herkese iyi akşamlar arkadaşlar negatif sonuç alanlara Rabbimden sabır diliyorum o mucize haberi alan arkadaşlarımında Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah miragecim bende geçen sene çakşır suyundan almıştım 2 gün zor içirdim tadı acımsı bence içilebilir su gibi rengi ama benimki içmemişti atmak zorunda kaldım
daha önce de duydum çaksır suyunu, nasıl birşey bu? bir bitkinin çayı falan şeklinde mi? tadı berbat mı? isminden öyle gibi duruyo da :))
Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.
benim tedavim de aynı sebepten ertelendi canım. ama rahim duvarı kısmını bilmiyorum. sen ne düşünüyorsun bayramla ilgili? bayramdan sonraki ayı beklemeyi düşünüyor musun başka doktorların eline düşmemek için?
bak işin bu kısmını hiç düşünmemiştim, bi konuşıyım doktorumla,hakkımızda hayırlısı, mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Rabbim gönlüne göre versin canım, hayırlısı olsun hakkında inşallah.
rabbim böyle uygun görmüş .nerde yaptırmıştın
Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.
gunaydin canim idrarda cikmasi cok nadir oluyor eger silikte olsa gorduysen ikinci cizgiyi hamilesin demektir insallah bugun yaptirsan cikar canim yinede sen bilirsin ama ben olsam yaptirirdim hayirlisi olsun
Günaydın kızlar,
[
bak işin bu kısmını hiç düşünmemiştim, bi konuşıyım doktorumla,hakkımızda hayırlısı, mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Canım zaten çatlıyorum yaptırmamak için ama eşimin işleri var, hastanede uzak biraz, ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.sen hiç yapmışmıydın.bu arada hiç belirtim filan yok, bişey hissetmem gerekmi onuda bilmiyorum. öyle kaldım ortada. Artık yarın sonucum negatifte olsa Rabbimin bir bildiği vardır deyip sabredicem.
günaydın kızlar az önce doktordan geldim
yumoşlar çok iyi olmuş dedi istediğim gibi olmuş endometrium falan çok güzel dedi
kısmetse perşembeye opu var çok heyecanlandım
kayan nasılsın,ses,n çıkmıyo
slm kızlar günaydın,benim bugün tüp bebek için ön görüşmeme var inş hayırlı haberler alırım....
kayan nasılsın,ses,n çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?