amin cümlemizi inş... ee normal aslında hormonlu besleniyolar bu ara
Valla canım ya dışarıdan müdaheleyle büyüyorlar normaldir yani
Bu arada gittin mi hiiç yumoş kontrollerine büyümüşler mi pıtırcıklar
şehir dışı hastası olduğum için pztsi gidicem kısmetse 5.gün olmuş olcak duruma göre perşembe yada ctsi opu yapacak
İnşallah canım benim ya
Pazartesi gideceğiz hastaneye
Bakalım sağlıklı embriyo bulunursa transfer olacak canım
kızlar ya benim iğneden sonra yumuşlar bi oynuyo sanki nedendir bilen varmı
evet canım trabzonda şafak hocanın hastasıyım clinarta gidip geliyorum genel olarak memnunum merkezden hocadan çok umutluyum bakalım hayırlısı
bilmiom valla canım pztsi öğrencez durumları heyecanla bekliyorum
Zor olmuyor mu ya öyle zeytinyağını bi anda kaşıkla içiyomusun
yoksa suya felanmı karıştırıyosun canım
evet kaşıkla bir anda içiom canım:) iğrençç desem günah mı olur ki(( ama kabız olmamam lazım bugün transferin 6. günü ve Allahıma şükür hiç kabız olmadım...
selamlar iyi akşamlar.. kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı doktorum rahim filmi çektirdi internettee biraz araştırdım ve doktoruma sordum çok ağrılı değildir anlık tır diye bi bilgi aldım ama eski formlara internetten baktığımda hep anlık fakat çok acılı olduğu yazıyor aranızda hiç yaptıran varmı? eski formlarda çok acılı olduğu yazınca moralim bozulmadı değil:18:
kayra_87 arkadaşım rahim filminin fazla acısı olmuyor çok hafif birazda kendine cesaret vermelisin umarım şansın açık olur seni uğraştırmaz.[/QUOT
çok teşekkürler bigilendirdiğiniz için birazda olsa moralim düzeldi adet ağrısına benzeyen bi ağrımı oluyor acaba??
kayra_87 arkadaşım rahim filminin fazla acısı olmuyor çok hafif birazda kendine cesaret vermelisin umarım şansın açık olur seni uğraştırmaz.[/QUOT
çok teşekkürler bigilendirdiğiniz için birazda olsa moralim düzeldi adet ağrısına benzeyen bi ağrımı oluyor acaba??
ewt cnm adet agrısına benzer bi agrı cesaretli ol korkma sonuçlarında temiz çıkar inş
ewt cnm adet agrısına benzer bi agrı cesaretli ol korkma sonuçlarında temiz çıkar inş
inşallahh. doktorda temiz çıkıcak büyük ihtimal ama emin olmak istiyorum dedi . tüm cesaretimi topluyorummm çokkk teşekkür ederim:)
3. iğnemi yaptırdım bugün hemen iğneden sonra iki kasıkta oyun havaları çalmaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?