eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi geceler güzel anne adayları opusu olan anneler geçmiş olsun,transferi olan arkadaşlara da bu arada hayırlı olsun bebeleriniz:))miragecim 17 eylül opu tarihim güncelleyebilirsin...ys88 pozitif o canım yorma kendini daha fazla annesin sen inşallahhh...kesin sonuç belli olunca biz sana demiştik diye kaç kişi diyecek sana bu topikte, bak göreceksin:)))

canım hayırlısı olsun sen de bekleme sürecine başlamışsın:))) hadi hayırlısııııı:)) wc krizleri başlasınn:) ben her wc de bakınıp duruyorum düşer müşerler Allah korusun... kafayı yedim desem yeri:)

Ayy canım ya kıyamam
Rabbim esirgesin meleklerini
Galiba iki embriyo transfer edildi?

sağol canım evet bekleme sürecine başladık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı doldursun inş

ilknurlevent canım sen çok yaşa emi transferden sonra wc gittiğimde bakmadım desem yalan olur istem dışı baktım hemde rabbim bebişlerimizin bize sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin canım

canım benim inş yumurtaların güzel gelişir sağlıklı döllenirler

arkadaşlar ben geldim ama sayfalar coşmuş maşallah,ankaradan döndüm görüşme çok iyi geçti bu ay başlayamadık ama malesef sigortayla ilgili bi pürüz çıktı,bi dahaki adetimle başlama kararı aldık genetik test için kanlarımızı verdik ayrıca embriyolara pgt yapılmasına karar verdik inş bu kez kavuşuruz yavrumuza,transferi ve opu olan arkadaşlarım ve geri sayıma başlayanlar allah hepinizin yüzünü güldürsün topic hamile haberleriyle coşsun inş
mirage arkadaşım merkezimiz ankara akay tüp bebek
tubadefekti bilgilerin için çok teşekkür ederim,merkezden ve özellikle tolga beyin yaklaşımından çok memnun kaldım ,tedirginlik çok fazlaydı,3.denemem olucak çünkü ,şuan çok iyiyim tabi coraspin.folibol ve evicap kullanmaya başladım,hayırlısı olsun inş

canım geç olsunda güç olmasın tedavin inş bundan sonraki süreçte herşey yolunda gider canım

benimde geçen sefer 175 gonal f ve cetroditedi.şimdi puregon merional ve cetrodite.geçen sefer kaliteli embriyo oluşmamıştı o yüzden ilaçları değişti sanırım.inşallah çok güzel olur embriyolarımız çok kaliteli olurlar ve güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Ayy canım ya kıyamam
Rabbim esirgesin meleklerini
Galiba iki embriyo transfer edildi?

amin canım Allah razı olsunnnn efet 2 taneler ve ordalar mı meraktan ölüyom ağrım sızım çok yok bozuluyom

ben abartısız 20 dak bir wc deyim:) halimi düşün.. sık wc gitme sorunum var bir de her gittiğimde bakıomm:))
ne görceksemmmm

canım benim rabbim bu süreçte yardımcımız olsun bende transferden sonra aynı oldum istem dışıda olsa insan bakıyo endişe ediyo rabbim bu kadar zahmetin rahmetini nasip etsin

ewet cnm ilk denemem tek sorun pko ne oldu cnm?seninde mi ilk

evet benim de ilk ve benimde tek sorun pko inşaallah olumlu sonuçlar alırız senin tedavin uzun protokolmüydü ayrıca kaç do0z ilaç kullandın ben ohs olmaktan da korkuyorum hayırlısı olur inşaallah ben bugün başlayabildim şükürler olsun 150 ünite gonal f kullanıyorum :18:

Bendeki liste yarım çıkıyor nedense:44:

Havin canım transferin olmuş hadi hayırlısı olsun
Şimdi seninle 12 gün sayıcaz heyecanla

canım 12 günmü ben hiç saymıyacağım akışına bırakacağım tedavimde olduğu gibi düşünmemeye çalışacağım test gününü doktorun dediklerini yapıp gerisini rabbime bırakacağım o sesimizi duyuyo içimizden geçeni biliyo rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım rabbim daha fazla aratmasın biz aciz kullarını

Bendeki liste yarım çıkıyor nedense:44:

selam canım, tablonun en altındaki oku sağa çekiyor musun? çünkü kenarlardaki reklamlardan daralıyo tablo.

ay kızlar ya dün sizi sayfalarca okudum okudum sonra cevap yazdım, site hata verdi, mesaj gitmedi bir daha giriş de yapamadım. özet geçeyim:

yeşim, dün sabah da söylediğim gibi 15 eylül cumartesi olmadıkça diğer yaptığın testlerle ilgilenmiyorum. sen de ilgilenmesen de kendini ve şu çocukları bi rahat bıraksan keşke.

yumurtası toplanan ve transferi gerçekleşen tüm arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum. umarım hepinizin tedavisi mutlu sonla biter burada hep birlikte seviniriz...

herkese günaydınlar...

günaydın şekerler....
havin hayırlı olsun o kadar çoğaldıkki karıştırıyorum artık kısa ve öz transfer olanlar hepinize hayırlı olsun tamamına ersin inş...

yeşimden haber varmı (kız gene ağlamaya başladıysan eğer varya seni öperim güzelce)
ya banada 150 doz başladı 5 gün çok az değilmi gerçi dedi çok kaliteli rahmin ve yumurtlığın var az başlicam diye 450 lira ödedim ilaçlara perşembe yada cts opu yapılacak kısmetse bakalım kaç yumuş toplanıp mercimek olacak dün dedimki 2 tane transfer edin diye olmaz dediler mirage banada tek koncak galiba embriyo ya herneyse tutsun da varsın bi tane olsun bizim olsun

canım ben o kadar takılmıyorum artık tekine çiftine. her nasıl olacaksa hayırlısı olsun. yeşim test yaptırmaya gitmiştir :) boşuna üzüyo kendini boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…