Eylül 2012de doğum yapıcak olan var mı?

benim normalde 23 eylül ama en son doktora gittiğimizde 19 eylül dedi

bnmde olası doğumum 23 eylül :) gelişimimiz 1hafta önden gidiyor hep başından beri,30 ağustosta ilk kez nst ye gireceğim,bakalım daha belirgin bir tarih çıkacak mı,bana hep 10-15 eylül arası gelir gibi geliyo ama bakalm hayırlısı :)

Merhaba. Ben Ravza.. 16 haftalık hamileyim. siteye yeni üye oldum. Eylülde doğum var Allah nasip ederse.. Benim gibi eylülde bebeğini kucağına almayı bekleyen var mı?

merhaba, evet ben! :) kızım acele etmezse inşallah eylülde bekliyoruz onu :)

Kısmetse bizde eylülü bekliyoruz.sabırsızlıktan ölüyorum.Tabi endişe korku sürekli peşimde.Dilerim ALLAH CC.hepimize kolaylık verir.Evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder.

merhabalar ben de eylülde bekliyorum doğumu, aslında 6 ekim, sezrryan olacağı için eylülde olur sanırım. 10 yıllık diyabet hastasıyım bu arada...

kaçıncı haftadasınız,cinsiyeti? :)

33. haftamdayım, ben de ekledim takvimden sonunda :) kız bebek olucak inşallah. sizinki kız mı erkek mi? kontroller nasıl gidiyor? bayram nedeniyle hemen cvp yazamadım kusura bakmayın :) yoksa her gün giriyorum siteye

33. haftamdayım, ben de ekledim takvimden sonunda :) kız bebek olucak inşallah. sizinki kız mı erkek mi? kontroller nasıl gidiyor? bayram nedeniyle hemen cvp yazamadım kusura bakmayın :) yoksa her gün giriyorum siteye

olur mu kusura bakmak :) benimki de kız,kontroller Allah'a şükür hep normal,30 ağustosta bir daha ki kontrolümüz,ilk kez nst ye bağlanıcaz,bakalım nst ne diyecek hem sağlığımız hem doğum tarihi için,malum epey yaklaştık doğuma,hayırlısı bakalım :)

iyi şükür :) benim yarın kontrolüm var, gelişimi hep önden gidiyor, kilosu da öyle, ben 10 yıllık diyabet hastasıyım, o yüzen riskli durumdayım, iri bebek olursa diye korkuyorum, dr normal diyor ama bi kez profa gitmiştim demediğini bırakmadı sağolsun nst sancı ölçüyor değil mi? nasıl bişey acaba... normal doğum olacak sanırım senin :)

bizimde en başından beri hep 1 hafta önden gidiyor gelişimimiz,10 gün önce en son kontrolümüzde yarım kilo fazlamız varmış :) vitamin ilacını günde 1 alırken 2 günde 1 alıyorum artık,sonra zorlanmayasın çıkarırken dedi dr.umuz :)evet nst sancı ölçüyor,birde bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini ölçüyor,nasıl bişey bağlanınca öğrenicem artık :) evet inşallah normal olucak. ben ameliyat oldum rahimden,başka bir dr.a daha gideyim devlet hastanesine normal doğumu etkilermi dedim,gittim sağolsun o da beni ameliyat olduğum araştırma hastanesine yönlendirdi doğum için,laga luga yaptı,onlar daha ii karar verirler sezeryanmı normal mi diye dedi,ama kendi dr.um hiç öyle bişey demedi,normal yapabiliceksin dimi dedi,evet çokkk istiyorum dedim,tamam sen iste ben doğurtturayım dedi :) ordaki dr.da bnm canımı sıkmıştı,sağlıklarımız açısından hangisi iyiyse onu yaşatsın rabbim ikimizede hepimizede inşallah..

NST karnınıza iki lastiğimsi kuşağın geçirilmesi ve her ikisine ayrı ayrı yuvarlak yassı cihazların konulup kafanızın dibinde pıt pıt pıt pıt diye biraz gürültülü bir ritimle bebişin kalp sesini dinlediğiniz ortalama 20/30dk'lık ilginç bir durum. Biz de 3 eylülde 4.kez gireceğiz.
Doktorunuz söylemiştir elbet ama kesinlikle tok gitmeniz, girmeden önce meyve suyu , çikolata gibi şeyler yemiş olmanız isteniyor, bebeğin hareketli olması için. Hatta siz elinizde de bir çikolata bulundurun ne olur ne olmaz, benimki karnımda sabahları uykusuna denk gelirse hiç oralı olmuyor iki kıpraşıp duruyor çünkü :))
Bizim de ortalama 8 eylül görünüyor doğumumuz ama ben daha geç bekliyorum nedense :) Hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inşallah...

merhaba benm doktorum da 7 eylülde nst yapıcaz dedi ilk kez yapıcak ama hiç bişey söylemedi tok gel falan diye.nst hakkında daha fazla bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,bu arada 35.haftadayım.

aminnnnn hepimize inşallhhh :) bzde ilk kez pbe günü bağlanıcaz nst ye,şimdilik doğumumuz 23 eylül ama bakalım nst ne diyecek :)

merhaba benm doktorum da 7 eylülde nst yapıcaz dedi ilk kez yapıcak ama hiç bişey söylemedi tok gel falan diye.nst hakkında daha fazla bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,bu arada 35.haftadayım.

daha fazla bilgiye gerek yok aslında,tok gitmek,nstye girmeden meyve suyu ve çikolata yememiz bizim tek yapmamız gereken şey,fazlasını nstye bağlanınca öğrenicez :) hepimiz hakkında hayırlısı inşallhh :)

Benim doktorum da belirtmemişti zaten galiba zaten tok gelir diye düşünmüştü,ben de tahlil vs. çıkar diye ne olur ne olmaz aç gidiyordum sabah ilk randevuyu alıp, NST yapan görevliden ilk girişimde uyarı almıştım bebeğin hareketli olması gerekiyormuş daha iyi bir sonuç için haliyle o hareketi sağlayacak tokluğa sahip olmamız gerekiyor. Sonraki hafta doktor da belirtmeye başladı tabi tok gel, şekerli birşeyler yemiş ol diye. Başka da birşey yapmıyorsunuz zaten yan gelip yatıyorsunuz sedyede ohhhhhh kebapp :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…