eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım öyle bitane olsun sağlıklı olsun benim 4 tane olduda ne 1 tane transfer edildi rabbim sağlıkla sıkı sıkı bize tutunup bebişlerimizin müjdesini ailelerimize vermeyi nasip etsin benim kimse bilmiyo bizde olursa süpriz yapacağız düşüncemiz öyle

amin canım hepimizin hikayesi farklı işte kimimize hiç olmaz deniyo kimimizlede hiç ilgilenilmiyo rabbim gününü saatini herşeyin bilir biz adım attınmı o zaman herşey olu verir anlamayız

ne bileyim havincim sıkışık halde nasıl o kadar dayanırım korkuyorum açıkcası

canım ben evde su içtim doktor mesanen dolu olacak dedi baktım az sıkışmışım arabaya binmeden de suyumu aldım içe içe gittim inan dokunsan fışkıracak durumdaydım ama allah o kadar büyükki transfer işlemine doktor başladı ben herşeyi unuttum o an o kadar farklı duygular yaşıyosunki o aklına gelmiyo ben anca 1.5 saat sonra kendime geldim o zamanda kalktım zaten tuvaletimide o zaman yaptım

canım bayıltmasalar dayanamazsın bayıltınca sen uyuyon hiç birşey hissetniyon canım ondan korkma hiç

haklısın neyse ben oraları düşünmeyim daha var nasıl olsa allah büyüktür kolaylığını verir elbette. saol canım yardımların için çok tşkler inş bebeğin sana tutnmuştur ve 12 gün sonra buradan bizlere o güzel haberi duyurursun

inş canım inş dualarınızda unutmayın rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş

arkadaşlar meraba,
pazartesi günü transferim oldu.ama bu güne kadar hiçbelirti falan yok. acaba benim bebeişlerim tutmadımı diye düşünüyorum.Arkadaşlar acaba transferden sonra belirti falan oluyormu normal mi benim durumum.Allah hepimizede hayırlı bebeişler nasip etsin inşallah:))

hayırlı olsun belirtiler insandan insana değişir sıkma canını çok odaklanmamaya özen göster

canım benim bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş hiç belirti arama bence benimde transferim dün oldu o kadar belirti aramıyom rabbim büyük verici olan o

rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

çok haklısın canımızı kimlere emanet ediyoruz belli degil inş emeklerinin karşılıgını alırsın, kucagına yavrunu alınca bütün bu sıkıntılarını unutursun inş

onada hak vermiyo değilim aslında ne kadar telkin etsekte genede emin olmak istiyor napsın çok zor bu süreç emeklerimiz maddiyatımız diyoruz bazen ben ne yaparım diyorum inş.. bebeği onunladır yanılmışlardır diyorum sadece

çok haklısın canımızı kimlere emanet ediyoruz belli degil inş emeklerinin karşılıgını alırsın, kucagına yavrunu alınca bütün bu sıkıntılarını unutursun inş

amin hepimiz inş... gerçi bu baba profili ile ne yapıcam bilmiyorum şimdiden başladı tutarsa 9 ay nası geçecek demeye başımın etini yer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…