inşallahh. doktorda temiz çıkıcak büyük ihtimal ama emin olmak istiyorum dedi . tüm cesaretimi topluyorummm çokkk teşekkür ederim:)
hiç korkma canim çok anlik bisey,acimasiyla bitmesi bir oldu bende,Allah yardimcin olsun
mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmişdoktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....
hayırlı olur inşaallah canım bende farabi deyim senin de mi uzun protokol lucrin kullanıyor musun
senin le biz aynı gidiyoruz benim de kontrolüm pazartesi 6. gün olacak bugün kasıklarımda ağrı var bakalım görücez pazartesi şehirdışı hastasıyım demişsin rize den mi?
yoksa kolbasti mi oynuyolar canim,gelisiyolar Allahin izniyle o yuzden :)))
şehir dışı hastası olduğum için pztsi gidicem kısmetse 5.gün olmuş olcak duruma göre perşembe yada ctsi opu yapacak
canım tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah benimde bulunduğum ilde merkez yok başka bir şehire gideceğim biz de bu ay başlıyoruz hayırlısıyla tedaviye ilk denemem olacak çalııyorum o yüzden gidip gelmelerim de sıkıntı olacak biraz tedavinin başından itibaren kaç defa gidip geldin bana biraz bilgi verebilir misin?
hayırlı olsun canım ben ağustosta 2 kez gitmiştim başlamak için histeroskopi olunca olmadı tabi bu ay başladım tedaviye adetin 2.günü gittim muayene etti iğne yazdı pztsi tkrar gidicem duruma göre perşembe yada ctsi opu olacak transfere dek 3-4 kez gidip gelcem kısmetse şunu belirteyim daha önceki tahlil film rapor vs. şeyler varsa götür yanında zaten ilk gittiğinde durumu anlattıktan sonra eşinden spermiyogram alıyor senin yumurtalara bakıyor varmı bi durum diye sonuca göre tedavini belirliyor sen nerden geliyosun
miss angel ben de rize den gidip geliyoırum ben de gonal f kullan ıyorum ama benim uzun protokol adetin 21. günü lucrinle başladım hala devam ediyorum çarşamba olan kontrolde 1o dan fazla folikül vardı bakalım pazartesi ne olacak
Kızlar transferden sonra kabız olan arkadaşlar için merkezim beni şu şekilde bilgilendirdi.
Bol sıvı, lifli gıdalar,sebze, yemekler z.yağlı,kuru kayısı incir yiyeceğiz. kola çay kahve uzak duracağız.Bu önlemler yetersiz kalırsa Duphlac diye bir şurup önerdi, günde birkez rahatlatana kadar içeceğiz, fazla içmemeye özen göstereceğiz. hala kabızsak merkezimize bildirmemiz şart ihmal etmeyeceğiz. Kendinize çok dikkat edin canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?