sorun varmıydı.rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş
bizi yaratan rabbim her kulunu farklı sınavlardan geçiriyo.inş biz bu sınavı başarıyla geçeriz.BEN RABBİMDEN İSTERİM VERMEZSE İMTAHANIMDIR VERİRSE YÜCELİĞİDİR.
slm kızlar,ben uzun süredir takip ediyorum sizi,hepinizin başında gecen iyi kötü herşeyi az çok biliyorum,bende kısmetse ekim de başlıcam tüp bebeğe.rabbim yardımcımız olsun
bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...
sayfalar o kadar hızlı ilerliyo ki takip edemiyorum neyi okumuştum neyi okumamıştım hepsini karıştırıyorum...
transferi olan arkadaşlar hepimizin mutlu haberlerini bekliyoruz.
YS88 CANIM herşey kısmet bizim can verme gibi bi şansımız olamaz haşa....kendinizi hazır hissedince yeniden denersiniz...belkide kendiliğinde olur kısmet herşey...
kızlar nazicane fikrim kendinizi şartlamayın transferden sonra...herşeyi bırakın bebek fikrini fazla geçirmeyin kitap okuyun oyun oynayın film syredin kendinizi yormadan dışarı çıkın sevdiklerinle ailenizle geçirin bu zamanı hergün evde oturup kafanızda kurmayın...ne çok kaptırın kendinizi bebek fikrine nede vazgeçin...ne yaparsanız yapın sizin elinizde değil hçbirşey herşey nasip çünkü...
kızlar bi yardımmmmmmmmmm edin banaa
bana doktor gonalf 150 verdi ben de bugün sağlık ocağına çıktım iğnemi yaptırmak için ordaki hemşireler göbekten deri altından yaptılar öyle kalçadan yapılan iğne gibi değildi yani diklemesine sokmadılar iğnenin ucunu deri altına soktu yaptı biraz şişti yani ilaç orda toplandığı için bende böyle şişmi kalacak dedim emer o emer dedi sallamadı yani şimdi benim ilk iğnem boşamı gitti kızlar çok sinirliyim ve moralim çok bozukkkkk napıcam
selam kızlar ben çok rahatsızım mide bulantısı bel ve kasık ağrısı çok var sabah aradı emriyolog yumurtalarım döllenmişler yarın bi daha haber verecekler büyük ihtimal cumartesi transfer olacak inş.
ya ne bilim ya şu an işyerideyim nasıl yapim kendim korkarım bilseydim böyle olacak yaptırımıydım o salaklara merkezide aradım cilt altı dedi tamam cilt altına yani deri altına yaptı kalçadaki gibi değildi allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim sinirim yeter şuan ya
Kızlar bugün opum vardı çok şükür bir sorun çıkmadı
Ama hala karnım çok fena ağrıyor bağısaklarım acıyo resmen
Bu normal mi birazda kanamam var hafif ama
12 tane yumurta toplanmış bakalım nasıl olacak
İnanmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz bendim..malesef size güzel haberi veremedim topiğin yüzkarası oldum
hkere hg canım ne yaptın haber geldi mi bebeklerinden =)
kızlar bi yardımmmmmmmmmm edin banaa
bana doktor gonalf 150 verdi ben de bugün sağlık ocağına çıktım iğnemi yaptırmak için ordaki hemşireler göbekten deri altından yaptılar öyle kalçadan yapılan iğne gibi değildi yani diklemesine sokmadılar iğnenin ucunu deri altına soktu yaptı biraz şişti yani ilaç orda toplandığı için bende böyle şişmi kalacak dedim emer o emer dedi sallamadı yani şimdi benim ilk iğnem boşamı gitti kızlar çok sinirliyim ve moralim çok bozukkkkk napıcam
senin adına sevindim, hadi hayırlısı inşallah. beni aramadılar bugün, ben aradım ama doktor yokmuş, bi sorunmu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?