eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hb tşk ederim inş hayırlısı ile sonuçlanır rabbbim bu yolda emek veren herkesin mükafatını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla verir inş

senin doktor kısa purotokol uyguladı heralde ben 14 gün iğne vuruldum canım ne güzel senin adına sevindim rabbim yumurtalarının sağlıklı gelişip sağlıklı döllenmesini nasip etsin canım

amin canım inş... doktorum 15 gün içinde herşey bitcek rahat ol motive et kendini dedi eşime de aynını dedi moral çok önemliymiş muayenede baktı rahmin yumurtalıkların çok kaliteli dedi onun için düşük doz ve kısa protokol uyguladı bana sanırsam dur bakalım pztsi gitcez kaç tane oluştuğu belli olmaya başlar herhalde

iyi akşamlar kızlar

ben bugun 3. iğnemi yaptım .iş yerinde oldugu için yatıp dinlenemiyorum.
iğne sonrası dinlenmek gerekiyormu
bi de bugun iğne sonrası karnımda batmalar oldu normal mi

canım iğnelerden sonra dinlenmen gerekmiyo karnında batmalar olduysa yumurtalık bölgesindeyse yumurtaların gelişiyodur ondan batma olabilir

canım benim rabbim tedavini hayırlı etsin yumurtaların sağlıklı gelişip inş sağlıklı döllensin sana sıkı sıkı tutunsunlar

aminnnnnnnnnnnn inş bu aşamaya gelmek kolay olmadı bebeğimiz için her şeye değer rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizede arkadaşm

canım benim rahimede aynını dedi tek yumurtalık olduğu için yumurta gelişimimde iyiydi sayı azdı sayıya çok takılmıştım doktor kızdı bana dün bir embrşyo transfer edildi bugün 2 yumurta donduruldu az ama kaliteli yumurtlamışım inş sende kaliteli yumurtalar büyütürsün ve sağlıklı döllenirler canım ne güzel senin iş 15 günde bitecek benim iğneler 15 günde bitti rabbim bundan sonrasında yüzümüzü güldürsün.

havimcim sana da yazdım sen görmedin miragaye yazdım o da yazmadan gitti birsenbirbenbirdebebek ona yazdım o da görmedi bu kadar tesadüfte beni şaşıttı

aminnnnnnnnnnnn inş bu aşamaya gelmek kolay olmadı bebeğimiz için her şeye değer rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizede arkadaşm

amin canım biz adım atmadıkca yol bitermi bitmez bizler yürümeye başladık bu yolda rabbim önümüzü açtı rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin emeklerimizi boşa çıkartmasın inş

her halde transferin gerçekleşmilş canım inş annesine sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz

ooo canım bayağı zorlu bir gün geçirmişsin neyse ki sonra yoluna koymussun her şeyi Allah yardımcın olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

çok teşekkür ederim..Amin ecmain..İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını göreceğiz

allah emeklerini boşa çıkarmasın inş, bundan sonra herşey yolunda gitsin rabbim yüzünü güldürsün
Amiin ecmain..inşallah yüzümüz gülecek..hoş şimdide güler yüzümüz.. kendimize dünyayı karartmanın bi anlamı yok..yine gülelim, yine güldürelim ki çocuklarımıza anlatacak komik anılarımız olsun..

havimcim sana da yazdım sen görmedin miragaye yazdım o da yazmadan gitti birsenbirbenbirdebebek ona yazdım o da görmedi bu kadar tesadüfte beni şaşıttı

canım bana yazdığın yorumların gördüklerime hep cevap yazdım ama sayfalar hızlı ilerliyo arkalarda kalan olmuş görmemişsem inanki görmediğimden cevap vermemişimdir canım okuyom sayfaları sonra hanki sayfada hanki yorumu okudum kafam karışıyo sayfalar hızlı ilerliyo anlıcan

sayı çok umrum değil açıkçası sonuçta bizde bir yumurta ve bir spermden olduk olcak olduktan sonra hiç bişeyin önemi yok bi tane olsun bizim olsun allah büyüktür tek isteğim bayram hediyesini verebilmek ailelerimize umutla bekliyolar çünkü hele annem ve kayınvalidem örüp örüp duruyolar triko fabrikası açmak için yeter ama işin garibi erkek olursa donsuz kalcak onlar kız için ördüler hep

çok doğru söylemişsin :)biz adım atmayınca bitmez tam geçen sene bu aylarda başladık çapada ama çapa bizi 1 sene oyaladı en sonunda pgt yapılacak devlette yok dışarda yapın dediler hangi genetikçi ile görüştüysek pgtye gerek görmediler çapa hastaları başından atmaya çalışıyobize zaman kaybettirdiler ama geç olsunda güç olmasın rabbim hayırlı zamanda versin.

sağol havincim bende dün sana soracaktım unuttum tranfer nasıl oldu zormuydu ne kadar süre sonra tuvalete çıktın çok soru sordum dimi

canım dün çok şıkışık olmak suretiyle transfere aldılar beni o kadar farklı bir durumdayımki sıkışık olduğumu unuttum doktora konsantre oldum ve transfer işi kısa sürdü yani nasıl desem beni orda hazırlamalrı daha uzun sürdü ondan sonra ben heyecandan sıkışık olduğumu unuttum 1 saat 15 dakika öyle yattım tuvalete kaldırmaya geldin hemşire 20 dakika sonra ben dedim tuvaletim yok dedim o kadar farklı bir haldeydimki üzerimi giymek için kalktığımda tuvalete gittim çok sıkışık olanı transferden 20 30 dakika sonra tuvalete kaldırıyolar canım transfer işi kolay onu düşünme sakın orda seninle beslenecek bir parçanın sana emanet edileceğini düşün

havin su benim merak ettiğim konu bn korkuyorum yumurta toplama işleminden bizi bayıltmadan yapsalar olmuyormu acaba

ne bileyim havincim sıkışık halde nasıl o kadar dayanırım korkuyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…