Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.
tebrik ederim canim Allahin izniyle hamilesin insaAllah,cunku tup bebek yapanlarda idrar testi çogu zaman silik cikiyormus :)
Hayırla bebeğine kavuşursun inşallah.Dediğin gibi bi 10 15 dk. sonra tuvalete çıkman gerekiyor. Herşey yolunda gider inşallah. İlk üç gün gerek olmadıkça kalkma daha sonra günlük yaşantına devam edersin.
canım inşallah öyldir. yarın kesin sonusu hemen paylaşacağım inş.
canım inşallah öyldir. yarın kesin sonusu hemen paylaşacağım inş.
Hayırla bebeğine kavuşursun inşallah.Dediğin gibi bi 10 15 dk. sonra tuvalete çıkman gerekiyor. Herşey yolunda gider inşallah. İlk üç gün gerek olmadıkça kalkma daha sonra günlük yaşantına devam edersin.
kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakalım benim progestan iğne yerlerim fena halde acıyor clexane da verdi iğne onuda koldan yaptırıyorum kan sulanması için ama mahvetti beni bu iğneler popomun üstünde sanki top var gibi yarın büyük günümüz inş... miniğimi içimde hissetmeme az kaldı dua edin nolur ihtiyacım var
Hkere, transferden bir hafta sonra dr. tekrar çatlatma iğnesi vurdurmanı istedi mi?.Benim tedavilerimde hep bir hafta sonra çatlatma iğnesi yaptırmıştım, hamilelik varsa tutunmayı destekliyormuş.Fakat bu iğne idrar testi sonuçlarını etkiliyor ve silik çizgi çıkmasına neden oluyor.Ama sen tekrar çatlatma iğnesi olmadıysan çok büyük ihtimal hamilesindir.Çünkü olmasa çizgi çıkmazdı bence.İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin.
hkere tebrikler canım. 2 . çizgi varsa kesin hamilesin
kızlarr bugün opu yapıldı sadece 5 yumrtam toplandı bakalım sonuçlar ne olacak çok fazla sancı oldu bende evet opuda birşey olmuyor ama sonrasında bende gaz sancısına benzer bir durum var
miss angel transfer yapıldı mı canım??
evet bende farkettım sankı. transferden once ıcerı bır sıvı verılıyor dımı?bana da oyle geldı. sankı o sıvı kataterın ultrasonda gorunur olmasını saglıyor. tavsıyelerın ıcın tesekkurler. senın agrın olmadımı transferden sonra?
bu arada ıdrar testın pozıtıf cıkmıs cok sevındım. ıns kan testı ıle de sevıncın katlanır. sen hangı merkeze gıdıyordun? hangı ıldesın?
Canım transferden sonra ben sadece crinonejel ve folik asit kullandım, onun haricinde ne tutunma iğnesi ne de başka bir iğne yapmadılar bana. bende ümitlenmeyim diyorum bu jel sonucu etkilermi diye.yarın inşallah mutlu bir şekilde dönerim aranıza.
şimdi opu dan geldım 7 adet toplandı şimdilik sancım yok umarım olmazz
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir bebişlerin.
Jel etkilemez.O zaman hamilesindir büyük ihtimal.Ama sen yine de sonucunu alınca sevin :))
kızlar selam opu dan sonra iğne yerine vajınadan uygulnan bir ilaç verdi doktorum kullanan var mıııı
jel mi verdi canım. banada iğne vermediler, vajinadan jel verdiler. zaten benim ilaçlarımda arkadaşlardan daha farklıydı.bize hç tutunma iğnesi filan yapmadılar acaba gerekmi görmedi doktorum
çatışma falan yok demiştim ama varmış bayağı sinirlenmiş bazıları.ben hiç kimsenin arkasından konuşmadım nuri beyden memnun olmadığımı bana karşı ilgisiz davrandığını onada söyledim zaten.yaşadıklarımı anlattım fazladan hiç birşey katmadım.o yüzden vicdanım çok rahat.zaten sadece doktordan değil hemşirelerden de bahsettim.nadire hemşiresi var mesela çok havalı.diğerleri de öyle.sinem hemşire beni tersledi dedim.test günümde arayıp sonucu ben söyledim sonra da ne doktor ne de hemşire dönüp nasıl olduğumu sormadı geçmiş olsun diyen çıkmadı yani. ama başka bir yerde yazmıştım yine söylüyorum İSTEYEN GİDEBİLİR BANA ÖYLE DAVRANILDI DİYE HERKEZ AYNI OLACAK DEĞİL BENİM SONUCUM OLUMSUZ DİYE HERKEZ OLUMSUZ OLACAK DEĞİL ..doktorum hastaya maddi bakmadığını yazmışsın doktor bu işlten para kazanıyor elbette hakettiği parasını alacak.çatışma yok evet:) ama çok güldüm. valla ben burada Nuri Bey hakkında, ayseaaabbb tarafından yazılanları çok önce okumuştum, bu zamana kadar çok bile dayandım. Umarım ayseaaabbb sizde çok kısa zamanda hamile kalırsınız. İnsan o moral bozukluğu ile bir günah keçisi arıyor olabilir ama bunları dr la o an konuşup çözüm bulmak en doğrusu. Nuri bey benim senelerdir doktorum. çok iyi tanıdığım için bu anlatılanın o olmadığını yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?