bende hamileymişim öyle diyolar :)
benimde doktor göremedi keseyi. Çarşamba gel dedi... bende cumartesi olsun kesin olsun dedim. Cumartesiye randevu aldım bakalım...Benim öğrenmemde tuhaf oldu bir de ben de dış gebelik tehlikesi vardı. Şükür normal gebelik olduğu kesinleşti. Birde keseyi görebilsek sonra da pıt pıtlarını duyduk mu mevlam gerisini rahat bir şekilde atlatmamızı nasip eder...
Ayyy allahm bizede o günleri nasip eder inş. Hayırlı doğumlar sana .
Canım senin ne kadar yüksek çıkmış değerin.Benim dün 4+3 dü akşam kan testi yaptırdık 234,97 çıktı.Bu arada son adet tarihlerimiz aynı.
evet canım aynı şeyleri yaşıoruz hemen hemen ben dün tekrar gittim kan istemişti doktor verdim geçen cuma birden 300 e düşen değerim dün 384 e çıktı ama bu ii değil çünkü dr. artık bu sağlıklı bir gebelik değil diyor bende henüz adet olmadım bekliorum eğer değerim düşmezse ilaçla düşürücekmişim yarın tekrar kan vericem bakalım ama yani artık hiç umut kalmadı senin anlayacağın ama çok daha iyiyim artık bir an önce değerim sıfırlansın içim temizlensin istiorum tekrar hamile kalacaksın dior doktorlarım bende çoook umutluyum içimden bi ses kısa zamanda yine müjde alıcağımı söylüor... bu olumsuzluğu beraber aynı zamanda yaşadığımız gibi müjdemizi de birlikte veriririz en kısa zamanda inş. gülçincim:) sende üzülme artık belki hakkımızda hayırlısı böyledir sakın umudunu yitirme olurmu canım...sonucunu alınca sende yaz bekliorum öptüm canım:)
garip geliyor bu durum hele ki hiç bi belirti olmadan
canım geçen hafta salı aldım hcg değerim bugünden 12 gün önce kan vermiştim 26 çıkmış.yani sıfırlanmıştır çoktan, çarşamba doktora gidicem perşembe öğrenirim kan sonucunu artık.
senin kan sonucun ne çıktı merak ediyorum mutlaka yaz umarım herşey yolundadır hakkınızda neyse hayrlısı, o olsun tatlım...
canım ne zamandır yazamadım bu arada çokk şeyler oldu....en son değerim 300 den 384 e yükselmişti ya ondan sonra da 526 ya yükseldi dr.um dış gebelik olduğunu söyledi bebek rahime inmeden sağ tüpümde kalmış buda tüpüme zarar vermeye başlamış bir iğne verdiler arefe günü vuruldum çok ağır bir iğneydi 2 gün sonra yani bayramın 2. günü kanamam başladı ağrılar sancılar derken şimdi geçmeye başladı artık daha iyiyim 2 günde bir kan ve ultrasonla takip edildi...bu arada doktorlarım eğer tüpün zarar görmüşse ilaçlı rahim filmi çektikten sonra tüplerden birini almamız gerekebilir dedi çokkk kötü oldum psikolojim bozuldu ama çok şükürki dün doktorum tüpü almaya gerek kalmayacak inş. dedi şimdi iyiyim...şu an dün itibariyle değerim 17 e düştü 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrole ondan sonra 2-3 ay beklicez dedi ona göre karar verilicek bakalım nasıl bir yol izlicez şu an beklemedym anlayacağın buna şükür diyorum allahım beterinden saklasın...sen nasıl oldun bu arada gülçincim iyisin inş..
tatlım büyük geçmiş olsun iyi ki erken farketmişsiniz. Allah bir daha yaşatmasın.İnşallah kendini toparlayıp tekrar hamile kalırsın tez zamanda...
benim de bugün üzerine sağlık başım belim heryerim ağrıyor adet olucam galiba onun sıkıntısı var,olsam da rahatlasam şişkinlik çok rahatsız ediyor
Günaydın kızlar,
İki gündür enerjim yerine geldi.Şaşıyorum bu halime.3 hafta boyunca halsizlikten kolumu kaldıramazken birden böyle eskisi gibi oldum nerdeyse.
9. haftadayım,korkuyorum acaba bebeğim düşecekmi diye.Geriye bir tek midemdeki o tuhaf his kaldı.Hatta göğüslerimdeki ağrı bile hafifledi.
Acaba vücudum hormona mı alıştı yada hormon seviyesi bu haftada mı düşmeye başlıyor?Sizden böyle birşey yaşayan oldu mu?
Cumartesi günü doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum.
Merhaba,
Benim aynı halsizlik, aynı mide bulantıları kusmalar ve ağrılar devam ediyorAncak senin endişeleneceğin hiç bir şey yok bana kalırsa. zaman zaman inişler zaman zaman da çıkışlar normal diye düşünüyorum.ben de 10. haftama geldim ve tek merak ettiğim 12. hafta olunca gerçekten söyledikleri gibi bitecek mi bu kusmalar, bu halsizlikler...gerçekten bir yandan çalışırken bir yandan da hasta gibi bir duyguyla mücadele etmek hiç kolay değil.
amiiinn çok saolasın canım...sanada geçmiş olsun bugün dr. gidicektin sanırım gittinmi ? bu arada sen daha yenimi adet görüosun canım gerçi benim iğneden dolayı erken başladı sanırım neyse sende en kısa zamanda hayırlısıyla atlatırsın inş....bu günlerde geçicek canım yine burdan hayırlı haberlerimizi paylaşıcaz:) neyse görüşürüz canım yine öpüyorum şimdilik...kendine ii bak...(bu arada sen hangi şehirde yaşıosun tatlım? ben aslen izmirliyim 4 yıldır ankarada yaşıorum...)
Günaydın kızlar,
İki gündür enerjim yerine geldi.Şaşıyorum bu halime.3 hafta boyunca halsizlikten kolumu kaldıramazken birden böyle eskisi gibi oldum nerdeyse.
9. haftadayım,korkuyorum acaba bebeğim düşecekmi diye.Geriye bir tek midemdeki o tuhaf his kaldı.Hatta göğüslerimdeki ağrı bile hafifledi.
Acaba vücudum hormona mı alıştı yada hormon seviyesi bu haftada mı düşmeye başlıyor?Sizden böyle birşey yaşayan oldu mu?
Cumartesi günü doktora gideceğim ama sabırsızlanıyorum.
:) inanması zor ama geçiyor 12. haftama doğru gidiyorum ben :) yorgunluk hissi ara ara oluyor ama öncekine nazaran yok denecek kadar az, benimde yemekle sorunum var yerken hiçbirşey hissetmiyorum ama yedikten sonra bir şişkinlik akabinde miğde bulantısı fena oluyor bu durumu az yiyerek önlemek mümkün tabiki... sağlıklı günler olsun hepimize
amin tatlım inşallah tez vakitte karınlarımız dolarhala adet göremedim canım yaa iki gündür temizlik yapıyorum dr a gidemedim gidip sonuçları alınca mutlaka yazarım sana.ben de istanbulluyum 8 yıldır ankaradayım :))))) öpüldün..
Kesinlikle çok zor.Resmen sevdiğim işten soğudum,bıktım.Zor bir iş aslında ama normal zamanda bu kadar yormuyordu beni.Şimdi sabahları ağlıyorum bazen işe gitmesem keşke diye.Ayrılacağım zaten böyle giderse,bu sinir stresle uğraşılmaz.
İnşallah bir sorun yoktur.14. haftaya kadar devam edebilirmiş sanırım bu durum.Hafifler ve biter inşallah en kısa zamanda.Hamilelikten soğudum yani şu 3 haftada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?