eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bizi yaratan rabbim her kulunu farklı sınavlardan geçiriyo.inş biz bu sınavı başarıyla geçeriz.BEN RABBİMDEN İSTERİM VERMEZSE İMTAHANIMDIR VERİRSE YÜCELİĞİDİR.

sorun varmıydı.rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş

vardı canım eşime doktorlar hep çocuğun olmaz dediler 13 yılımız böyle geçti inş ışığımız gittiğim doktor sayesinde doğdu rabbim yoktan var eden önce rabbime sonra doktoruma güvendim şimdi ol derse rabbim herşey olacak

bizi yaratan rabbim her kulunu farklı sınavlardan geçiriyo.inş biz bu sınavı başarıyla geçeriz.BEN RABBİMDEN İSTERİM VERMEZSE İMTAHANIMDIR VERİRSE YÜCELİĞİDİR.

aynen canım isteyin vereyim diyor biz bize düşeni yapalım demek bir eksiğimiz vardırki sonunda vermedi deriz

herkese güzel bir gün diliyorum rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.ben çıkıyom

hkere gamzear ve merve inş yumurtalarının sağlıklı döllenmiştir merak ediyom sizi

Son düzenleme:
selam kızlar ben çok rahatsızım mide bulantısı bel ve kasık ağrısı çok var sabah aradı emriyolog yumurtalarım döllenmişler yarın bi daha haber verecekler büyük ihtimal cumartesi transfer olacak inş.

slm kızlar,ben uzun süredir takip ediyorum sizi,hepinizin başında gecen iyi kötü herşeyi az çok biliyorum,bende kısmetse ekim de başlıcam tüp bebeğe.rabbim yardımcımız olsun

Selam canım. Allah beraberinizde olsun, yüzünüzü güldürsün inşallah.

Testlerini yaptırıp da sorunu çıkmayan herkese aynı tavsiyeyi veriyorum. akupunktura git hayatcım. mutlaka dene. zayıflamak için olan değil tabi bu, başka bir akupunktur uygulaması.

işte bu, ihtiyacımız olan bakış açısı budur. takdir ettim paparyacım.

kızlar bi yardımmmmmmmmmm edin banaa
bana doktor gonalf 150 verdi ben de bugün sağlık ocağına çıktım iğnemi yaptırmak için ordaki hemşireler göbekten deri altından yaptılar öyle kalçadan yapılan iğne gibi değildi yani diklemesine sokmadılar iğnenin ucunu deri altına soktu yaptı biraz şişti yani ilaç orda toplandığı için bende böyle şişmi kalacak dedim emer o emer dedi sallamadı yani şimdi benim ilk iğnem boşamı gitti kızlar çok sinirliyim ve moralim çok bozukkkkk napıcam

bana doktor gonalf 150 verdi ben de bugün sağlık ocağına çıktım iğnemi yaptırmak için ordaki hemşireler göbekten deri altından yaptılar öyle kalçadan yapılan iğne gibi değildi yani diklemesine sokmadılar iğnenin ucunu deri altına soktu yaptı biraz şişti yani ilaç orda toplandığı için bende böyle şişmi kalacak dedim emer o emer dedi sallamadı yani şimdi benim ilk iğnem boşamı gitti kızlar çok sinirliyim ve moralim çok bozukkkkk napıcam

canım niye kendin ya da eşin yapmıyor ve benim bildiğim dik yapılması gerekiyor

ya ne bilim ya şu an işyerideyim nasıl yapim kendim korkarım bilseydim böyle olacak yaptırımıydım o salaklara merkezide aradım cilt altı dedi tamam cilt altına yani deri altına yaptı kalçadaki gibi değildi allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim sinirim yeter şuan ya

senin adına sevindim, hadi hayırlısı inşallah. beni aramadılar bugün, ben aradım ama doktor yokmuş, bi sorunmu var acaba

bende kendim korkuyordum o yüzden eşim yapıyordu benim iğnelerimi de neyse canını sıkma inş. bi sıkıntı olmaz dağılır

canim gecmis olsun bebislerine kavusman icin son bir adim kalmis insallah saglikli dollenirler ve sana siki siki tutunurlar insallah

İnanmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz bendim..malesef size güzel haberi veremedim topiğin yüzkarası oldum

yesimmm canimmm o nasil soz biz senin yuzunun gulmesini bekliyoruz oyuzden merakla bekliyoruz ve daha hic birsey bitmedi henuz bugun ayin 13 u neden bu eziyeti kendine yapiyosun boyle yapma lutfen cumartesi git tekrar yaptir sakin vazgecme degerin cok yakindi ya neden gormezden geliyosun neden hemen pes ediyosun inan senin icin cok uzuluyorum yakinimda olsan kolundan tutar gotururdumtest yaptirmaya

eee şimdi nolcak yani benim ilk iğne boşamı gitti gerçi şişlik indi sinek ısırığı gibi bi iz olur ya öyle oldu ama terddütteyim bide derlerki sağlıkçılara şiddet uygulanıyo hem dalga geçtiler tüp bebek diye hem bağırıyolar diğer hastaların önünde tüp bebek için iğne olacakmış diye hemde iş bilmiyolar ya napıcam şimdi telkin edin kızlar beni ya aklım onda

HAVINSU
transferin hayirli olsun.
Ara ara girip okumaya calisiyorum.bugune kadar cok iyi geldin.insallah sonucta guzel olucak.
yillar suren ozlemin sona ericek ve bebegine kavusacaksin insallah.:emir bebek:

YS88
yumurta toplama ve transfer surecini biliyorum.
Bosu bosuna gunlerdir kendine ve esine eziyet ediyorsun.
Hepimiz pozitif sonuc almak icin giriyoruz bu yola ama kaderimizi degistiremiyoruz.su an hersey bitti dunyanin sonu gibi dusunuyorsun ama yanlis.
niye test tarihini bekleyip bu gunlerin tadini cikarmaya calismiyorsunki
Ben 3. Tup bebekte pozitif sonuc aldim.ve 24.haftada erken dogumla bebeklerimi kaybettim.nasil bir acii bu bilemezsin.
simdi iki melegim var ama vazgecmedim.
inaniyorumki birgun bebegim benimle olucak.
bu umitsizlik sana bu yola baslayacak kadar guclu birine yakismiyor.
Insallah yanildigini ve kendine bosyere eziyet ettigini goreceksin.
bunlar benim nacizane fikirlerim.umarim yanlis anlamaz bir abla tavsiyesi olarak kabul edersin.

Topiginizde tup bebek asamasinda bircok kisi var.insallah sirayla herkes haberlerini verir.
rabbim hepinizin gonlune gore versin umutlarinizi karsiliksiz birakmasin insallah.

senin adına sevindim, hadi hayırlısı inşallah. beni aramadılar bugün, ben aradım ama doktor yokmuş, bi sorunmu var acaba

kızlar bi sakin olun. tedirginliğinizi anlayabiliyorum ama siz şu an tedavinin içinde olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. ben henüz tedaviye başlamayan dışardan bir göz olarak bunları kaygı olarak nitelendiriyorum. normal bir kaygı, ama kaygı sadece. sağlık ocağındakiler boşboğamış, bu kadar özel bir durumu afişe etmeleri saçma ama orda olduklarına göre bir iğneyi nasıl yapacaklarını da biliyorlardır artık.

hkere canım düşün ki bir sürü insan var senin gibi tedavide olan, doktorlar hep meşgul biliyorsun, ya bir ameliyattadır, ya bir doğumdadır birşeydir yani, onun için ulaşamamışsındır. merak etme canım benim, biliyorsun ki olumsuz da olsa bunu sana bildirmek zorundalar. hiçbir doktor veya asistanı sırf sen üzülmeyesin diye aramamazlık yapmaz.

ben de dün rüyamda aşılama yaptırıyordum, tutmuyordu, üzülüyordum. bilinçaltı işte. hepimiz sıyırdık.

yeşim, bana bu kadar kişi hep bir ağızdan aynı şeyleri söyleseydi ben durup bir düşünürdüm, bu kadar insan aynı şeyi söylüyor, onlar yanlış da bir ben mi akıllıyım diye. cumartesiyi bekleee, ay dilimde tüy bitti ha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…