canım ben o kadar takılmıyorum artık tekine çiftine. her nasıl olacaksa hayırlısı olsun. yeşim test yaptırmaya gitmiştir :) boşuna üzüyo kendini boşuna.
Günaydın kızlar....
mirage cnm kabullenmek zor ama negatif sonucum c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o.
Günaydın kızlar....
mirage cnm kabullenmek zor ama negatif sonucum c.tesi de gitmicem hastaneye...gece hiç uyumadım her gece umutla karnıma dokunarak uyuduğum yatakta huzur bulamaadım.eşim saat 9 da yatağa girdi uyuyo sandım gttm baktım aülamaktan gözleri kızarmış.çok zor biz çok hayal kurmuştuk herşey boşa gitti.sadece her akşam meleğime yazdığım mektuplar kaldı geriye...ona dair herşeyi sakladım ilaçları,jeli vs bıraktım embriyo resmi vs herşeyi kaldırdım...yıkıldım çünkü çok zor inşallah siz yaşamazsınız böyle bir durumu..hepinizi öpüyorum kızlar...a.e.o.
İnanmak istemiyorsunuz çünkü umudunuz bendim..malesef size güzel haberi veremedim topiğin yüzkarası oldum
hala sensin. adamın söylediği tarihten tam 5 gün önce test yaptın. 5 gün bildiğim kadarıyla bu değerlerin artmay abaşlaması için uzun bir süre. eğer 10.gün testte gözükebilecek olsaydı, adam sana eziyet vermek için mi 15 eylülde test yap dedi. yani benim mantığım bu yönde fikir yürütüyor şu anda. ben senin gibi peşin peşin üzülmek istemiyorum. haa hakkaten dediğin gibi de olabilir, eğer tutunmadılarsa ne olacak? kim düşerse birimiz tutup onun elinden tekrar kaldıracağız. biz bunun için burdayız. bebeğimizi kucağımıza alana kadar yılmayacağız. anladın mı? beraber başladık, beraber bitireceğiz bunu. ama şimdi ama sonra. sen güçlü bir kızsın. bu yola çıkmaya cesaret etmiş herkes bana göre yeterince güçlüdür. toparlan...güzel olacak herşey. yaşın çok genç.
slm kızlar,ben uzun süredir takip ediyorum sizi,hepinizin başında gecen iyi kötü herşeyi az çok biliyorum,bende kısmetse ekim de başlıcam tüp bebeğe.rabbim yardımcımız olsun
ya site kafayı mı yedi yoksa ben mi sorun yaşıyorum sadece?
bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...
canım ekimin başında başlıyacaksın demek rabbim kolaylık versin inş tedavinden hayırlı sonuç alırsınçok derken ekim 5 gibi başlıcaz ekim 3 adet tarihim,yücel karamandan tedavi olucam inş hepimizin için hayırlısı olur.
havin test günün ne zaman hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?