Eylül 2012 Hamileleri ;)

günaydın canım

rabbimm kalbine göre versinn canım canım benim kasıklarımda batmalar olmuştu ve sağ ayagıma agrı vuruyoduu bunun yanında bel agrısı vardı ama canım herkesin aynı olmaz umarım gelmez kırmızıların

teşekkür ederim canımm...benim 9 gün falan kaldı hastalanmama..bu ay aşılama olucaktı ama 4 yumurtam oluşmuş çogul gebelik diye iptal etti doktorum benimde erkenden kasık sancılarım başladı bazen şiddetli batmalar oluyor..benimde sol bacagıma vuruyor belimde şuan ağrı yok..gögsümde de ara ara şiddetli sancı vuruyor okadar.

bol bol dinlen canım peki problem ne pko mu ?

Doktora gittim keseyi göremedik :S Kan değerine baktık görünmemesi normalmiş P.tesi gel dedi bakalım hayırlısı dış gebelik ilk hamileliklerde olmaz dedi ama bakıcaz artık

hayir canim bizimki psikolojik degil sorun esimde INSALLAH tez zamanda iyilesirde bizde mucizemize kavusuruz sizin hepinize hayirli hamilelikler hayirli dogumlar ve saglikli sihhatli bebekler AMIN

Ah canım ya olur düzelir elbet sen içini ferah tut hayırlısı de elbet olur ilk bana diyicen tmm mı

Hıhı araştırdım yaptım canım :) Şükür ya biz bugün gittik maalesef keseyi göremedik P.tesi tekrar gidicem inş bu defa görürüz.Sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririz inş hepimizzzz

Doktora gittim keseyi göremedik :S Kan değerine baktık görünmemesi normalmiş P.tesi gel dedi bakalım hayırlısı dış gebelik ilk hamileliklerde olmaz dedi ama bakıcaz artık

merhaba canım kaçtı kan değerin gözükmediki meleğiniz

hayır tatlımm öyle bişide yokk herşey gayet normal bende...ama döllenme olmuyor anlamadık herşey olması gerektiği gibi..

sitres yapma şartlandırma kendinii oluruna bırak çıkar aklından kiii umarım bu ay seninledir meligin

Günaydın Tatlımm :)
Bizde bugün keseyi göremedik az önce geldim doktordan ama normalmiş belli bir değerde olması gerekiyormuş görmemiz için o yüzden içim rahat inş haftaya görürüz beraberce :)

Canım umarım hamilesindir..Benim belirtim adet sancısı gibi sancı sağ kasık ağrısı fazlasıyla hemde ve göğüslerim deli gibi ağrıyor bunlarda zaten adet belirtileri gibi farklı bi durum olmadı bende henüz hayırlısı tatlım dualarımdasın..

saol canım teşekkür ederimmm...

benim pzartesi 829,55 di evet canım 2 günde bir çift katlanıyo

normal tabi tatlım değer katlandıkça görünüyo benim günüm 1 hafta
geçmişti ondan göründü yani sende inş cuma günü gidince göreceksin

günaydın güzel anneler

en son pazartesi kan testim 829,55 çıktı doktorum ilk rand 1 ekim pazartesiye verdi umarım görürüz keseyii

kızlar ilk önce kendimizi tanıtalım isterseniz nerde oturuyoruz vs.

Sana da merhaba arkadaşım p.tesi gidince görürsün tatlım kesin
yanlış hesap yapmadıysam 6000 lerde oluyo kan değerin ben izmirde
oturuyorum canım

bende de batmalar olmuştu cnım sol bacağıma kadar
vuruyordu ve göğüs ağrım olmuştu şimdide bulantım başladı
sende hamilesin inşallah

alttan mı kontrol etti karından mı?
artık görünmesi gerekmiyor mu?
ben de cuma gideceğim seninle tarihlerimiz çok yakın benim de görünmeme ihtimali var bu durumda...
hcg kaç?

Artık görünmesi gerekmiyor mu?
Ben de cuma gideceğim seninle tarihlerimiz çok yakın benim de görünmeme ihtimali var bu durumda...
Hcg kaç?

benimde tek dilegim üstten kont etmesii senin değerlerin nasıl canım ben en son 24 aldırdım 829,55 gibi çıktı

artık görünmesi gerekmiyor mu?
ben de cuma gideceğim seninle tarihlerimiz çok yakın benim de görünmeme ihtimali var bu durumda...
hcg kaç?

Üstten kontrol etti 150.1 daha çok küçük dedi eğer değer yüksek olsaydı vajina kontrol ederdik dedi bakalım hayırlısı.Kişiden kişiye değişir belki sende görünür :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…