eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

merhaba bişi sorucam,bende yarın 8.30 da tedavime başlıyorum ALLAH nasip ederse bu transfer olayında çok can acıyomu acaba nelere dikkat etmem lazım yardımcı olurmusunuz.

Canım hayırlı olsun tedavin. transfer esnasında hiç bişey hissetmiyorsun.korkmana gerek yok. rahat ol.daha sonrasında eğilmene kalkmana dikkat et. kendini zorlayıcı hareketler yapma,biyerlere uzanıp zorlanma.wc de ıkınma bol su iç. kabız olmamaya özen göster.

rüyamın anlamına baktım kızlar erkek çocuk diyo ayyyy çok heyecanlandım ne bilim ya umut dünyası işte rabbim duyuyosun sesimizi nasip et bizlerede nolur aminnnnnn ecmain

Rabbim hakkımızda hayırlar versin. valla rüyalarla kafayı bozdum canım ya. sürekli bebekler, kızlar, erkekler bişiler görüyorum. ne kadar yer etmiş öyle bilinç altımıza :) Rabbim sonunu hayır etsin inşallah

Sürekli yatmak tutma olasılığını arttırmıyor, özellikle kan dolaşımını yavaşlattığı için tutunma riski olabiliyormuş. kendimizi yormadan günlük işlerimizi yapabiliriz tabi çok ayakta kalmamak şartıyla. günlük işlerden kasıtta ev süpürmek filan değil ha :)

kızlar opudan sonra çok ağrınız oldumuu
ben salı günü kontrole gitcem büyük ihtimal opu günüm belli olacak
heyecanlıyım

evet dolmuş.. bende ara ara bakıyorum..sen nasılsın...amin inşallah..sana bişey sorcam canım benim kasıklarım hala sızlıyor sende ölemisin...

iyim canim cok sukur sen nasilsin..beni hic sorma canim transfer gununden beri kabizlik cekiyorum nefes alirken bile kasiklarim agriyor kabizliktan bu sikintim gecmeden anlayamam kasiklarimin sizisini malesef kurtulamadim henuz...cok normal canim takilma onlara rahim yavasta olsa gelisiyor ondandir enson adet tarihin ne senin kac haftalik suanda bebisin benimki 4+3 gunluk teyzesi

merhaba guzelim ben ilk iki gun full yattim daha sonra kalktim yavas hareketlerle yemegimi yaptim hafif islerimi yaptim oturdum uzandim o sekilde gecirdim bekleme suresini zaten doktorlarda surekli yatin demiyor ayakta fazla kalmayacaksin kendini yormayacaksin diyorlar

arkadaslar guzelolacak nickli arkadasimizin bugun test gunuymus sayfalari okumaya firsatim olmadi ne yapmis yaptirmismi test sonucunu soyledimi

heyecanlıyım

hiç acımıyor yada hissetmiyosun diyenler halt etmiş dün oldum öldüm sandım hala karnım balon gibi ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum anla durumumu wc ye bile zor gidiyorum ki yaparken ayrı bi ölüm oluyo benim için allah yardımcın olsun ha bunları korkman için demedim gerçekleri söyledim umarım sen kolay atlatırsın

Merhaba arkadaslar, Allah nasip ederse yarin tup bebek tedavisine baslicam, ilaclar konusunda bilgi verebilir misiniz bana.

allah yardımcın olsun genel olarak mumuşları büyütmek için gonalf veriyo doktor ve dozunu senin mumuşlara göre ayarlıyo günde bi kez aynı saatte yaptırıyosun aynı zamanda bana folik ve glifor vermişti doktorum onlarıda kullandım mumuş toplamadan sonra progestan iğne veriyor aynı zamanda transfer yapılıyor tabi bana daha farklı ilaçlarda verdi asprin prednol ve tetra diye ilaçlar verdi ha bide clexane iğne verdi biraz tutuyor ilaçlar maddi olarak rabbim hayırlısını versin

mrb kızlar sayfalar çok ilerlemiş maşallah okumaya çalıştım ama gözlerim ağrıdı
çok gerilere gidemedim.. sonunda evime döndüm ama eşim yok malesef yine yalnızım bi kaç gün daha..
kimler tedaviye başladı sonuç alan varmı kızlar pozitif çıkan çok merak ediyorum..
allahım sen yardım et herkese:26::26::26::26:

herkeze hayırlı akşamlar ,benim reglim hiç geçikmez 6 yıldır hiç şaşmadı,22 ağustosta regli oldum ve en fazla 30 gün sonra regli olurum,33.cü gün ve hala regli olmadım sabah idrar testi yaptım ve negatif çıktı,sizce bir umut varmıdır,

yasev canım senınle aynı gun baslamıstık tedavıye. ama senın transferın benden once yapıldı. benımkı de ıns yarın olacak.heyecanlıyım. benı asıl endıselendıren lekelenmelerım devam edıyor. ıns sorun olusturmaz.senın lekelenmelerın bıttı mı? yada benım gıbı olan var mı? sen hangı merkeze gıdıyordun?
embrıyologunuz transferden once sıze bılgı verdı mı?

arkadaslar bugun test yapacak var mıydı?sabah okudum ama oglenden berı bakamadım.ıns bu topık hepımıze ugur getırır ve hepımız olumlu sonuclar alırız.

olur akasyam olur. arkadan gelen kucukler de yetısır.sayı artar.ben de 225 gonal f kullandım. bu ıgneyı 10 gun kullandım. 5 gunde cetrotıde kullandım son bes gun bu ıkı ıgneyı beraber kullanıyorsun bırını sabah dıgerını de aksam yapıyorsun. moralını bozma. umutlu ol.en guzel hastaneye gıdıyorsun.ıns pozıtıf sonuc alırız hepımız. sevgıler

havinsu neden idrar testi yapmıyorsun artık idrarda çıkar, doktormu söylesin istiyorsun :)

canım benim 11 gün dayandım heralde bi 10 saatt daha dayanırım belki idrarda çıkmaz test gününden önce hayal kırıklığı yaşamak istemedim rabbim yarın dua edin hayırlı sonuç almamı nasip etsin pozitif olsun sonucum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım benim 1 tane olsun bizim olsun rabbimin izniyle döllenmişya yumurtan rabbimin izniyle bölünür sana transfer edildiğindede sıkı sıkı tutunur canım rabbim büyük o oldesin yeter

guzel gidiyor canim cok sukur sen nasilsin yarindi degilmi yanlismi hatirliyorum yoksa senin test gunun insallah pozitif olur sonucun allah yardimcin olsun kucagini bos birakmasin umutlarini yikmasin yuce rabbim

canım benim inş sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağına almanı nasip etsin bana çok dua et yarın bende senin gibi güzel haberle sevinç göz yaşlarına boğulayım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım tedavin hayırlı olsun inş rabbim sonunda bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım benim rabbim ne yazdıysa o olur inş hakkımızda hayırlı yazılar yazmıştır bende yarın güzel haber alırım

bu topikte ve diğer topiklerde evlat hasretiyle yanan tüm kardeşlerimize rabbim sağlıklı ve hayırlı nesiller nasip eder inş

canım duana bütün kalbimle amin diyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaslar, Allah nasip ederse yarin tup bebek tedavisine baslicam, ilaclar konusunda bilgi verebilir misiniz bana.

canım benim tedavin hayırlı olsun

heyecanlıyım

canım benim hiç heyecanlanma opuda uyuyup uyanıcaksın sadece inş sağlıklı yumurtaların olur

merhaba bişi sorucam,bende yarın 8.30 da tedavime başlıyorum ALLAH nasip ederse bu transfer olayında çok can acıyomu acaba nelere dikkat etmem lazım yardımcı olurmusunuz.

canım tedavin hayırlı olsun

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı akşamlar dilerim

merhaba arkadaslar benım transferımın 13 gunu test yaptırdım 31.8 cıktı 3 gun sonra tekrar test yaptırdım 56.6 cıktı bu doktorum cok yavas ılerlıyor dedı bende korkuyorum hamıle olup olmadıgım ne zaman netlıge kavusacak

Melis canım içime su serptin.Sağol. Senin kaç yumurtan olmuştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…