.
Canım umarım hamilesindir..Benim belirtim adet sancısı gibi sancı sağ kasık ağrısı fazlasıyla hemde ve göğüslerim deli gibi ağrıyor bunlarda zaten adet belirtileri gibi farklı bi durum olmadı bende henüz hayırlısı tatlım dualarımdasın..
Merhaba tatlım sanırım 150.1 miş eşim diğer hastaneden öğrenip yeni doktoruma söyledi doğru anladıysam 1500 civarında olması gerekiyor hergün katlanıyormuş değer falan dedi inş görürüz saol canım
Kızlar günaydıııııın!
Ben de tahminen 5. haftamdayım, yumurtlama tarihime göre hesapladım. Gerçi doktorum keseyi ölçmeden bir şey diyemeyeceğini söyledi. İlk gittiğimizde kese görünmedi, bu cuma gideceğim. Umarım keseyi görürüz artıkGerçi şimdi okurken keseyi görmedim diyenleri okuyunca pek bir rahatladım demek hepimizde aynı durumlar yaşanıyormuş diye.
Bende regli ağrısına benzeyen ağrılar var belime doğru yayılan. bir de her sabah midem biraz daha kötü uyanıyorum sanki. henüz yediğimi içtiğimi engelleyen bir şey yok ama eli kulağındadır gibi geliyor.
Hepimiz için güzel günler olsun.ilk aşamada keselerimizi görelim sonra da pıt pıt kalp atışlarımızı duyalım=)
günaydın güzel anneler
en son pazartesi kan testim 829,55 çıktı doktorum ilk rand 1 ekim pazartesiye verdi umarım görürüz keseyii
kızlar ilk önce kendimizi tanıtalım isterseniz nerde oturuyoruz vs.
KIZLAR MERHABA,
Hıhı araştırdım yaptım canım :) Şükür ya biz bugün gittik maalesef keseyi göremedik P.tesi tekrar gidicem inş bu defa görürüz.Sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririz inş hepimizzzz
Doktora gittim keseyi göremedik :S Kan değerine baktık görünmemesi normalmiş P.tesi gel dedi bakalım hayırlısı dış gebelik ilk hamileliklerde olmaz dedi ama bakıcaz artık
alttan mı kontrol etti karından mı?
Artık görünmesi gerekmiyor mu?
Ben de cuma gideceğim seninle tarihlerimiz çok yakın benim de görünmeme ihtimali var bu durumda...
Hcg kaç?
alttan mı kontrol etti karından mı?
artık görünmesi gerekmiyor mu?
ben de cuma gideceğim seninle tarihlerimiz çok yakın benim de görünmeme ihtimali var bu durumda...
hcg kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?