eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage üzülme nolur bak motivasyon çok önemli allaha sığın dua ediyorum hepimiz için

İLK evet polikistik over daha önce 4 kez aşılama yaptım 2. si pozitifti ama 2 aylıkken kalbi durdu,pazar günü toplama var hayırlısı bakalım

arkadaşlar inşaallah herkes güzel sonuçlar alır
yeşim yazdıklarını okurken çok üzüldüm umarım herşey gönlünce olur ve yarın pozitif sonuçlarla dönersin
transferi yapılan bütün arkadaşlar dualarım sizinle
angel sen neler yaptın tedavinin hangi aşamasındasın?

selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?

Canım benim hepten geçti ağrılarım dün bile iyiydim bugün hiç bişeyim yok, inşallah sende atlatırsın, acaba yatıyormusun ondan mı diye düşünüyorum,kalksan iyiyim desen moral versen kendine ağrılarını düşünmesen,daha iyi olursun. transferin yarın mı seninde.

mirage sonuç ne olursa olsun eşine destek ol senden kötü şeyler duyarsa daha beter olacak şimdii sorun bende eşim bişey dese üzülüyorum ama en çok benim yüzümden o sürünüyo diye üzülüyorum biz bayanlardaha çabuk dile getiriyor rahatlıyoruz erkekler öyle de değil emin ol sen üzülüyorsun diye kahrolur söyleyemez sen güçlü ol....

bu arada kızlar bugün raporum bitti pazartesi iş başı...
doktorumla konuştum 22sinde adet olacağım 25 eylül starttt muayeneye gideceğim...

kızlar şu an itibari ile adetim başladı doktorum bana adetinin 1. yada 2. günü gel demişti bugünü 1 mi saymalıyım şimdi akşamda doktorumu arayamıyorum yarında arasam geç olacak malum ankaraya gitmem lazım 5 saat napcam ben....beklenen adet tarihimden önce adet oldum yav...

nasıl bu kadar değişken olabilir bir değer ya. bi de 1. ve 2. testleri 4 gün perhizle yapmışız. bugünkü tam 3 gün bile olmadı, 2,5 gün diyelim. onun da mı etkisi oldu acaba. bir de eşim dedi ki iher zamanki gibi olmadı yoğunluğu bi tuhaf çıktı dedi. salı günü başka yerde bir daha tekrarlayacağız. yok hiç boşuna yaptırmayın test falan. keşke biz de yaptırmasaydık, en azından moralimiz düşmezdi. sonuçta olacak olan aynı şey: tüp bebek tedavisi göreceğiz. şimdi şansımızın düştüğünü öğrendik sadece, kapak oldu.

mirage üzülme nolur bak motivasyon çok önemli allaha sığın dua ediyorum hepimiz için

saol canım, elimden geldiğince düşmemeye çalışıyorum. ben ne kadar güçlü durursam eşim de o kadar daha iyi oluyor.

güçlü duracağım diye canım çıkıyor zaten ama duruyorum merak etme. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bu arada kızlar bugün raporum bitti pazartesi iş başı...
doktorumla konuştum 22sinde adet olacağım 25 eylül starttt muayeneye gideceğim...

hadi hayırlı olsun tubacım.

hepinize tek tek teşekkür ederim yanımda olduğunuz için, destek olduğunuz için.

hiç belli olmaz bu işler bi bakarsın birden artmış moralinizi bozmayın hiç.tekrar başka bi yerde daha yaptırın bence bi yanlışlıkda olabilir vitamin de kullanmış o kadar bu sonuç bana pek inandırıcı gelmedi...

valla bana da hiç inandırıcı gelmedi papatyam. şaka gibi bişey. salı günü tekrarlayacağız başka bir yerde.

Arkadaşlar opu ne demek ben yeni başladım ama çok bilgi sahibi değilim. Bugün lucrin kullanmaya başladım. Anestezi ile yumurta toplama işlemine mi diyorlar opu diye ve ağrılı falan mı oluyor???

Arkadaşlar opu ne demek ben yeni başladım ama çok bilgi sahibi değilim. Bugün lucrin kullanmaya başladım. Anestezi ile yumurta toplama işlemine mi diyorlar opu diye ve ağrılı falan mı oluyor???

yumurta toplamanın tıbbi adıymış canım opu. ben de burda öğrendim. tedavin hayırlı olsun.

valla bana da hiç inandırıcı gelmedi papatyam. şaka gibi bişey. salı günü tekrarlayacağız başka bir yerde.

canım nolur canını sıkma ama mutlaka tekrarlayın testi başka bir yerde,benim arkadaşımın eşine çocugun olmaz dediler,tüp le bile şansınz çok az dediler ama arkadaşım hamile kaldı hem de tedavisiz kendiliginden şimdi nur topu gibi bi ogulları var hayat mucizelerle dolu ,geçiçi bi durumdur bence

selam kızlar nasılsınız bakalım

ay yine başladım deli dana gibi kadınlar kulübünü turlamayı. sperm sayısı 1 milyonun altında olanlar nolmuş onları inceliyorum. sen napıyosun?

bu geçici durum benim tedavime 5 gün kala gerçekleşmeseydi olmaz mıydı? ne güzel enerjiktim. yine eskisi gibi değilim çok şükür. eski ben olsam şimdiye zırlamaktan bayılmıştım.

selam kızlar nasılsının

mirage canım inş tedaviye başladığında herşey yolunda gider tek duam bu rabbim bu yola başlıyacak bu yola çıkmış bu yolda sonuç bekleyen hiç bir anne adayını üzmesin rabbim hepimizin tedavilerimizden hayırlı sonuçlar alıp hayırlı evlatlar doğurmamızı nasip etsin.

iyiyim hamdolsun bugün 2.iğnemi hastanede yaptırdım tam istediğim gibi

takılıyorum valla bende öyle eşim yok evde çenede yok doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…