benim normalde 23 eylül ama en son doktora gittiğimizde 19 eylül dedi
Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?
merhabalarben de eylülde bekliyorum doğumu, aslında 6 ekim, sezrryan olacağı için eylülde olur sanırım. 10 yıllık diyabet hastasıyım bu arada...
hadi bakalım hayırlısı hepimiz adına :)
evet hayırlısı olsun :) hazır mı bebişinizin her şeyi :)
hıhı evet, beşiğin yanıbaşında beklemekte çantalarımız :))
oy maşallah :) benim daha hazır değil, mobilyalar haftaya geiyor :) hayırlısı olsun...
kaçıncı haftadasınız,cinsiyeti? :)
33. haftamdayım, ben de ekledim takvimden sonunda :) kız bebek olucak inşallah. sizinki kız mı erkek mi? kontroller nasıl gidiyor? bayram nedeniyle hemen cvp yazamadım kusura bakmayın :) yoksa her gün giriyorum siteye
olur mu kusura bakmak :) benimki de kız,kontroller Allah'a şükür hep normal,30 ağustosta bir daha ki kontrolümüz,ilk kez nst ye bağlanıcaz,bakalım nst ne diyecek hem sağlığımız hem doğum tarihi için,malum epey yaklaştık doğuma,hayırlısı bakalım :)
iyi şükür :) benim yarın kontrolüm var, gelişimi hep önden gidiyor, kilosu da öyle, ben 10 yıllık diyabet hastasıyım, o yüzen riskli durumdayım, iri bebek olursa diye korkuyorum, dr normal diyor ama bi kez profa gitmiştim demediğini bırakmadı sağolsunnst sancı ölçüyor değil mi? nasıl bişey acaba... normal doğum olacak sanırım senin :)
NST karnınıza iki lastiğimsi kuşağın geçirilmesi ve her ikisine ayrı ayrı yuvarlak yassı cihazların konulup kafanızın dibinde pıt pıt pıt pıt diye biraz gürültülü bir ritimle bebişin kalp sesini dinlediğiniz ortalama 20/30dk'lık ilginç bir durum. Biz de 3 eylülde 4.kez gireceğiz.
Doktorunuz söylemiştir elbet ama kesinlikle tok gitmeniz, girmeden önce meyve suyu , çikolata gibi şeyler yemiş olmanız isteniyor, bebeğin hareketli olması için. Hatta siz elinizde de bir çikolata bulundurun ne olur ne olmaz, benimki karnımda sabahları uykusuna denk gelirse hiç oralı olmuyor iki kıpraşıp duruyor çünkü :))
Bizim de ortalama 8 eylül görünüyor doğumumuz ama ben daha geç bekliyorum nedense :) Hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah...
merhaba benm doktorum da 7 eylülde nst yapıcaz dedi ilk kez yapıcak ama hiç bişey söylemedi tok gel falan diye.nst hakkında daha fazla bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,bu arada 35.haftadayım.
merhaba benm doktorum da 7 eylülde nst yapıcaz dedi ilk kez yapıcak ama hiç bişey söylemedi tok gel falan diye.nst hakkında daha fazla bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,bu arada 35.haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?