eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim inş pazartesiye kadar yumurtaların sağlıkla gelişir benimde son çatlatma iğnesini doktor vermeden önceki n kontrolümde yumurtalar büyümeye başlamıştı inş seninkilerde pazartesiye kadar gelişir

benim de kasıklarımda ağrı tık tık atma oldu ama öle pekte büyümediler kuzum.herksete farklı olabilir.. hem niye büyümesinler annesi.... Allahın izniyle büyümüşlerdirİnşallahhh

Yeşim canım cok üzüldüm ama kim ne derse boş gelir sana simdi.ama seni en iyi de biz kader arkadaşların anlar. Sabır sevgilii kardesim sabır ...

3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo
Mrb.sanırım seninle aynı zamanda baslamisiz

. Bende 2. İğnemi vuruldum bugün ben de Pazartesi kontrole gidiyorum.ben 13 ölçek lucrin,225 ölçek gonal f kullanıyorum.sana ne verdi acaba doktor??Birde ben iğneyi göbeğimden çektikten sonra cok az bı miktar geri çıkıyor sende de oluyor mu??

selam kayra. işlemden 2 saat önce apranax fort al. işlem sırasında da bunun bebeğine giden bir adım olduğunu düşün. adet sancısından fazlasını hissetmezsin. zaten kısa sürüyor. inşallah sonucu güzel çıkar.

şimdi 18 eylüldeki test sonucu için ebruliyi bekliyoruz sırada. inşallah onun sonucunda sevinebiliriz. ebruli napıyosun gülüm? heyecan doruktatdır şimdi. listede test tarihi belli olup da yazılmayan var mı kızlar, kontrol ettiniz mi?

herkese günaydın,
öncelikle yeşim için çok üzüldüğümü belirtmem gerekiyor ve ilk seferi başarısız olan biri olarak onu çok iyi anlıyorum. ama şuan yaşadığı umutsuzluk, üzüntü çok uzun sürmeyecek en kısa zamanda yeniden tedaviye başlıyacak ve inş bu sefer mutlu haberi alacak, bizimle paylaşacak. allah sabır versin diyorum şimdilik inş en kısa sürede toparlar.
benim bugün reglimin 8. günü dün dr a gittim bir sürü yumurta gelişmişti. en büyüğü 15,2 mm. heralde önümüzdeki hafta içi opu gerçekleşir die tahmin ediyorum. gribim hala devam ediyor dr a etkiler mi tedaviyi die sorduğum da dalga geçer gibi güldü etkilemez etkilemez dedi. ama ben cidden çok hastayım ciğerlerim bitmiş durumda. umarım etkilemez.

geçmiş olsun..inşallah etkilemez va hayırlı sonuçlar alırsın...

insallah miragecim insallah heyecanda var asiri derecede korkuda var geceleri uyuyamiyorum az kaldi ama bende az kaldim birde kabizlik sikintim var ona care bulsam daha rahat olcam bebisim tutunduysa zarar verir diye korkuyorum kabizlik

çatlağım benim şimdi mi söylüyorsun sen bunu(((( zeytinyağı iç hemen üzerine de ılık su iç lütfennnn....

ahh canim ya ben olurum bir fincan icersem olmezsemde komaya kesin girerim:):) aslinda bugun gecer yarin gecer dedim olmadi gecmedi oyuzden simdi soyledim caresiz kaldim cunku..bende dun aldirdim esime ictim aksam ve sabah ikiser kasik ama cok kotu ya oluyorum icerken hangisini iciyosun sizmami? ..kayisiyi cok denedim fayda etmiyor tiksindim iyice kaysinin adini duyunca bile midem bulaniyor..birde cavdar ekmegi iyi geliyormus ondan yiyiyorum insallah gecer hemen ya cok rahatsizim

canım kuru kayısı ye 3 4 tane üzerine su iç iyi geliyo derler kabızlıkta zor rabbim kimseye yaşatmasın

tatlim ben her zaman kabizlik sorunu yasiyorum kayisiyida cok yedim fayda etmiyor malesef taze olsa yerimde kuru kayisi midemi bulandiriyo

arkadaşım geçmiş olsun posalı yiyecekler tüket bolca kayısı kompostosu iç işe yarıyor birde üzüm ye sabah aç karnına ılık su iç ve birkaç tane kuru kayısı ile erik ye

sagol arkadasim oyle yapmaya calisiyorum kabizliga ne iyi geliyorsa onu yapiyorum bu sabah yedim ac karnina bakalim faydasi olacakmi uzumun kayisi kompostosu yaptim icemiyorum midem bulaniyor

ben kabizlik cekiyorum hemde en kotu derecede malesef lifli gidalar yemeye ozen gosteriyorum insallah ise yarar zeytin yagi iciyorum bu surubun faydasi oluyormu denedinmi canim kesin cozummu yani

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm gerçekten aynı şeyleri yaşayan biri olarak ne hissettiğini iyi anlıyabiliyorum. Hayırlısı böyleymiş

Arkadaşlar dün yumurtam toplandı dr çok fazla var dedi tam tamına 6 tane çıktı. Ne oldu anlayamadım sağlıklı olanda3 taneymiş bütün hayallerim yıkıldı daha kaç taneside kalıcak belli değil. Bu adam her gittiğimde benimi kandırdı anlayamadım. Mükemmel mükemmel al sana mükemmel.
Bir sürü iğne oldum onamı yanayım öbürünün iki katı ilaç parası verdim onamı. Yumurtan az deseydi hiç olmazsa kendimi ona göre ayarlardım
Neyse Allahın takdiri artık olacak olan olur

benimde ayni sorunum var,ben transfer olduktan sonra hemen duphalac denilen suruptan içiyordum her sabah aç karnina,ama sen bi kaç gundur tuvalete çikamiyormussun o yuzden eczaneye danisip embriyona zarar vermeyen fitil veya mikrolax gibi hemen rahatlatan biseyler almalisin bence,yurt disinda kaliyorum belki ismi farklidir canim

merhaba arkadaşlarım.uzun zamandır gıremedım gırsemde yazamadım.arkadaşlar allahım hepımızın yardımcısı olsun.gerçekten yorucu ve zor sureçlerden geçtık.allahım emeğımızn karşılığını boşa çıkarmasın.arkadaşlar şukur dun transferım oldu 2 tane 8 hucerlı embrıyo.test tarıhım 26 eylul.uamrım hayırlısı olur.ığnelerı yapan arkadaşlarım bence ığne olurken ıncır yesınler yaş kuru farketmez bana faydası olduğunu duşunuyorum.ığnelere devam ettığım sure boyunca kasıklarımda hep ağrı oldu benım hele son zamanlar artık dahada fazlalaşımıştı.kızlar kabız olmamak ıçınde kayısı ve suyu bırebır.
yeşımcım ınan çok uzuldum kolay şeyler değıl bende dış gebelık yaşadığımda çok ama çok uzulmuştum ama zaman herşeyın ılacı.arkadaşlarında dedığı gıbı zamanla acın hafıfleyecek.allahım yuzumuzu guldursun
gamzecım sanada msj attım çok saolasın benı duşunduğun için.hayırlı haberlerını beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…