eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar selam opu dan sonra iğne yerine vajınadan uygulnan bir ilaç verdi doktorum kullanan var mıııı

evet bende crınone jel kullandım ve transferden sonrada devam ettim ve hala devam ediyorum.Burdada okuyorum dr.ların tavsiyesi ilaçları farklı olabiliyor sen dr. na güven içini ferah tut.Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.

Kız ne diyim sana çok güldüm Anlaşılan gördüğünden de pek memnun olmamışsın neyse bi daha ki baktığında hamiş olursunda inşallah bebiş içerden el sallar sana Bu arada o tarz beyazlıklar oluyor sende oluruna bırak su tutuyum,telleyim ovuyum cifleyim deme sakın

Hahahahaa Kızlar çok güldüm ikinize de.. Çok yaşayın emi.

canım o jeli bende 2.dede şimdide kullandım aynı dediğingibi suda geliyor tortuda yapıyor dr bana bol su ile yıka dedi ayrıca yıkamazsan doluyo ilacıda yapamıyosun korkma normal

havincim geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin sana tavsiyem hiç ara vermeden moralini bozmdan yoluna devam et mevlam ne eylerse güzel eğler herşey güzel olacak elbet bizim kucağımızda dolacak

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

selam benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

hoşgeldin canım doktoruna sordunmu peki

merhabalar..uzun zamadır sessiz takipçiydim kadınlar kulübünde. nihayet ilk defa bir şeyler yazıyorum . 22 Eylülde embriyo transferim yapıldı. şu an bekleme sürecindeyim yani. sohbetleriniz o kadar hoş ki ben de aranıza katılmak istedim. ne de olsa bizi birbirimizden başkası anlayamaz. sonucu negatif olan arkadaşlara Yüce Rabbimden sabır diliyorum. Pozitif olanlar da hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.darısı başımıza ayrıca. 4 Ekim test günüm. süreci sizinle geçireceğim ben de.

inşallah canım umarım 2. çizgi jelden değildir :)

canım hamileliğini nasıl hesapladın transfer gününü mü hamile kalmış sayıyorlar merak ettim

evet canim bende yaptim ilk denememde kan testi yaptirmaya gidecegim gun yaptim tek cizgi cikti bu kezde kan testine gitmeden bir gun once yaptim yine tek cizgi vardi ama hamileyim ilkindede hamileydim bir turlu cift cizgiyi silikte olsa goremedim sen gorduysen vardir canim insallah yarin goreceksin pozitifi ayrica jeli bende kullaniyorum jel sebep olsaydi bendede cikardi ikinci cizgi:):)benimde hic belirtim yok belirti aramamak lazim zaten guzelim..tabiki rabbim bize ne veriyorsa hakkimizda hayirlisi o demektir

hamileligi transfer gununden degil en son adet tarihinden basliyosun hesaplamaya benimki 4+5 gunluk oldu suanda senin en son adet tarihin neydi canim

gamzecim jel kullaniyorsan ondandir bendede oluyor parca parca dusuyor baska sorun yoksa kanaman yoksa okadar korkmana gerek yok test gununde gelmis ne zaman yaptiracaksin insallah pozitif sonuc alirsin

canım aramıza hoşgeldin...Rabbim kucagını doldursun inşallah.benimde 22 eylül transfer tarihim ama ben pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum neyse kaç embriyo koyuldu ve kaçıncı gün embriyosu?nerede tedavini gördün?

canım perşembe test günüm doktorumda eşimde önceden yaptırmamı istemiyor o yüzden perşembeyi bekliyorum çok dua et bana olur mu canım

kızlar yaa şimdi geldim drdan.5 gündür igne kullanmama rağmen sağ tarafta 3 tane 8 mm yumurta olmuş.solda yokmuş.rahim duvarıda ince dedi.sizin yumuşlar baslarda nasıldı.morelim çok bozuk yaa 3 tanede kalırsa nolur bilmiyorum.benm bundan öncekindede boyle az olmuştu labratuarda 2 gün bile dayanmamışlardı.çok olsa belki ihtimalimde çok olur.offffffffff napcam ben ya.artık eşimin yüzüne zor bakıyorum.bişey dese ağlıcak oluyorum.onada kıyamıyorum.çok istiyo.buda olmazsaa naparım benn.(((

sağol cnm Allah hepimizin kucağını doldursun , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bana tek embriyo transferi yapıldı 3. gün. İzmirde Smyrna da tedavi gördüm. sen? pzt kan testinde çıkar mı ki? erken değil mi?

herkeze merhaba ,sonunda bugün regli oldum,yarın egede muayenem var ,hayırlısıyla bende tedavime başlamak istiyorum,İnşallah bu topikte hepimiz hamile kalırız,Allahım emeklerimizi müjdelerle sonuçlandırsın...minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Sabalak ben de seninle aynı durumdayım. Benim de 13 yumurtam görünmesine rağmen sadece 5 tanesi büyümüş Bu saatten sonra sayı değişmez dediler. Benimkiler bir de genetik teste gidecek. Ama yapacak bişey yok. Gonal 225 vurmama rağmen büyümediler. Sebebini de anlayamadım. 13 yumurtadan şu an elimde kalan maalesef 5.. Allah yardımcımız olsun

Şimdiden üzülüpte o 3 yumoşunu da riske atma.Burda yumurta sayısı, kalite, incelik kalınlık hepsi hikaye. Herşeyi Allah bilir o verecekse her durumda olacak.Benim tüp denememde bi arkadaşın 4 benim 5 bi arkadaşında 23 tane yumurtası toplandı.Benim kimyasal gebelik oldu.23 tane olan arkadaşın tutmadı üstelik dondurulacak bile çıkmadı kalitesizmiş.4 tane çıkan arkadaş şu anda 5 aylık hamile hemde 2. gün embriyosu düşün.Pozitif olmaya çalış,Allah yazdıysa olacak inşallah.İçini ferah tut.

MiraGeeee nacizane bir fikrim olucakk:)hani sonucu belli olan arkadaslarimizi listede en baslarda siralasak da takip daha kolay olsa olmamiiiii:)

hadi ben tembel, siz benden tembel :)) oku aşağıya doğru çekiver de bakıver hele kimin sonucu belli diyeee. :))))) o da değil de, herkesi numaralandırdık ya, bu defa oradan karışır. ben bu tabloyla ilgili her yeni düzenleme hevesimden sonra bir şekilde vazgeçiyorum. dün de ekimde başlayanları ayırayım dedim, ondan da vazgeçtim. bu arada ekim topici de açılmış ama ben buraya ancak yetişiyorum, sanırım oraya katılamayacağım şimdilik. ayrıca özledim seni.

bilinçaltımızda ne varsa onu görüyoruz rüyalarımızda aslında. negatif çıkmasından korktuğun için öyle görüyorsun canım. normal bence.

hoşgeldin canım. inşallah mutlu sonuç alırsın. ilk sayfamızdaki listemize bakıp gereken bilgileri verirsen seni de listemize ekleyelim.

tedavin şimdiden hayırlı olsun şekerim. iyi şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…