eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inş canım bende bekleme sürecine girdim yeşimi daha iyi anlıyom hep acabalar dolaşıyo beyninde inş yeşimde cumartesi acabalarından kurtulur rabbim yüzünü güldürsün yeşimin

arkadaşlar merhaba

bu topiği ilk sayfadan itibaren okudum. aranızda memorial atasehirde tup yaptıran var mı? ben orada yaptırıyorum. bu akşam 6.iğnemi oldum yarın nasipse kontrolum var.dr bana ilk kontrolumde yumurtalıkların guzel dedı hersey yolunda dedı ve 225 ıu gonal f baslattı.dunku kontrolumde solda 5 sagda 3 yumurta gordu. bakalım yarın kaç tane olacak?sanırım yarın antagonıst ıgneye de baslayacagız. yanı sabah antagonıst ıgne aksama gonal f devam edecek.2 ay once asılama yaptırmıstım o zaman toplam 8 ıgne oldum 100mg puregon verılmıstı o zaman. bu sefer doz bıraz daha fazla.

benımde aklıma takılan sorular oluyor. dusunmemeye calısıyorum.sizler toplamda kaç ıgne oldunuz? kacıncı gunde opu yapıldı? kasıklarda batma cok mu oluyor opudan sonra? bazı topiklerde sureklı e2 bakıldıgı yazılmıs benım doktorum gerek gormedı sadece ultrsonda bakıyor. sızlerın tedavılerı nasıl oluyor bıraz tedavılerınızden bahseder mısınız? bırde benımle aynı hastaneye gıden varsa paylasımlarını anlatırsa sevınırım. umarım hepımız mutlu sonuca ulasırız. herkese sevgıler

amin hepimiz inş... gerçi bu baba profili ile ne yapıcam bilmiyorum şimdiden başladı tutarsa 9 ay nası geçecek demeye başımın etini yer

olsun be canım fazlasıyla hak ediyo eşlerimiz bu heyecanı,eşimi bi çocuk severken gördüğümde kendimi bile unutuyorum,benim eşiminde ne hayalleri var,allah bu mutlu yuvalarımızı çocuk sesleriyle şenlendirsin inş

canım transferin olmuş.geçen gün konuştuğumuzda merak ediyordun embriyolarını.inşlh allahın izniyle hamilede kalacaksın bebeğine sağlıkla dünyaya getireceksin.ben bu aşamalara gelebilecek miyim bilmiyorum.bugünlerde çok karamsarım.

inş... hepimize nasip etsin

canım seninle aynı gün başladık yani cumartesi bana doktorum yumurtalıklarım iyi olmasına ragmen gonol f 225 verdi.dunku kontrolümde sagda 4 solda 7 oluşmuş dedi.sabah artı 100 doz daha ekledi.öğlen çatlatmama iğnesi akşam yine gonol f 300 oldum.e2 degerime baktı 350 civarıydı.pazartesi sabahı opu için hazırol dedi.yarın kontrolüm vargelişmeleri aktarırım sende yaz canım.eşime sperm için perhizine başla dedi.4-7 gün arası sperm perhizi gerekiyomuş.bak biz seninle aynı basladık irtibatı kesmeyelim.banada fazla gibi geldi dozlar ama kaliteli olsun diye bütün bunlar unutmayalım.bende senin gibi aşılama olmuştum 8 yumurta civarıydı.inşallah bu kez bebişlerimizi alırız kucagımıza sizde sorun neydi?

kızlarrrrrr eşleriniz kaç gün perhiz oluyo?

bize 2gün perhiz yeterli dendi.

canım benim eşiminde cinsel perhizi üç gündü doktor öyle istedi

arkadaşlar oldu mu olacak mı tarzı gerginlikleri unutmanın en iyi yolu hint filmleri izlemek . valla bu kaçıncı oldu bilmiyorum . sürekli izliyorum çok da iyi geliyor. aranızda var mı aamir khan filmlerini seven hadi biraz da bundan bahsedelim :)) bırakın şu çocukları rahat rahat uyusunlar ya hu :))) şimdiden bu ne cektikleri :) BAKIN BU MÜTHİŞ FİLMLERDEN FANAA NIN Bİ ŞARKISI . UMARIM BEĞENİRSİNİZ.http://www.youtube.com/watch?v=mKAxfeF9mN0

Son düzenleme:
BUKETCİM bu kadar çabanın sonunda inşallah Allahım seni bebeğine kavuşturur. azmin ne kadar güzel.

tedavin hayırlı olsun aysenacım, mutlu sonuçlansın inşallah.

mirage canım nasılsın sende görünüyon ama senin çıkmıyor sayfalarımı okuyorsun

canım bazen sayfaları okuyorum, bazen tablo güncelliyorum, arada yazdıklarınızı da kaçırıyorum sayfa aktıkça ama buralardayım yani. iyi misin, keyifler nasıl?

canım hak veriyorum ben eşimde şimdiden kızıyor girme diye transfer olduktan sonra büyük ihtimal benim eşimde öyle yapar

aslında transferden sonra burda çok vakit geçirmemek doğru olabilir. başka konularla kafa dağıtmak gerek.

bu nasıl bir sağlık ocağı yaw, bir daha gitme ha.

selamsız sabahsız daldım yorumlara tüm güzel gönüllü anne adaylarına hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar doktorumla konuştum kalan 3 yumurtamdan 2 dondurulmuş.

sorma ben de bazen fark ediyorum selamsız girip selamsız çıktığım, çok rutine bağladım burayı ondan oluyo

yeşimi merak ettim yok bugün burada

ben de merak ettim, inşallah ağlamıyordur. bu kadar üzüntü iyi değil bu durumda.

bugün ben de heyecanlıyım. eşimin tedaviden önceki üçüncü ve son spermiogramı alınacak yarın. birincisi 5,4 milyondu, ikincisi 14 milyon. İnşallah bizi hayal kırıklığına uğratacak bir sonuç çıkmaz. tedavi de olacaksa ne kadar çok sperm olursa o kadar iyi tabi.

canım herşey güzel olur inş hakkınızda ve hayırlısıyla sende tedaviye başlarsın

kızlar merhaba,

Allah ' ım hayırlısıyla hepinizi bebeklerinize kavuştursun,kimseye evlat hasreti yaşatmasın inş..

ben de geçen sene sizler gibi tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak yaşadığınız şeyleri çok iyi tahmin edebiliyorum. Allah bana ozaman nasip etmedi bebek sahibi olmayı ama bir sene sonra tam yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorken doğal yoldan hamile kaldım. bu yüzden hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın.. Hala da her zaman dua ediyorum,Allah bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun,bebek bekleyenleri de sağlıkla hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun diye..

Kızlar geçen sene tüp bebek tedavimde transfer sonrası kullanmam için crinone jel verilmişti bana,denememiz başarısız olduğu için bu jellerden 6 tanesi elimde kaldı. Siz de biliyorsunuz maddi açıdan da sarsıcı olabilen bir süreç bu,ben de bu yüzden bu ilacı kullanması gereken,özelden iletişim kuracak ihtiyacı olan bir arkadaşa göndermek istiyorum elimdekileri.bekletip ziyan etmektense umarım birileri faydalanır.

Kendinize iyi bakın,Allah yardımcınız olsun ve hepimiz hakkında hayırlısını versin..

Günaydın kızlar opudan sonra dün aramadılar diye çok moral bozmuştum, bugün sabah kalkar kalkmaz ben aradım.embriyolog işlemdeymiş yine görüşememiştim. şimdi aradı beni yarın transfer yapılacak. 11 yumurtamdan 8ini işleme almışlar 6 sı döllenmiş. çok mutluyum inşallah ayın 27sinde de pozitif sonuçla daha mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…