bence bekle sen,vücudun kendini toparlaması lazım.hem ruhsal olarakta rahatla birazcık.her derdin başı sıkıntı değilmi ki? iyi olcak herşey gör bak.ben 9 aydır yumurta ilaçları,iğneler neler neler uğraşıyordum.bu ay kullanmadım ilaç falan daraldım kendiliğinden gebe kalmışım inanamdım.herşeyde bir hayır var bekleyip görelim:=) öptüm
bence bekle sen,vücudun kendini toparlaması lazım.hem ruhsal olarakta rahatla birazcık.her derdin başı sıkıntı değilmi ki? iyi olcak herşey gör bak.ben 9 aydır yumurta ilaçları,iğneler neler neler uğraşıyordum.bu ay kullanmadım ilaç falan daraldım kendiliğinden gebe kalmışım inanamdım.herşeyde bir hayır var bekleyip görelim:=) öptüm
kıyamam ya,aşılamaymış bide.bende 8+3 ken kaybettim,üstüne küretaj bile oldum.şimdi 7+2 yim yüreğim ağzımda.8+3 takıntım oldu :) hayırlısı olsun inşallah kendini biraz namaz kılmaya okumaya ada,insanın sığınacak neyi varki başka.rahatlıycaksın inşallah.Allah yardımcımız olsun.
canım 5 hafta 3 günlükmüş dün doktorum öyle söyledi ama görünmedi demekki gerçekten tutunamadı bebeğim o yüzden beta hcg 702 den 300 e düştü 4 gün içinde pazartesi yine kan vericem salıda ultrasonla bakılıcak sonuçları alınca yazarım cnm çok saol desteğin için teşekkürler diğer arkadaşlarda yazmışlar çok mutlu oldum:)hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden( bu arada bu bnm 2. aşılamamdı ilki negatifti )
evet gülçincim papatya doğru söylüyor hem bende seni şuan okadar ii anlıorumki çok garip bir duygu içindeyim şu anda hem hamileyim hala ,ama bebeğim beni bırakıp gidiyor aynı zamanda, artık ilk günlerdeki gibi hissedemiorum onu, bakalım yarınki beta hcg de iyice belli olacak....Allahım terkrardan hayırla ve sağlıkla nasip etsin inş. o güzel duyguyu bizlere dua edelim canım kendine dikkat et güzel düşün güzel şeyler olsun....
tatlım sana yazacaktım sanırım hemen hemen aynı zamanlar da benzer olaylar yaşadık fakat senin ki inşallah sağlıklı sıhatlidir umudunu kaybetme iyi düşün iyi olsun...
aslında biliyormusun daha adet görmedim ya benim de içimden kısık bir ses belki düşmemiştir belki doktor görememiştir diyorum ama bir türlü hastahaneye gitmeye güç bulamıyorum kan testimin sonucuna bile bakmaya gitmedim daha 5 gün oldu :S yarın gidip bakıcam bakalım...
sen de durumundan haberdar et merak ederim.
tatlım sana yazacaktım sanırım hemen hemen aynı zamanlar da benzer olaylar yaşadık fakat senin ki inşallah sağlıklı sıhatlidir umudunu kaybetme iyi düşün iyi olsun...
aslında biliyormusun daha adet görmedim ya benim de içimden kısık bir ses belki düşmemiştir belki doktor görememiştir diyorum ama bir türlü hastahaneye gitmeye güç bulamıyorum kan testimin sonucuna bile bakmaya gitmedim daha 5 gün oldu :S yarın gidip bakıcam bakalım...
dün doktora gittik 1 aylık dedi doktor karından keseyi gördük 8mm civarı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor[/QUO
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım canım çok sevindim:)
bazı şeylerin olumsuz gitmesinin sebebi aslında yine iyi bir şey için oluyor ben buna inanıyorum.bebek sağlıksız olabiliyor,daha büyük dertler yaşamaktansa en başındayken buluyor doğa düzenini o yüzden kendini perişan etme sakın.
allah kimseye 6-7 ay karnında taşıyıp acı vermesin veya daha da kötüsü bebeği doğduktan sonra acı vermesin.
bence bir çocuk doğuncaya kadar öncelikli önemli olan annenin sağlığı, annenin canının tehlikede olmaması.sonra zaten anne evladı için canını vermeye hazır oluyor...
umarım hayatında istediğini en kısa sürede bulursun.
çok öpüyorum
Allah sağlıklı sıhatli doğurmayı nasip etsin inşallah uzun ömür versin bebişine :)
tatlım daha adet görmedim ama gayet iyi hissediyorum ne akıntım var ne karın ağrım var yani fazlasıyla iyiyim ben de anlamadım..doktor da dedi sanki hiçbirşey yokmuş gibi rahmimde temizmiş,herşeyin iyi olması kuşku da yaratıyor bende ama bilmiyorum.eşim zaten karşı geliyor kasımın 10-15ini bekleyeceğiz çok yakın mı olur sence?
evet gülçincim papatya doğru söylüyor hem bende seni şuan okadar ii anlıorumki çok garip bir duygu içindeyim şu anda hem hamileyim hala ,ama bebeğim beni bırakıp gidiyor aynı zamanda, artık ilk günlerdeki gibi hissedemiorum onu, bakalım yarınki beta hcg de iyice belli olacak....Allahım terkrardan hayırla ve sağlıkla nasip etsin inş. o güzel duyguyu bizlere dua edelim canım kendine dikkat et güzel düşün güzel şeyler olsun....
çok geçmiş olsun canım yaa öyle düşünme yine aynı şey olacak die olumsuzluğu çağırmamak lazım çünkü psikolojide çok önemli bebişinin sağlığı için inş. hiçbişey olmayacak sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer bebişini:)ne güzel söylemişssin rabbimden başka sığınacak kimimiz varki verende o alanda ben umutluyum hala:)....canım bişi sorucam kaybettiğin bebeğin ve şimdiki hamileliğin nasıl oldu tedaviyle mi kendiliğinden mi?
evet canım aynı şeyleri yaşıoruz hemen hemen ben dün tekrar gittim kan istemişti doktor verdim geçen cuma birden 300 e düşen değerim dün 384 e çıktı ama bu ii değil çünkü dr. artık bu sağlıklı bir gebelik değil diyor bende henüz adet olmadım bekliorum eğer değerim düşmezse ilaçla düşürücekmişim yarın tekrar kan vericem bakalım ama yani artık hiç umut kalmadı senin anlayacağın ama çok daha iyiyim artık bir an önce değerim sıfırlansın içim temizlensin istiorum tekrar hamile kalacaksın dior doktorlarım bende çoook umutluyum içimden bi ses kısa zamanda yine müjde alıcağımı söylüor... bu olumsuzluğu beraber aynı zamanda yaşadığımız gibi müjdemizi de birlikte veriririz en kısa zamanda inş. gülçincim:) sende üzülme artık belki hakkımızda hayırlısı böyledir sakın umudunu yitirme olurmu canım...sonucunu alınca sende yaz bekliorum öptüm canım:)
yaaaa.ağlatcaksın beni nasıl seyler söylüyosun.dur bakalım belki rabbim daha hayırlı bir kapı açıcak sanada.üzülme lütfen çok üzülüyorum.benimde 2 gündür adet olcakmışım gibi bir ağrım var.çok korkuyorum ama elimizden bişey gelmiyoki canım.güçlü ol olurmu?
yaaaa.ağlatcaksın beni nasıl seyler söylüyosun.dur bakalım belki rabbim daha hayırlı bir kapı açıcak sanada.üzülme lütfen çok üzülüyorum.benimde 2 gündür adet olcakmışım gibi bir ağrım var.çok korkuyorum ama elimizden bişey gelmiyoki canım.güçlü ol olurmu?
diğer bebeğim kendiliğinden olmuştu.kaybettiğimden beri 9 ay falandırda tedavi oluyorum,olmadı.bu ay tedaviyi bırakmıştım sıkıldım gerildim olmuyo diye.kendiliğinden oldu yine çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?