ya kızlarrrr benim iğnelerde 8. günüm hiç kasıklarımda agrı yok hele şu yumurtalar çatlamasın diye vurulan iğne varya o iğneye başlayalı 3 gün oluyo ondan sonra hiçbişey hissetmez oldum.yarın son iğnelerimi vurcam .pazartesi kontrol.yumileri büyüyenler ve iğnelerin son gününe gelenler siz ağrı çekiyonuz mu?herkez ağrının olduğunu yumurtaların büyüdüğüne işaret olduğunu yazmış benimkiler büyümüyo mu acaba?
ya kızlarrrr benim iğnelerde 8. günüm hiç kasıklarımda agrı yok hele şu yumurtalar çatlamasın diye vurulan iğne varya o iğneye başlayalı 3 gün oluyo ondan sonra hiçbişey hissetmez oldum.yarın son iğnelerimi vurcam .pazartesi kontrol.yumileri büyüyenler ve iğnelerin son gününe gelenler siz ağrı çekiyonuz mu?herkez ağrının olduğunu yumurtaların büyüdüğüne işaret olduğunu yazmış benimkiler büyümüyo mu acaba?
Mrb.sanırım seninle aynı zamanda baslamisiz3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo
selamlar iyi akşamlar.. kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı doktorum rahim filmi çektirdi internettee biraz araştırdım ve doktoruma sordum çok ağrılı değildir anlık tır diye bi bilgi aldım ama eski formlara internetten baktığımda hep anlık fakat çok acılı olduğu yazıyor aranızda hiç yaptıran varmı? eski formlarda çok acılı olduğu yazınca moralim bozulmadı değil:18:
canım 25 eylülde başlıyorum ilaçlara...
herkese günaydın,
öncelikle yeşim için çok üzüldüğümü belirtmem gerekiyor ve ilk seferi başarısız olan biri olarak onu çok iyi anlıyorum. ama şuan yaşadığı umutsuzluk, üzüntü çok uzun sürmeyecek en kısa zamanda yeniden tedaviye başlıyacak ve inş bu sefer mutlu haberi alacak, bizimle paylaşacak. allah sabır versin diyorum şimdilik inş en kısa sürede toparlar.
benim bugün reglimin 8. günü dün dr a gittim bir sürü yumurta gelişmişti. en büyüğü 15,2 mm. heralde önümüzdeki hafta içi opu gerçekleşir die tahmin ediyorum. gribim hala devam ediyor dr a etkiler mi tedaviyi die sorduğum da dalga geçer gibi güldü etkilemez etkilemez dedi. ama ben cidden çok hastayım ciğerlerim bitmiş durumda. umarım etkilemez.
o duphalace ne acayip bişi öyle baklava şerbeti gibiama bi halta yaramıyo bende :26:
öncelikle hayırlı olsun bende ktü de tedavi oluyorum inşaallah ii sonuçlar alırız
şimdi 18 eylüldeki test sonucu için ebruliyi bekliyoruz sırada. inşallah onun sonucunda sevinebiliriz. ebruli napıyosun gülüm? heyecan doruktatdır şimdi. listede test tarihi belli olup da yazılmayan var mı kızlar, kontrol ettiniz mi?
çatlağım benim şimdi mi söylüyorsun sen bunu(((( zeytinyağı iç hemen üzerine de ılık su iç lütfennnn....
ebrucum ben de de kabızlık yıllardır vardı çok şükür 5 gündür zeytinyağı sayesinde gidiyorum kayısı falan sökmedi pek... zeytinyağı ile çözdüm ben işi.. iğrenç bişi ama iç ben 1 kaşık içiom sen 1 fincan kadar iç..
canım kuru kayısı ye 3 4 tane üzerine su iç iyi geliyo derler kabızlıkta zor rabbim kimseye yaşatmasın
arkadaşım geçmiş olsun posalı yiyecekler tüket bolca kayısı kompostosu iç işe yarıyor birde üzüm ye sabah aç karnına ılık su iç ve birkaç tane kuru kayısı ile erik ye
Kızlar transferden sonra kabız olan arkadaşlar için merkezim beni şu şekilde bilgilendirdi.
Bol sıvı, lifli gıdalar,sebze, yemekler z.yağlı,kuru kayısı incir yiyeceğiz. kola çay kahve uzak duracağız.Bu önlemler yetersiz kalırsa Duphlac diye bir şurup önerdi, günde birkez rahatlatana kadar içeceğiz, fazla içmemeye özen göstereceğiz. hala kabızsak merkezimize bildirmemiz şart ihmal etmeyeceğiz. Kendinize çok dikkat edin canlar.
tedaviye başlangıç tarihim 11 eylül
herkese hayirli pazarlar arkadaslar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?