evet17. haftaya girdim. eylül 8-9 gibi muhtemel doğum. kızımız olacak
Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?
Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?
çok güzel hayırlı,sağlıklı uzun ömürleri olsun bebeğinin:) kesin bi şekilde cinsiyeti öğrenmek harika bişey olmalı bakalım benimde salı netleşir gerçi doktorum kız dedi ama %100 demedi
merhaba,
benim doğum da 19 eylül gibi görünüyor.seninle aynıyız
bir farkla ben iki bebek bekliyorum.bu nedenle erken doğum riski varmış.
sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değil.
cinsiyetini öğrenebildin mi?
Merhaba, benimde beklenen doğum zamanım 18 Eylül.Bir önceki muayenede (3 hafta önce) cinsiyetini öğrenemedik. İnşallah haftaya muayanede öğreneceğiz.
Merhaba, benimde beklenen doğum zamanım 18 Eylül.Bir önceki muayenede (3 hafta önce) cinsiyetini öğrenemedik. İnşallah haftaya muayanede öğreneceğiz.
slm anne adayları. bende bugün itibarıyla allah nasip ederse 17. haftaya girdim. nasipse doğum 15 eylül civarı.inşallah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım. doktor büyük ihtimal erkek dedi ama hayırlısı. ilk bebeğimiz rabbim neyi nasip ederse.. yalnız ben 5 haftalıkken öğrendim halen kusuyorum ve 49 kiloyum 54 kilodan düştüm siz nasılsınız baya zor günler geçirdim şükür eskisi gibi değilim ancak iştah yok ve kilo alamıyorum doktorum 120 gr olmuş sağlıklı dedi ama işte insan endişeleniyo siz nasılsınız neler yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?