amin bacım amin şaftım kaydı valla ilaçları aldık bide iltihap kurutucu verdi 3 günlük eşimle bana tedaviye başlamadan önce iltihap varsa kurtulalım diye
kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo
rica ederim şekerim.
missangel da bugün doktora gidecekti. aslında merve, demet ve guzelolacakın da test tarihi bellidir. transferleri oldu. söylesenize tabloya ekliyim kırmızı kırmızı test tarihi diye :)
kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo buarada doktorun 1000 diye tabir ettiği kağıtta 1.00 yazıo ona kalırsa kafam karıştı ya
turkiyedeki doktorlar ne guzel birsuru tedbir aliyolar,yurt disinda oyle bisey vermiyolar hiç ne garip
doktorumdan merkezden çok memnunum canım imsi ve pdl yapıcak yani sperm 8000 kat büyütülücek mikroskopta dna hasarı anomali varmı bakılacak bide pdl yani gebelik tutunma aşısı yapılacak tabi masraf bunlarda ama olsun değer miniğim için biz tedbirimizi alalım tevekkülü rabbime bırakalım en iyisi bu kısmet inş....
kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı bugün 11 tane topladık dediler, ama durumarını yarın embriyolog arayıp bildircek. Operasyon öyle çok acıtmadı biraz adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyanıyorsunuz. onun haricinde bişeyyok.rahat olun.
selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda
kızlar 0.959 yazıo ewet ama doktor 1000 e yakın var gibi dedi erken dedi anlamadım gitti bende...kesin negatif olsaydı aşılamalarımdaki gibi söylerlerdi bilmiyorum neyi düşünecveğimi netten görüştüğüm kadın doğum doktoru war o da diyo tekrarla yükselirse hamilesin diyo şüpheli diyo öffffffff napcam bilmiyorum ama normalde çok beta hcg yaptırdım aşılamalardda 3,...diye görüyodum negatif diyolardı.anlamadım ya yardımmmmmmmmmmmmmmm hastanedeki doktor hemşire laborant hepsi şüpheli sınırda diyooooooooo buarada doktorun 1000 diye tabir ettiği kağıtta 1.00 yazıo ona kalırsa kafam karıştı ya
kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı bugün 11 tane topladık dediler, ama durumarını yarın embriyolog arayıp bildircek. Operasyon öyle çok acıtmadı biraz adet ağrısı gibi bir ağrıyla uyanıyorsunuz. onun haricinde bişeyyok.rahat olun.
kızlar merhaba,
canım benimde yumurtalarım toplandı çok geçmiş olsun sanada
hkere,gamzear geçmiş olsun.inşallah çok kaliteli embriyolarınız olur ve pozitif sonuç alırsınız
geçmiş olsun atlattın canm hayırlısıyla transferinde ii geçer ve kavuşursun yavrularına
bende ağrı konusunda korkuyorum ya
yeşimm canım ya dur lütfen testi tekrar yaptır bugün çıkmayabilir dualarımdasın canm dik dur lütfennn
selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda
canım benimde yumurtalarım toplandı çok geçmiş olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?