eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Valla canım ya dışarıdan müdaheleyle büyüyorlar normaldir yani
Bu arada gittin mi hiiç yumoş kontrollerine büyümüşler mi pıtırcıklar

şehir dışı hastası olduğum için pztsi gidicem kısmetse 5.gün olmuş olcak duruma göre perşembe yada ctsi opu yapacak

şehir dışı hastası olduğum için pztsi gidicem kısmetse 5.gün olmuş olcak duruma göre perşembe yada ctsi opu yapacak

Ooo maşallah hadi bakalım bir haftadan az kalmış sayılır opuya
Şimdiye bi 10 13 cm arasında büyümüşlerdir

Su an ne desek bos biliyorum cok uzuldum diger arkadaslar da oyle allaim cok buyuk sana sabir diliyorum insallah en kisa zamanda toparlanir ve
Yeni macerana baslarsin gercekten cok zor sey bunlar allahim sabir versin....

Zor olmuyor mu ya öyle zeytinyağını bi anda kaşıkla içiyomusun
yoksa suya felanmı karıştırıyosun canım

evet kaşıkla bir anda içiom canım:) iğrençç desem günah mı olur ki(( ama kabız olmamam lazım bugün transferin 6. günü ve Allahıma şükür hiç kabız olmadım...

canim benim,çok zor biliyorum ama zamani gelmemis demekki,agla rahatla ve daha güçlü kalk insaAllah,Allahim gönlüne ferahlik versin,bizler burdayiz birbirimiz için,ne zaman istersen dinleriz seni,çok üzüldüm ama elimizden birsey gelmiyor,unutma herseyde hayir vardir böylesi senin için daha hayirlidir bundan eminim,seni kocaman opuyorum bitanem

selamlar iyi akşamlar.. kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı doktorum rahim filmi çektirdi internettee biraz araştırdım ve doktoruma sordum çok ağrılı değildir anlık tır diye bi bilgi aldım ama eski formlara internetten baktığımda hep anlık fakat çok acılı olduğu yazıyor aranızda hiç yaptıran varmı? eski formlarda çok acılı olduğu yazınca moralim bozulmadı değil:18:

yeşimcim ne söylesek boş biliyorum,2 kere negatif gördüm ne demek oldugunu çok iyi anlıyorum şu an belki hiçbişey yapmak gelmiyor içinden ama inan kendin için en iyi yardımcı yine sen olacaksın zaman herşeyin ilacı bi bakmışsın bigün için umut dolmuş yeniden tedaviye başlamak için can atıyorsun rabbim tez vakitte evini şenlendirsin çocuk sesleriyle inş

kayra_87 arkadaşım rahim filminin fazla acısı olmuyor çok hafif birazda kendine cesaret vermelisin umarım şansın açık olur seni uğraştırmaz.

transferi olan arkadaşlar bebekleriniz sımsıkı tutunsun inş güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla
opu su olan arkaşlarında kaliteli yumoşları olsun inş
allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…