eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canim üzülme önemli olan kalite diyolar hep,insaAllah yumurtalarin çok guzel sekilde döllenip sana çok guzel kaliteli embriyon olarak geri dönerler

hayirli olsun canim,insaAllah bebislerini kucagina almak nasip olur,Allah yuzunuzu guldursun,emeklerinizin karsiligini versin

Hadi hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer sizin mutlu haberlerinizi alırız

mirage canım benim test tarihide 27 eylül inş. eklersen sevinirim

Sağol canım nasılsın bebişlerin nasıl

canim gecmis olsun uzme kendini saglikli olsun bitane olsun rabbim verecek olduktan sonra bunlar bahane insallah saglikli bir sekilde dollenirlerde seni utandirir rabbim yardimcin olsun hersey gonlunce olsun...iyiyim guzelim sagol bebislerimde insallah iyidir sali gunu test gunum cildiricam meraktan hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

tesekkurler canim tavsiyen icin sence eczacilara guvenebilirmiyim soyledigin surup burdada var sanirim bir kac arkadas onerdi burda hemen cozum olacak bir ilac alsam iyi olur esim evde degil suanda eve gelsin kesin gondermeliyim eczaneye

yeşim canım inan o kadar üzüldüm ki anlatamam ama her gelen Raabbimden o yüzden teslim olacağız yola devam inş. ümidini kaybetmek yok ebruli canım sana da geçmiş olsun canım benimde kabızlık problemim var ama kuru kayısı yiyorum iyi geliyor bana bu arada kızlar benim dün gece o kadar ağrım oldu ki anlatamam

zaten transfer olduktan sora fazla bisey alamiyosun ilaç olarak,eczaneler genelde biliyolar,sen yinede farkli bisey verirse içindeki yaziyi oku,hamilelik doneminde kullaniliyormu diye

insaAllah bebislerin yerlesirdir canim

Tatlım mesaj da attım sana. Çok üzüldüm. Hepimiz üzüldük. Ama sabır. Rabbimin bir bildiği vardır. Elbette sen de eninde sonunda anne olacaksın. Ümidini sakın kaybetme. Bir de tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan da çok. O verilen hormon ilaçları tetikliyor galiba İnşallah meleğin kendiliğinden gelir. Olmazsa yeni bir tedavi planlarsın. Şükür ki çaremiz var Ya çaresiz olsaydık...

canım benim üzülme inş sağlıklı olan yumurtaların sağlıklı döllenecekler bende yumurtam yok diye üzülüyodum rabbim yumurtalarının sağlıklı döllenip sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım benim inş bebişlerin yerleşiyodur rabbim sana bebişlerinin sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

Teşekkür ederim canım bakalım kaç tane kalıcak sağlam
Sen neler yapıyorsun

canım benim transferin hayırlı olsun bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun inş

Teşekkür ederim canım bakalım kaç tane kalıcak sağlam
Sen neler yapıyorsun

ben hiç evde yatıyom dolaşıyom pc de takılıyom gün dolduruyom doktor kendini yorma dedi bana bende kendimi dinlendiriyom işte

canım benim yumurtaların inş sağlıklı döllenirler merkezden ne zaman haber gelcek

tranferi olup test gününü bekleyen tedaviye başlayan sevgili anne adayları hepimizin rabbim kucağını doldursun rabbim kapısından boş çevirmesin inş

güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum her güne güzel haberlerle başlayın inş

benide listeye eklermisin canım yaş26 ilk tüp denemem bahçeci umut tüp bebek merkezi sorun azosperm

ekledim canım, iyi şanslar...

suercim, boşver az olsun, kaliteli olsun, güzel döllensin. önemli olan bu.

canım iyi şanslar. inşallah bebeğin sana tutunur ve sonunda kucağına alırsın. bizi habersiz bırakma sonuçtan. heyecanla takip ediyoruz.

Dinlen canım inşallah senin mutlu haberinle seviniriz. Herkez halay çekiyo bizde kolbastı oynarız
Dr 5 gün transferi söyledim yumoşların durumuna göre bakarız dedi
salı çarşamba yada perşembe olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…