eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

çok teşekkürler bigilendirdiğiniz için birazda olsa moralim düzeldi adet ağrısına benzeyen bi ağrımı oluyor acaba??[/QUOTE]

kayra_87 arkadaşım film çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici alırsan belki faydasını görürsün ama ben ağrı kesici kullanmadı kimiside narkoz alıyor dr bir konuş ağrı kesici alsam faydasını görürmüyüm diye iyi akşamlar

bende bugun sinemaya çizgi film izlemeye gittim,yumuslar belki daha hizli buyur diye :))
ablam tr de yegen bende kalmisti onu goturdum,kim bilir belki severlerde buyuyu verirler

hastane aradi estradiol degerim dusuk çikmis simdilik ignelere devam ama hersey sali gunu belli olcak,hayirlisi bakalim,herseye hazirlikli olmak lazim,belki tedaviye devam etmeye bilirim,Rabbim en iyisini bilir herseyi ona havale ettim yoksa dayanilacak gibi degil bu durumlar..

Canım ya kendini yıpratma, Rabbim en hayırlı zamandan en hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin. Allah yar ve yardıcın olsun.

Kızlar transferden sonra kabız olan arkadaşlar için merkezim beni şu şekilde bilgilendirdi.
Bol sıvı, lifli gıdalar,sebze, yemekler z.yağlı,kuru kayısı incir yiyeceğiz. kola çay kahve uzak duracağız.Bu önlemler yetersiz kalırsa Duphlac diye bir şurup önerdi, günde birkez rahatlatana kadar içeceğiz, fazla içmemeye özen göstereceğiz. hala kabızsak merkezimize bildirmemiz şart ihmal etmeyeceğiz. Kendinize çok dikkat edin canlar.

senin le biz aynı gidiyoruz benim de kontrolüm pazartesi 6. gün olacak bugün kasıklarımda ağrı var bakalım görücez pazartesi şehirdışı hastasıyım demişsin rize den mi?

benimde iğneden dolayı var biraz hopadan gdiyorum canım

yoksa kolbasti mi oynuyolar canim,gelisiyolar Allahin izniyle o yuzden :)))

valla kolbastımı oynuyolar breakdance mı yapıyolar bilmiom hoppidi hoppidi ediyolar işte
hele bugün bide tatlı çok yedim iyice hormonlar tavan yaptı heyheheyt

Son düzenleme:
şehir dışı hastası olduğum için pztsi gidicem kısmetse 5.gün olmuş olcak duruma göre perşembe yada ctsi opu yapacak

canım tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah benimde bulunduğum ilde merkez yok başka bir şehire gideceğim biz de bu ay başlıyoruz hayırlısıyla tedaviye ilk denemem olacak çalııyorum o yüzden gidip gelmelerim de sıkıntı olacak biraz tedavinin başından itibaren kaç defa gidip geldin bana biraz bilgi verebilir misin?

hayırlı olsun canım ben ağustosta 2 kez gitmiştim başlamak için histeroskopi olunca olmadı tabi bu ay başladım tedaviye adetin 2.günü gittim muayene etti iğne yazdı pztsi tkrar gidicem duruma göre perşembe yada ctsi opu olacak transfere dek 3-4 kez gidip gelcem kısmetse şunu belirteyim daha önceki tahlil film rapor vs. şeyler varsa götür yanında zaten ilk gittiğinde durumu anlattıktan sonra eşinden spermiyogram alıyor senin yumurtalara bakıyor varmı bi durum diye sonuca göre tedavini belirliyor sen nerden geliyosun

Son düzenleme:

cevabın için çok teşekkür ederim canım sevindim daha fazla bekliodum gidiş geliş sayısını ben izmire gideceğim..benim histereskopi haziranda yapıldı da araya yaz tatili girdi kardeşimin düğünü falan vardı bir türlü başlayamadık işleme kısmet bu zamanaymıış..eylülde adet olunca aradım merkezi doktor uzun protokol yapalım dedi adetin 3.günü doğum kontrol hapına başlattı işte 19 eylüle de randevu verdi bakalım neler olacak heyecanle bekliyorum sonuç da güzel olur inşallah..:)

miss angel ben de rize den gidip geliyoırum ben de gonal f kullan ıyorum ama benim uzun protokol adetin 21. günü lucrinle başladım hala devam ediyorum çarşamba olan kontrolde 1o dan fazla folikül vardı bakalım pazartesi ne olacak

bende ordayım pztsi bana kısa protokol yaptı mumuşlarım görünecek bakalım kaç tane olmuşlar

o duphalace ne acayip bişi öyle baklava şerbeti gibi ama bi halta yaramıyo bende :26:

canım Allah kullarına hep ona daha yakın olalım diye dert verirmiş...canımmm sabrettt sadece bebişinin sana gelmesi için biraz daha zamanı var...böyle düşün ve en azından sağlıklı olduğun eşinle mutlu bir evliliğin olduğu için şükret...3-4 gün sonra Allah ın izniyle atlatıcaksın daha güçlü yoluna devam ediceksin...

cnm benim ankaradayım çok sık giremiyorum ama açtığım zaman bakıyorum hep senle gelişmelere..
çok üzüldüm !!! demek yetersiz bliyorum senin için ama herkesin sölediği gibi zamanı gelmemiş cnm...
biz ne desek boş gelir şuanda sana ama allhım kullarını bana daha çok dua etsinler yaklaşsınlar diye dert verirmiş
daha çok dua etcez yalvarcaz yaklaşcaz inş hep beraber... allahım sanada eşinede sağlık nasip etsin... olucak inş
buda bizim sınavımız cnm.. allahım sabırlar versin lütfen yıpratma artık kendini.....

ya kızlarrrr benim iğnelerde 8. günüm hiç kasıklarımda agrı yok hele şu yumurtalar çatlamasın diye vurulan iğne varya o iğneye başlayalı 3 gün oluyo ondan sonra hiçbişey hissetmez oldum.yarın son iğnelerimi vurcam .pazartesi kontrol.yumileri büyüyenler ve iğnelerin son gününe gelenler siz ağrı çekiyonuz mu?herkez ağrının olduğunu yumurtaların büyüdüğüne işaret olduğunu yazmış benimkiler büyümüyo mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…