harika haber! harika haberlerinin devamını da bekliyoruz.
canım Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah. benim eşimin de sperm sayısı düşük. onun doktoru da emre bey. eşime vitaminler vermişti, yarayıp yaramadığını az sonra e-maille gönderilecek olan spermiogram sonucunda göreceğim. çok heyecanlıyım.
ne pozitifim ne negatif, aynı ben de o durumdayım daha tedaviye başlamadan. ama bugün eşimle spermiogram testi için gittiğimizde yakında bu sükunetimin bozulacağının sinyallerini aldım kendimde :))
korkma güçlü ol :) ablan vursun tabi sen kaygılanıyorsan, nolcak ki
yeşimim napıyosun fıstıkım? bi de şöylesini deneyelim, yeşimim yarın sakın gidip de testi tekrarlama tamam mı? hiç gerek yok tekrarlamana, zaman kaybetme. bakalım böyle diyince tamam diycen mi? :) var ya şu çocuklar ordalarsa var ya çok gülücem şu yaptıklarına sonra.
canım sıkma portakal iç, çorap giyin. adaçayı falan içme, iyi değil diolar.
Yeşim gelirsen mesajımı oku. PGT topiğinde bir arkadaş kanda test yapmış. Değeri o kadar yüksek ki ikiz diye düşündük. Ancak idrar testinde hiçbirşey çıkmamış. Yarın kan testini mutlaka yap canım.
iyiyim canım sen napıyosun :)) tek yarın bende oldunu öğreneyim de sen gülermisin naparsan yap bana 40 gün 40 gece dalga geç isterseneşim hala çok umutlu o da diyo o çocuk sendeyse görüşürm senle diyo ( ben bugn netten bir dr la görüştüm bana verdiği cvp şu : Laboratura göre değişir Çok umutsuz olmanızı gerektirecek bir şey göremedim Normal değerin üzerine çıkınca gebeliğinizin yerleştiğini gösterir demiş..
miss angel canımsın inşallah benm hikayem mucize olur hepinize bakalım görücez c.tesi git dedinz durdunuz sabah ola hayrola(
son duanızı edin banakuzuşum için
arkadaşlar spermiogram sonucu geldi. durum içler acısı.
ilk yaptırdığımız test: 5,4 milyon morfoloji %1 (6 ay önce)
ikinci test: 14 milyon morfoloji %1 (3 ay önce)
şimdi: 0,9 milyon morfoloji %0
yani o kadar vitamini değeri düşsün diye mi almış oldu şimdi bu adam? bu sonuçlarla yola çıkan var mı hiç aranızda?
ilAÇLARI vitaminleri boşver güzelim sen keçi boynuzu al kaynat içir suyunu pekmezini yedir...çok iyi geliyo emin ol bi de marketlerde ballı çerez satılıyo kavanozda erkeklere iyi geliyor.sen iğnelere başladığnda eşinde bunları yemeye başlasın sonraa opu günü farkı görürsün
iyiyim canım sen napıyosun :)) tek yarın bende oldunu öğreneyim de sen gülermisin naparsan yap bana 40 gün 40 gece dalga geç isterseneşim hala çok umutlu o da diyo o çocuk sendeyse görüşürm senle diyo ( ben bugn netten bir dr la görüştüm bana verdiği cvp şu : Laboratura göre değişir Çok umutsuz olmanızı gerektirecek bir şey göremedim Normal değerin üzerine çıkınca gebeliğinizin yerleştiğini gösterir demiş..
miss angel canımsın inşallah benm hikayem mucize olur hepinize bakalım görücez c.tesi git dedinz durdunuz sabah ola hayrola(
arkadaşlar spermiogram sonucu geldi. durum içler acısı.
ilk yaptırdığımız test: 5,4 milyon morfoloji %1 (6 ay önce)
ikinci test: 14 milyon morfoloji %1 (3 ay önce)
şimdi: 0,9 milyon morfoloji %0
yani o kadar vitamini değeri düşsün diye mi almış oldu şimdi bu adam? bu sonuçlarla yola çıkan var mı hiç aranızda?
tatlımm seni toparlanmış gördüm ve çok sevindimmmmmmmmmmm:)
yok gülüm ya toparlanmadım( öyle görünmeye çalışıyorum aslında tipimi görsen çok bitkinm eşim aynı ölümcül hastalar gibi oldun diyo hayata küstüm telefonum kapalı ailem dahil kmseyle görüşmüyorum kmse gelsn gtsn istemiyorum bilmiyorum ne zmn ayağa kalkarım... çok zor bi durum allah kmseye yaşatmasın bu günleri düşmanımı bile ewlat sevgisiyle sınamasın
canım nasılsın heyecan var mı nasıl geçiyor günlerr????
canim doktor ne dedi peki herseyin bir caresi var cok sukur hakkinizda hayirlisi olsun
günaydın herkese;
pretty bende trb'den sen süleyman hocaya mı gidiyosun?
doktor da birşey diyemedi. artık bekleyin demem tedavi için dedi. çünkü emre bey daha önceki sonuçlarımıza bunlar kötü sonuçlar değil demişti. şimdi kötü diyor. tedaviyi olumsuz yönde etkiler bu derece düşük olması diyor. ay bilmiyorum şu anda ne yapacağımı. vitaminleri almadığında daha iyiydi bu adam. kendisine de söyledim yıkıldı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?