kızlarr bugün 2, iğnemi oldum ve aklıma ne geldi biliyormusunuz nasıl bi içgüdüdür bizdeki hepimiz daha çocukken bile oyuncak bebeğimizi bebek yapmış kendimiz anne olup onun karnını doyurmuş sallayıp uyutmuş başını beklemişizdir
canım öikolata kistinle tüp bebek olur dedimi doktor yoksa hap falan verdimi erisin diye merak ettim
canım benimki küçük ,5 cm üzeri alma taraftarılar
dr lar da ikiye bölünmüş durumda kimisi engel diyo gebeliğe kimisi engel değil
daha büyük çikolata kistiyle doğal yolla patır patır doğuran yakınlarım var
ama ilk tüp denememde her şey çok yolında gitti dr bana kesin hamilesin dedi
yani embriyolar sperm rahim her şey olması gerekenden iyiydi
ama olmadı,dr diyo kitap bilgilerine göre sen kesin gebe kalmalıydın,tabi canıu verecek Allah ama sebeplerle hareket etmemiz lazım ,ikinci deneme öncesi çikolata böcüğünü(ben şu an onu içimde bi böcek olarak tahayyül ediyorum) ) aldıralım diye düşündük bi kaç dr ya danıştım aldırmadan bi denemeye daha karar verdik uzun protokolle
uzun süre bebek sahibi olamayıp aldırmayı düşündüğü dönemde gebe kaldığını öğrenen,çikolata böcüğünü aldırıp farklı sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var
offf yarama dokundun çok konuştum de mi
buna karar verdik şimdilik benim ki yapışıklık falan da yapmış değil
benim 3.5 cm 5 cm üzerini alıyolar ama bu sadece çikolata için böle bir çokj kist türü var
beni ki hakkaten böcek yaaa
morfoloji çikolata kisti pko
canım öyle oluyoki çatacak bişey arıyosun ağlamak için bahane arıyosun rabbim kolaylık versin gerçekten zor bir süreç akışına bıraktım desende ben gayet rahattım ama anlık gel gitllerim oluyodu nedensiz ben bile kendime şaşıyodum ondan böyle olman normal yani
Bende de pko var canım. Ama daha da önemlisi genetik hastalığım olduğu için PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak ..
Bir de eşim bunu anlasa Havinim..
canım böcek o kadar kalsın sen inş tedavinin sonunda bebişini kucağına al böcekte uzaktan bebişine baksın
canım benim kim bilir nası bunaltıyoz adamları ,en yakuınımıza çatıyoruz belki farkında çoğu zamnda farkında olmayarak da ,Bende de pko var canım. Ama daha da önemlisi genetik hastalığım olduğu için PGT yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer olacak ..
Bir de eşim bunu anlasa Havinim..
oy çok tatlısın ya güldürdün beni kız o böcüğe inat doğurcam gör))
ilknur arkadaşım sana da geçmiş olsun diyim aynen benimde senin gibi kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı. herkese iyi geceler diliyorum inşallah son negatifler biz oluruz bundan sonra herkes güzel haberler alsın :)
meraba arkadaşlar, ben zaman buldukça bakabiliyorum ve bende eylül tüp bebek yapanlardanım....ve bugün test günümdü...çok şükür Allahıma sonuç pozitif...Beta hcg değerim 580 çıktı...:)Allahım isteyen arayan herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah..Arkadaşlar 12 gündür evdeydim..ilk 3 gün yattım sonra yatmadım..kesinlikle belirti arayıpta kendinizi üzmeyin.benim hiç bir belirtim olmadı...hatta son günlerde olmadı heralde diyerek hayatın normal akışına bırakmıştım kendimi..testi alınca inanamadım...seviçten ağladım..inşallah bundan sonrasda her şey yolunda gider ve rabbim yavrumu sağlıcakla kavuşturur.inşallah herkesi kavuşturur..hıı bu arada test gününü bekleyen arkadaşlara pazıl yapmalarını tavsiye ederim..zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz...listeye eklersenizde sevinirim...Yaş 30 smrna tüp bebek merkezi...ilk denemem..sebep tüplerin tıkalı olması..Birde bu bekleme sürecinde aklımda kalan tek şey içtiğim litrelerce su:))
ilknur arkadaşım sana da geçmiş olsun diyim aynen benimde senin gibi kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı. herkese iyi geceler diliyorum inşallah son negatifler biz oluruz bundan sonra herkes güzel haberler alsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?