eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo buarada doktorun 1000 diye tabir ettiği kağıtta 1.00 yazıo ona kalırsa kafam karıştı ya

Son düzenleme:

canım sabret biraz daha az kaldı cumartesi bi daha yaparsın şimdiden kendini boş yere üzme

rica ederim şekerim.

missangel da bugün doktora gidecekti. aslında merve, demet ve guzelolacakın da test tarihi bellidir. transferleri oldu. söylesenize tabloya ekliyim kırmızı kırmızı test tarihi diye :)

yeni geldim şekerim doktor amca iğneleri yaptır pzt tekrar gel duruma göre perşembe yada cts opu olur dedi transferde opudan 3-5 gün sonra onun için tam tarih veremiyorum şekerim ama tahminen 27si transfer tarihim falan olur diye düşünüyorum net değil yani

ya bitanem üzme kendini,beklemekten baska çare yok belki embriyolar geç tutunmustur,negatif olsaydi hemen soylerdi zaten,daha once basinada gelmis,demekki her an hersey olabilir hala,bol bol duaaaa edelim insaAllah

turkiyedeki doktorlar ne guzel birsuru tedbir aliyolar,yurt disinda oyle bisey vermiyolar hiç ne garip

doktorumdan merkezden çok memnunum canım imsi ve pdl yapıcak yani sperm 8000 kat büyütülücek mikroskopta dna hasarı anomali varmı bakılacak bide pdl yani gebelik tutunma aşısı yapılacak tabi masraf bunlarda ama olsun değer miniğim için biz tedbirimizi alalım tevekkülü rabbime bırakalım en iyisi bu kısmet inş....

evet imsi konusunu okumustum bi yerlerden,pdl hiç bilmiyorum,hiçte yapmadim,bana sadece vajinal fitil veriyolar,yaaa ben tr de mi yapsam ne bu tup bebek tedavimi baksana çok farkli orada..

MasaAllah Rabbim emeklerinizi bebeklerle mukafatlandirir insaAllah canim benim

yeşim bekle bitanem az daha bekle 2 gün sabret 2 gün sonra baktır ne çıkacak değerin şimdiden üzülme eşinede kızma sakın napsın adam oda ister baba olmak üzülmeyin nolur

kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı bugün 11 tane topladık dediler, ama durumarını yarın embriyolog arayıp bildircek. Operasyon öyle çok acıtmadı biraz adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyanıyorsunuz. onun haricinde bişeyyok.rahat olun.

hayırlı olsun darısı başımıza inş...

selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda

geçmiş olsun atlattın canm hayırlısıyla transferinde ii geçer ve kavuşursun yavrularına
bende ağrı konusunda korkuyorum ya

yeşimm canım ya dur lütfen testi tekrar yaptır bugün çıkmayabilir dualarımdasın canm dik dur lütfennn

hayirli olsun canim,insaAllah birsuru saglikli embriyonlarin gelisir

canım benimde yumurtalarım toplandı çok geçmiş olsun sanada

buarada baştaki 0 rakamı ondalık hesaplaması oluyor..öyle olsa doktor 3 gün snra 1000 i geçer bebek varsa tekrar gel demezdi...elbet vardır bi bildiği anlamadım gitti zırlamıyom boyuna

canım ilk başta çok ağrım oldu ama çok şükür çok sürmedi şimdi elh. iyiyim

selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda

Senin için dua ettim,dün gece.
İnşallah çok sayıda ve kaliteli yumurtaların olur,güzelce döllenirler ve çok sayıda iyi kaliteli embriyoların transfer edilir ve hamile kalırsın canım.
Sen ve eşini dualarıma dahil ettim.Allah kabul etsin dualarımızı,emeklerimizi,inancımızın mükafatı olarak,bebeklerimize kavuşmayı hayırlısıyla nasip eder inşallah..
Ben hamileliği yaşadım evlendiğimde,öyle güzel bir duygu ki,hiçbirşeyle mukayese edilemez..
Dilerim yeniden yaşar ve kavuşurum meleğime...
Ben seni merak ettim çok,bugün yoğundu bankada işim,ben bölgede bölüm yöneticisiyim,işler çok yoğunlaştı...
Sırf sana bakmak için geldim.
Şükür iyisin.
Azve hafif ,gaz yapmayan hazmı kolay yiyecekleri tercih eder,daha kolay atlatırsın.
İlk 2 günden sonra rahatlarsın.
Patates haşlama gibi hafif şeyler..
Süt,yoğurt gaz yapar,et hazmı zor..
Kabak haşlama vs.ye canım,rahatlatır.
Kendine iyi bak,seni takip ediyor,dua ediyor,hayırlı haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…