eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tebrik ederim canim Allahin izniyle hamilesin insaAllah,cunku tup bebek yapanlarda idrar testi çogu zaman silik cikiyormus :)

amin canım inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağı dolar...

canım inşallah öyldir. yarın kesin sonusu hemen paylaşacağım inş.

Hkere, transferden bir hafta sonra dr. tekrar çatlatma iğnesi vurdurmanı istedi mi?.Benim tedavilerimde hep bir hafta sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştım, hamilelik varsa tutunmayı destekliyormuş.Fakat bu iğne idrar testi sonuçlarını etkiliyor ve silik çizgi çıkmasına neden oluyor.Ama sen tekrar çatlatma iğnesi olmadıysan çok büyük ihtimal hamilesindir.Çünkü olmasa çizgi çıkmazdı bence.İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin.

amin canım inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağı dolar...

canim bebisini almaya gittin mi :)

Canım transferden sonra ben sadece crinonejel ve folik asit kullandım, onun haricinde ne tutunma iğnesi ne de başka bir iğne yapmadılar bana. bende ümitlenmeyim diyorum bu jel sonucu etkilermi diye.yarın inşallah mutlu bir şekilde dönerim aranıza.

şimdi opu dan geldım 7 adet toplandı şimdilik sancım yok umarım olmazz

canım teşekkür ederim bugün sevinemiyorum ben yarın inşallah. evet hem opuda hem transferde içeri sıvı verdiler. istanbuldayım ben hisar hast. dr. dan çok memnun kaldım. transferden sonra hiç ağrım olmadı.bir ikigün çok hafif karıncalanma gibi sadece. sürekli meyve yedim wc de ıkınmamak gerekiyor. kara eriği tavsiye ederim bol bol yedim.salatalara bol bol zeytin yağı döktüm,kaşıkla yutmak zor oluyor diye

Jel etkilemez.O zaman hamilesindir büyük ihtimal.Ama sen yine de sonucunu alınca sevin :))

kızlar selam opu dan sonra iğne yerine vajınadan uygulnan bir ilaç verdi doktorum kullanan var mıııı

jel mi verdi canım. banada iğne vermediler, vajinadan jel verdiler. zaten benim ilaçlarımda arkadaşlardan daha farklıydı.bize hç tutunma iğnesi filan yapmadılar acaba gerekmi görmedi doktorum

jel mi verdi canım. banada iğne vermediler, vajinadan jel verdiler. zaten benim ilaçlarımda arkadaşlardan daha farklıydı.bize hç tutunma iğnesi filan yapmadılar acaba gerekmi görmedi doktorum

bilmiyorum ki
yarın başlıycam jellere
senınde mı bugun yapıldı opu

çatışma falan yok demiştim ama varmış bayağı sinirlenmiş bazıları.ben hiç kimsenin arkasından konuşmadım nuri beyden memnun olmadığımı bana karşı ilgisiz davrandığını onada söyledim zaten.yaşadıklarımı anlattım fazladan hiç birşey katmadım.o yüzden vicdanım çok rahat.zaten sadece doktordan değil hemşirelerden de bahsettim.nadire hemşiresi var mesela çok havalı.diğerleri de öyle.sinem hemşire beni tersledi dedim.test günümde arayıp sonucu ben söyledim sonra da ne doktor ne de hemşire dönüp nasıl olduğumu sormadı geçmiş olsun diyen çıkmadı yani. ama başka bir yerde yazmıştım yine söylüyorum İSTEYEN GİDEBİLİR BANA ÖYLE DAVRANILDI DİYE HERKEZ AYNI OLACAK DEĞİL BENİM SONUCUM OLUMSUZ DİYE HERKEZ OLUMSUZ OLACAK DEĞİL ..doktorum hastaya maddi bakmadığını yazmışsın doktor bu işlten para kazanıyor elbette hakettiği parasını alacak.
bana akıl vermişsin hamile kalmak istiyorsan ona devam et diye teşekkür ederim kimsenin aklına ihtiyacım yok ben zaten ona gitmeyi düşünüyordum gamzear a da o yüzden sordum sana ve diğier hastalara nasıl davranıyordu diye.belki benim yüzümden öyle davranmış olabilir de yazmıştım dikkatli okusaydın.bir kaç merkeze gittim görüşmeye inan onun kadar güler yüzlü ŞEKER ve pozitif başka doktorlarda var.başka merkezlerde de güler yüzlü personel var ama bir de merkezlerin eve canlı bebek götürebilme oranlarını bilmek lazım güler yüzün dışında.başarı oranlarını araştırmak lazım. bir kaç ayım daha var sonra tedaviye tekrar başlıcam inşallah hamile kalırsam burdan yazarım.sana ve onun hastası olan diğer arkadaşlarına mutluluklar dilerim. bu konuyla ilgilide başka birşey yazmam.

kızlar bugün transferin 4.günü az önce jelin etkisi mi bilmiyorum oturup kalktıkça rahimimden su geliyo kokusuz renksiz resmen su.sizden de geliyor mu?bende aynayla bi bakayım dedim (ne göreceksem sanki)neyse ayıptır söylemesi iç dudaklarımı ayırıp baktım şu jelin beyaz beyaz parçacıklar var içeride acaba su ile temizlesem mi?sizde de var mı öyle artık beyaz mini mini jeller oranızda acaba hepsini içeriye yapamıyor muyum diye aklıma takıldı.

hkere tebrik ederim canım...jel çift çizgi göstermez.
gamzecim yerleşme kanaması olabilir.sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…