- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
canım merak ettim nasıl oldun?
benim aynı şekilde devam ediyor mide bulantıları belki birazcık azalmayla.ama mide bulantıları bitti şimdi de burun tıkanıklıkları başladı. araştırdım sık rastlanan bir durummuş..
geçtiğimiz hafta bebeğimin kolunu bacağını her şeyini gördük ultrasonda.5cm olmuş önden önden koşuyor bizimkisi. onu gördükten sonra bütün bunlar önemsiz gelmeye başladı ama yine de kolay süreçlerden geçmiyoruz.
umarım her şey yolundadır.
slm canımm nasıl oldun merak ettim doktora gitmedin mi hala bence ihmal etme kendinide fazla yorma tatlım....ben dün gittim kontrole kan verdim yine sıfırlandı çok şükür,kanamam da bitti 3-4 gün önce yılbaşına kadar bekleyelim dedi.birdahaki adetimde kontrole gidicem aralık ocak gibi tekrar bakıcaz bu arada çok şükür sağ tüpüm zarar görmeden atlattım ameliyata gerek kalmıyacak ama yeniden tedaviye başlamadan ilaçlı rahim filmi çekicekler bakalım....ne güzel sende ankaradaymışsın ikimizde gurbetteyiz yani hangi semtte oturuosun tatlım? iyi haberlerini bekliorum kader arkadaşım kendine ii bak çok öptüm bende:)
slm canım iyiyim ne olsun iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum biri vardı o da tıp merkezindeydi dün gittim kapanmış orası o bayanı arıyorum deli gibi :) ayrıca sana özelden mesaj atmaya çalıştım olmuyorsenin için çok sevindim,ağrın sızın yok di mi tatlım aman dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut vücudunu da tabi.ben anıttepede oturyordum da 4 ay önce evlendim kira vermeyelim diye sincana taşındık sen ne tarafta oturuyorsun inşallah yakınızdır :) haberlerini bekliyorum merak ederim kendine çok iyi bak görüşürüz
kader ortağın :)))
kızlar yaa endişeleniyorum ikili testim var 10 gün sonra ama korkuyorum ben yaa bişey olmaz demi
slm tatlım ben çok daha iyiyim artık kayınvalidem baktı o dönemde zaten saolsun 1 hafta oldu evime döneli sadece halsizlik var çabuk yoruluorum o kadar (bugün biraz temizlik yaptımda ordan farkettim:)))onun dışında süperim :)eğer özele giderim dersen ben çankayada H.Ş. KLİNİK tüp bebek merkezi var doktorları çok iyi ve ilgililer önerebilirim istersen...bu arada daha çok yeni evliymişsin canım sen yaa ne güzel:) bir güzel haber sana bende sincanda oturuyoruuuuum:) bu kadar tesadüf olur yaa çok sevindimm görüşürüz belki birgün istersen? özelden nasıl mesaj atılıo bende bilmiorum bi araştırayım bakalım...yine yazarım sende yaz olurmu görüşmek üzere öptüm sevgili kader ortağım:)
canım şaka gibi ya sincan da oturman :) ve çok çok çok sevindim yakın olmamıza :) o zaman müsait olduğumuz bir gün buluşup başımızdan geçenleri anlatmalıyız mutlaka
böyle 100 mesaj atmak gerekliymiş özelden mesaj atmak için,neden böyle bir gereklilik yapmışlar anlamadım ama bir şekilde araştırıp çözüm buluruz biz :))
tatlım yorulma dedin de bende de kalp çarpıntısı ve mide yanması çok var.hamile kaldığım da ortaya çıktı şimdi tüm değerlerim normal ama aynı şeyleri tekrar yaşıyorum :S haydi hayrlısı
sen de fazla yorma kendini ev beklesin biraz temizlik geçici sen canının kıymetini bil, dinlen güzelce.
tatlım tekrar görüşmek üzere öptüm çok k.i.b[
evet güzel bi tesadüf oldu benim ankarada pek arkadaşım yok 4 yıl oldu geleli izmirden çok sevinirim bigün haberleşiriz...:)ben yarın akşam izmire gidiorum 1-2 hafta kalıcam gelince görüşürüz:)aynen bende araştırdım 100 msj dio benim en son daha 20 lerdeydi ama ben bi çözüm buldum gibi aslında aynı mesajı herseferinde üçer beşer göndeririz dolar hehe:) dediğin gibi canlarımız kıymetli arkadaşım ikimizde dikkat edelim....çünkü kolay değildi atlattığımız durum hele benimkii okadar çok şey okudum ki dış gebelikle ilgili ben yine ucuz atlatmışım şükrettim rabbime....aynı şekilde sende vucudun kendini hamileliğe göre hazırladı sonra aniden normale dönemioruz işte ama hepsi geçicek canım benim:) bak bana cuma günü kulağım tıkanmıştı dün doktoruma gittim (ben ikibuçuk yıl önce kulak zarımdaki delik yüzünden ameliyat olmuştum) zarda minik bi delik oluşmuş yine damlalar ilaçlar falan hiç bitmio yanii ama buna şükür diorum allahım beterinden saklasın neyse çok yazdım sanırım:) sende kendine ii bak tatlım en yakın zamanda görüşücez inş. çok öpüoruuumm:)
canım şaka gibi ya sincan da oturman :) ve çok çok çok sevindim yakın olmamıza :) o zaman müsait olduğumuz bir gün buluşup başımızdan geçenleri anlatmalıyız mutlaka
böyle 100 mesaj atmak gerekliymiş özelden mesaj atmak için,neden böyle bir gereklilik yapmışlar anlamadım ama bir şekilde araştırıp çözüm buluruz biz :))
tatlım yorulma dedin de bende de kalp çarpıntısı ve mide yanması çok var.hamile kaldığım da ortaya çıktı şimdi tüm değerlerim normal ama aynı şeyleri tekrar yaşıyorum :S haydi hayrlısı
sen de fazla yorma kendini ev beklesin biraz temizlik geçici sen canının kıymetini bil, dinlen güzelce.
tatlım tekrar görüşmek üzere öptüm çok k.i.b
evet güzel bi tesadüf oldu benim ankarada pek arkadaşım yok 4 yıl oldu geleli izmirden çok sevinirim bigün haberleşiriz...:)ben yarın akşam izmire gidiorum 1-2 hafta kalıcam gelince görüşürüz:)aynen bende araştırdım 100 msj dio benim en son daha 20 lerdeydi ama ben bi çözüm buldum gibi aslında aynı mesajı herseferinde üçer beşer göndeririz dolar hehe:) dediğin gibi canlarımız kıymetli arkadaşım ikimizde dikkat edelim....çünkü kolay değildi atlattığımız durum hele benimkii okadar çok şey okudum ki dış gebelikle ilgili ben yine ucuz atlatmışım şükrettim rabbime....aynı şekilde sende vucudun kendini hamileliğe göre hazırladı sonra aniden normale dönemioruz işte ama hepsi geçicek canım benim:) bak bana cuma günü kulağım tıkanmıştı dün doktoruma gittim (ben ikibuçuk yıl önce kulak zarımdaki delik yüzünden ameliyat olmuştum) zarda minik bi delik oluşmuş yine damlalar ilaçlar falan hiç bitmio yanii ama buna şükür diorum allahım beterinden saklasın neyse çok yazdım sanırım:) sende kendine ii bak tatlım en yakın zamanda görüşücez inş. çok öpüoruuumm:)
canım sincanda benim de hiç arkadaşım yok eşimin akrabaları çok,onlarla görüşüyorum nadiren :) burada arkadaşım olsun çok istiyordum Allah bir şekilde nasip edecek herhalde :)))
kulağın için çok üzüldüm büyük geçmiş olsun onun da ağrısını çok iyi bilirim ben de iki kulağımdan orta kulak iltihabı geçirmiştim küçükken ve hala üşüttüğümde yada tam kurulamadığım da ağırır.aman dikkat et üşütme sakın ve çok stress yapma herşeyin başı stress zaten...
tatlım sağ salim gel iyi yolculuklar şimdiden,benim için de gez bol bol haydi öptüm çok :))
slm gülçincim nasılsın ne zamandır yazamadım nasılsın görüşmeyeli merak ettim seni...hala bu konuyu takip ediyosan cvp yazarsan sevinirim görüşmek üzere tatlım :)
slm canım iyiyim sen nasılsın? izmir nasıldı güzel geçti mi? ben de hep aynı okul ev öyle dolanıp duruyorum he bir de tekrar gebe kaldım :) 11 haftalık teyzesi :) İnşallah sağlıklı sıhhatli olur. bir ara görüşelim tatlım aaaa bu arada senin isim ne?
ayyy canımmm çokkkkkkk sevindim yaaaaaaa:)) maşallah ne güzel allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. darısı bnm başıma:)bende iyiyim canım yaa izmir güzeldi özlemişim nasıl geçti anlamadım...evet yaa görüşelim bu arada adım armağan tatlım:) facebook kullanıosan ekleşelim ordan konuşalım:)burdan mesajlaşamıcaz anlaşıldı:)
tatlım inşallah darısı senin başına :) ne zaman kesiyorsun korunmayı? hadi yetiş bana yakın olsun yaşları :) facebook kullanıyorum tatlım şu yüz mesajı geçemedim hala o kadar yazdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?