hastane dışı sağlık ocağı yada tıp merkezleri var oralarda da yapmıyorlarmı ? vala ben her iki denemede evde test yaptım ve tek çizgi idi çıkmıyo yani negatifde... inşallah pozitif sonucuncanım şimdiden tebrik ederim senii
Herkese selamlar. Herkes ne güzel rüyalar görüyo ben niye böyleyim. Olumsuzda düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gündür üst üste rüyamda negatif sonuç almışım onu görüyorum. Rabbim kendimi hazırlamam için böyle bi yol mu gösteriyo bana yoksa rüyalar tersine çıkar mantığımı var burda anlamadım :)) Test günüme 4 gün kaldı ama bende ne olumlu ne olumsuz hiç bi his yok bu ilaçlar uyuşturdu mu beni ne
Teşekkür ederim canım,inşallah öyledir. özelde yaptırcam testi en yakın hastane.sonucu 1-2 saate alırım. ikametim oturduğum yerde olmadğı için sağlık ocağında yaptıramıyorum testi. aile hekimliği varya bakmıyorlar bile artık. inşallah yarın hüsrana uğramam.
Canım benmde test günüm yarın.inanki hiç belirtim yok. pozitif sonuç alan arkadaşlarda hiç belirti aramayın diyorlar. Hakkımızda hayırlısı inşallah
allahın izniyle hüsrana uğramayacaksın .... pozitif sonuç rahat ol... diyelim ki olmadı bu herşeyin sonu değil ama ben böyle bir ihtimal düşünmüyorum nedense hiç öyle bir his yok senle ilgili tamamen pozitif hissediyorum hakkında hayırlısı canım benim
Oyy oyy senin sonucuna az kalmış hayırlı mutlu haberlerle dönersin inşallah. Bu bekleyişin sonu güzelliklerle biter.
merhaba
benım de dun transferım oldu. bana da 2 embrıyo transferı yapıldı.aksam eve geldıkten sonra cok agrım oldu sonrasında sarı su gıbı bır akıntı geldı mıktarı baya fazlaydı.size de boyle bır sey oldu mu?transferı olan arkadaslar yazarsa sevınırm acıkcası endıselendım dustu mu dıye. az once doktorumu arayıp sordum bu sıvıyla dusermı dedım. yok bısey olmaz dedi ama aklıma takılmıyor degıl.bızım gerıye kalanlardan 5 tanesı donduruldu.
transferım 5 te oldu. saat 3.30da gelın dedıler. 5 te transferım ancak oldu. ama transferden sonra saat 6 ya geldıgı ıcın personelın cıkıs saatıymıs benı fazla yatırmadılar. bız cıkıyoruz sızde cıkabılırsınız dıyıp durdular.
sımdı bekleme surecıne gectık. test gunune kadar nasıl sabredecegım bılmıyorum.
inşallah canım ay nasıl heyecan sardı bi görseniz beni.yatsammı uyusammı kalksammı vakit geçmiyor..
Canım transferden önce rahim temizliği yapıyorlar ya onla alakalı olabilir. burda arkadaşlar hep söylüyor zaten bebişler çok minik olduğu için düşme esnasında göremezsin zaten. sıkma canını. Hayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.bol bol su iç.kabız olmamaya özen göster
bugün transferimin 11. günü az önce lavabodayken afedersiniz sarıya yakın topak şeklinde bişeyler geldi ve içinde kırmızı ve kahverengi tanecikler vardı ilaç mı geri geldi diye düşündüm ama çok geldi o yüzden korkuyom böyle olan var mı kızlar
Heycan sarmaz mı sarar tabi. Bende negatif sonuç alırsam oturur bi ağlarım heralde sonra aynı devam ederim diyorum ama pozitif sonuç olursa naparım bilmiyorum o panikle.Rabbim hepimize o paniği sevinci yaşatır inş. Bu 8 günde bile hamile gibi davranmak bi hoş yaptı içimi. Allahım gönlümüzden geçeni biliyor yardımcımız olsun inşallah.
bugün transferimin 11. günü az önce lavabodayken afedersiniz sarıya yakın topak şeklinde bişeyler geldi ve içinde kırmızı ve kahverengi tanecikler vardı ilaç mı geri geldi diye düşündüm ama çok geldi o yüzden korkuyom böyle olan var mı kızlar
canım iyimi kötü mü bilmiyorum ama bazıları tutunma kanaması geldi vs diye okumuştum biyerlerde. merkezini arasan bizide bilgilendirsen merak ettim inş. bebişlerine bişi olmamıştır.
sorma canım zaten 10 gündür bi nevi hamileyiz,aman uzanmayalım aman eğilmeyelim bebşlerimize bişey olmasın. bende ağlar ağlar otururum heralde.
kızlar benım de kımyasal gebelık yasamıslıgım var belırtı aramayın ama gogsunuzun ucu degıl de et yerlerınde yesıl damarlanmalar varsa bu ıyıye ısaret allahım mılyonlarca sukur olsun 2. tup bebegım tuttu darısı basınıza olsun ınsallahhhhhhhh hepınıze dua edıcem...
Olumsuz sonuç olursada inşallah olmaz temennimiz bu ama dirayetli olmak lazım.İsyan etmemek gerek.Bi imtihandayız ilk sınavda geçemezsek diğerlerinde geçeceğimize inanıyorum
canım hemen telas yapma. ben daha yenı transfer oldum.bılmıyorum ama bazı kısılerde boyle renklı akıntılar gelebılıyor. test gunun gelmıs hemen test yaptır. moralını bozma. moral bozmak en kotusu. en azından ıcın rahatlar.bosuna kendını uzmemıs olurusn. agrın var mı? hem agrı hemde kanama bırlıkte olursa o zaman adet baslıyor. agrın yoksa korkma.
canım nerdeyse 5 gündür adet sancısı çekiyorum ama kanama gibi değildi sarı renge yakın top şeklinde geldi içinde minik minik şeyler vardı kahverengi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?