iyiyim hamdolsun bugün 2.iğnemi hastanede yaptırdım tam istediğim gibi
takılıyorum valla bende öyle eşim yok evde çenede yok doğal olarak
selam kızlar nasılsının
mirage canım inş tedaviye başladığında herşey yolunda gider tek duam bu rabbim bu yola başlıyacak bu yola çıkmış bu yolda sonuç bekleyen hiç bir anne adayını üzmesin rabbim hepimizin tedavilerimizden hayırlı sonuçlar alıp hayırlı evlatlar doğurmamızı nasip etsin.
dün beni kanser ettiler sağolsunlar sinir oldum neyse hergün çıkıcam hastaneye sen naptın bebiş nasıl varmı bişey
arkadaşlar spermiogram sonucu geldi. durum içler acısı.
ilk yaptırdığımız test: 5,4 milyon morfoloji %1 (6 ay önce)
ikinci test: 14 milyon morfoloji %1 (3 ay önce)
şimdi: 0,9 milyon morfoloji %0
yani o kadar vitamini değeri düşsün diye mi almış oldu şimdi bu adam? bu sonuçlarla yola çıkan var mı hiç aranızda?
doktor da birşey diyemedi. artık bekleyin demem tedavi için dedi. çünkü emre bey daha önceki sonuçlarımıza bunlar kötü sonuçlar değil demişti. şimdi kötü diyor. tedaviyi olumsuz yönde etkiler bu derece düşük olması diyor. ay bilmiyorum şu anda ne yapacağımı. vitaminleri almadığında daha iyiydi bu adam. kendisine de söyledim yıkıldı şimdi.
Mirage canim bunlar ml deki degerler mi benim de esimde ml de 500 bin cikiyo morfoloji yuzde 1 ama bunlarin cogu oluymus
Toplm total motil progresif sperm 100 bin.doktor direk mikroenjeksiyonyazdi dosyamiza ama sansiniz az demedi merak etme canim
Sakin moralini bozma ben azosperm topigine de takiliyorum valla 8 adet sperm bulunanve tup le su an hamile bir arkadas var
Saolsunlar banacok umut oluyolar.
Buarada uzun zamandir yokum arada okudum yazamadim sanki sogudum biraz te daviden niyeyse haftaya adet olucam belki yine canlanirim
Bu aradayesime uzuldum insallahyaringuzel haberverir diger arkadaslara da selam herkesin isi rastgitsin insallahh...
yeşim yarın sabah kaçta gidicen bak yarın hafta sonu normalde erken kalkmam ama sırf senin için erken kalıcam bakalım ne olcak eğer bi hamileyim de sabah akşam dua ettircem sana inş...
yeşimmm
canım benim lütfen yarın testini yaptır
ve güzel haberlerle geleceğini hissediyorum...
Gidicem cnm bugn netten görüştüğüm bir dr laboratuvara göre değerlerin değiştiği ve bnm değerimin umutsuzluğunun olmadığını söyledi.ve eşim çok istiyo hala ısrarlı bebeğimiz var diyor...inşallah hayırlı haberlerle gelirim sen nasılsın cnm tedavin hayırlı olsun
haa şöyle yaa rabbimin mucizeleri o kadar çok ki canım inşallah bebeğin seninlee gönülden istiyorum emin ol...
bende iiym canım çok şükür sağolasın inşallah hepimiz bu süreçleri güzel sonuçlarla tamamlarız
her zaman ve her ezan vakti dua ediyorum düşmanımı bile evlat yokluğuyla sınama yarabbim.hepinizin beni sevip merak ettiğinizi benle sevinip benle üzüldüğünüzü biliyorum allah hepinizden razı olsun szden başka beni anlayan yok...allah seni daha iyi etsin cnm stres yapma we transferden snra belirti arama inan daha çok yıkılıyosun...benm tüm belirtilerim bebeğime dairdi.inşallah yarın yanılmış olurum öpüyorum cnm iyi geceler ........
iyi geceler kızlarrr nasılsınız ne var ne yok
opu yada transferi olacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
bende bugün adet oldum yarın gitcem dr a başlangıcımızı yapıycaz hayırlısıylaa
mirage canım sıkma canını bizimde düşük çıkmıştı ama dr bize dediki kendinizi hiç yıpratmayın bize 1-2 tane sperm gerekli gerisi önemli değil dedi
ve bize bazı şeyler önerdi
haftada 2-3 kez nohut yemeği
taze sıkılmış havuç suyunun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı konup içilecek
bir de ısırgan otunun çayını içecek
biz yapıyoruz sizde deneyin canım inşallah işe yarayacaktır
kız mirage beni bekleyemedin ve iki kelime bişey yazmadın öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?