- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
Yok benimkisi kısa protokol.bilmiyom benim göbeğim acıdı.tabi bundan yakınmıyorum.bu yasıma kadar her ay adet sancısı çekmiş olan ben bu acıya acı bile demem.:))isot yerine yemeğime katar yerim:))inşallah sonu hayırlı olur sevgili arkadasım.saglikli hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...sanırım sen Pazartesi'ni bekliyorsun dogrumu??yanlis hatırlamıyorsam..takip ettigim kadarıyla..inşallah guzel sonuclar hepsinden ötede hayırlı sonuclar alırsın...Rabbim bizi üzen seylerin altındaki hayiri(düzeni)görmemizi nasip etsin inşallah...canım benim yumurtaların iyi gelişiyo maşallah inş sağlıklı olurlar uzun protokol heralde senin canım bişey olmuyo göbeğe inan ben 14 gün akşam sabah vurdum bide kalçadan vuruldum göbeğim acımadı ama kalçalarımın üzerine oturamıyodum rabbim sonunu hayırlı eyler inş hepimizin duası bu rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize
Yok benimkisi kısa protokol.bilmiyom benim göbeğim acıdı.tabi bundan yakınmıyorum.bu yasıma kadar her ay adet sancısı çekmiş olan ben bu acıya acı bile demem.:))isot yerine yemeğime katar yerim:))inşallah sonu hayırlı olur sevgili arkadasım.saglikli hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...sanırım sen Pazartesi'ni bekliyorsun dogrumu??yanlis hatırlamıyorsam..takip ettigim kadarıyla..inşallah guzel sonuclar hepsinden ötede hayırlı sonuclar alırsın...Rabbim bizi üzen seylerin altındaki hayiri(düzeni)görmemizi nasip etsin inşallah...
Amiiiiiiiiinnnnn ecmainamin evet canım pazartesi test günüm bugün bıraz duygu patlamaları yaşadım 10. gün oldu hiç böyle olmamıştım korku heyecan ne ararsan oldu bende rabbim herşeyin hayırlısını bilir hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin her anne adayının kucağını doldursun rabbim
Geçmiş olsun canım 8 tane yumurtaya az deme bence sayın gayet iyiiyi akşamlar arkadaşlar bu gün klinikteydim yumurtalarım toplandı 8 yumurtaymış aslında bende bir sorun yoktu neden az oldu anlayamadım ama bunada şükürartık yarın arayacaklar evde misafirlerim var canlar rabbim hepimizede mis kokulu evlatlarımızı nasip eder inş
Amiiiiiiiiinnnnn ecmain
Aminde gökten iki melek insin
Biri bana biri sana dua etsin
Dilerim Allah tan butun günahlarimizi affetsin
Rabbim Âmin diyen herkesin dualarını kabul etsin:)))
Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo bi gidiyor bi geliyor
Adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo bi gidiyor bi geliyor
Canım benim çok normal şeyler bunlar. Bebişlerin sana tutunmaya çalışıyor. Sakın aklına kötü şeyler getirmeSen doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Bu büyük bir avantaj bence
canım benim bunu iyiye yoralım inş bebişlerin tutunuyodur
Ay inşallah sizin dediğiniz gibidir
Baya ağrım vardı gündüz hiç kalkmadım hep yattım
Hayırlısı bakalım
canım olumsuz bişey getirme aklına rabbimin izniyle herşey güzel olacak
İnternetten bebek odalarına bakıyorum
Çocuğumuz yok diye bakmayadamı hakkımız yok canımm
İnşallah canım Rabbime inancım sonsuz
İnternetten bebek odalarına bakıyorum
Çocuğumuz yok diye bakmayadamı hakkımız yok canımm
canım zaten rabbime inancımız olmasa bu bekleyişte sığınacak bişey bulamaz çıldırırız rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilkir biz kul olarak evimiz şenlşensin oçağımız tütsün evde 3. bir ses olsun diye sağlıklı sıhatli hayırlı evlat istiyoruz rabbim yalnızlığımıza bir evlatla son verir inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
canım inşallah bebeğini kucağına alır, çocuk odanda bakarsın çocuğunada odasınada.bende bakıom kıyafetlere odalara ama göz ucuyla sanki hakkım yokmuş gibi
aminnnnnnnnn inşallahhhh allahım duy sesimizi dualarımızı kabul et.hepimize anneliği nasip eylee
canım zaten rabbime inancımız olmasa bu bekleyişte sığınacak bişey bulamaz çıldırırız rabbim hakkımızda hayırlı olanı bilkir biz kul olarak evimiz şenlşensin oçağımız tütsün evde 3. bir ses olsun diye sağlıklı sıhatli hayırlı evlat istiyoruz rabbim yalnızlığımıza bir evlatla son verir inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?