kızlar selam opu dan sonra iğne yerine vajınadan uygulnan bir ilaç verdi doktorum kullanan var mıııı
kızlar bugün transferin 4.günü az önce jelin etkisi mi bilmiyorum oturup kalktıkça rahimimden su geliyo kokusuz renksiz resmen su.sizden de geliyor mu?bende aynayla bi bakayım dedim (ne göreceksem sanki)neyse ayıptır söylemesi iç dudaklarımı ayırıp baktım şu jelin beyaz beyaz parçacıklar var içeride acaba su ile temizlesem mi?sizde de var mı öyle artık beyaz mini mini jeller oranızda acaba hepsini içeriye yapamıyor muyum diye aklıma takıldı.
hkere tebrik ederim canım...jel çift çizgi göstermez.
gamzecim yerleşme kanaması olabilir.sıkma canını.
Kız ne diyim sana çok güldümAnlaşılan gördüğünden de pek memnun olmamışsın neyse bi daha ki baktığında hamiş olursunda inşallah bebiş içerden el sallar sana Bu arada o tarz beyazlıklar oluyor sende oluruna bırak su tutuyum,telleyim ovuyum cifleyim deme sakın
kızlar bugün transferin 4.günü az önce jelin etkisi mi bilmiyorum oturup kalktıkça rahimimden su geliyo kokusuz renksiz resmen su.sizden de geliyor mu?bende aynayla bi bakayım dedim (ne göreceksem sanki)neyse ayıptır söylemesi iç dudaklarımı ayırıp baktım şu jelin beyaz beyaz parçacıklar var içeride acaba su ile temizlesem mi?sizde de var mı öyle artık beyaz mini mini jeller oranızda acaba hepsini içeriye yapamıyor muyum diye aklıma takıldı.
hkere tebrik ederim canım...jel çift çizgi göstermez.
gamzecim yerleşme kanaması olabilir.sıkma canını.
hkere inşallah canım benim. zaten sana birşey diyeyim, istatistiklere göre artık sıradakinin hamile olması lazım :) sıradaki de sensen tamamdır bu iş :)
benim de doktorun yanındayken aklıma gelmemişti. eve gelip takvime bakınca fark ettim durumu. regl olduğumda arayıp sorucam doktoruma. o karar versin.
ben hamileliğimde hiç belirti hissetmemiştim. yalnızca tuhaf bir şekilde test yaptığım akşam burnuma ayçekirdeği kokusu gelmişti. hatta gidip ayçekirdeği almıştım. ama alakası var mı bilmiyorum. çünkü benim normalde de canım durduk yere birşeyler çeker öyle :) belirtisizlik de bana göre güzel bir belirti.
çok iyi bebisim. hadi hayırlısı inşallah.
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
Canım zaten çatlıyorum yaptırmamak için ama eşimin işleri var, hastanede uzak biraz, ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.sen hiç yapmışmıydın.bu arada hiç belirtim filan yok, bişey hissetmem gerekmi onuda bilmiyorum. öyle kaldım ortada. Artık yarın sonucum negatifte olsa Rabbimin bir bildiği vardır deyip sabredicem.
inşallah canım umarım 2. çizgi jelden değildir :)
canım hamileliğini nasıl hesapladın transfer gününü mü hamile kalmış sayıyorlar merak ettim
bugün transferimin 11. günü az önce lavabodayken afedersiniz sarıya yakın topak şeklinde bişeyler geldi ve içinde kırmızı ve kahverengi tanecikler vardı ilaç mı geri geldi diye düşündüm ama çok geldi o yüzden korkuyom böyle olan var mı kızlar
merhabalar..uzun zamadır sessiz takipçiydim kadınlar kulübünde. nihayet ilk defa bir şeyler yazıyorum . 22 Eylülde embriyo transferim yapıldı. şu an bekleme sürecindeyim yani. sohbetleriniz o kadar hoş ki ben de aranıza katılmak istedim. ne de olsa bizi birbirimizden başkası anlayamaz. sonucu negatif olan arkadaşlara Yüce Rabbimden sabır diliyorum. Pozitif olanlar da hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.darısı başımıza ayrıca. 4 Ekim test günüm. süreci sizinle geçireceğim ben de.
evet canim bende yaptim ilk denememde kan testi yaptirmaya gidecegim gun yaptim tek cizgi cikti bu kezde kan testine gitmeden bir gun once yaptim yine tek cizgi vardi ama hamileyim ilkindede hamileydim bir turlu cift cizgiyi silikte olsa goremedim sen gorduysen vardir canim insallah yarin goreceksin pozitifi ayrica jeli bende kullaniyorum jel sebep olsaydi bendede cikardi ikinci cizgi:):)benimde hic belirtim yok belirti aramamak lazim zaten guzelim..tabiki rabbim bize ne veriyorsa hakkimizda hayirlisi o demektir
hamileligi transfer gununden degil en son adet tarihinden basliyosun hesaplamaya benimki 4+5 gunluk oldu suanda senin en son adet tarihin neydi canim
gamzecim jel kullaniyorsan ondandir bendede oluyor parca parca dusuyor baska sorun yoksa kanaman yoksa okadar korkmana gerek yok test gununde gelmis ne zaman yaptiracaksin insallah pozitif sonuc alirsin
canım aramıza hoşgeldin...Rabbim kucagını doldursun inşallah.benimde 22 eylül transfer tarihim ama ben pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum neyse kaç embriyo koyuldu ve kaçıncı gün embriyosu?nerede tedavini gördün?
evet canim bende yaptim ilk denememde kan testi yaptirmaya gidecegim gun yaptim tek cizgi cikti bu kezde kan testine gitmeden bir gun once yaptim yine tek cizgi vardi ama hamileyim ilkindede hamileydim bir turlu cift cizgiyi silikte olsa goremedim sen gorduysen vardir canim insallah yarin goreceksin pozitifi ayrica jeli bende kullaniyorum jel sebep olsaydi bendede cikardi ikinci cizgi:):)benimde hic belirtim yok belirti aramamak lazim zaten guzelim..tabiki rabbim bize ne veriyorsa hakkimizda hayirlisi o demektir
hamileligi transfer gununden degil en son adet tarihinden basliyosun hesaplamaya benimki 4+5 gunluk oldu suanda senin en son adet tarihin neydi canim
inşallah canım yarınki sonucu görmeden sevinmicem ama yinede. 29ağustos son reglim
kızlar yaa şimdi geldim drdan.5 gündür igne kullanmama rağmen sağ tarafta 3 tane 8 mm yumurta olmuş.solda yokmuş.rahim duvarıda ince dedi.sizin yumuşlar baslarda nasıldı.morelim çok bozuk yaa 3 tanede kalırsa nolur bilmiyorum.benm bundan öncekindede boyle az olmuştu labratuarda 2 gün bile dayanmamışlardı.çok olsa belki ihtimalimde çok olur.offffffffff napcam ben ya.artık eşimin yüzüne zor bakıyorum.bişey dese ağlıcak oluyorum.onada kıyamıyorum.çok istiyo.buda olmazsaa naparım benn.(((
kızlar yaa şimdi geldim drdan.5 gündür igne kullanmama rağmen sağ tarafta 3 tane 8 mm yumurta olmuş.solda yokmuş.rahim duvarıda ince dedi.sizin yumuşlar baslarda nasıldı.morelim çok bozuk yaa 3 tanede kalırsa nolur bilmiyorum.benm bundan öncekindede boyle az olmuştu labratuarda 2 gün bile dayanmamışlardı.çok olsa belki ihtimalimde çok olur.offffffffff napcam ben ya.artık eşimin yüzüne zor bakıyorum.bişey dese ağlıcak oluyorum.onada kıyamıyorum.çok istiyo.buda olmazsaa naparım benn.(((
MiraGeeee nacizane bir fikrim olucakk:)hani sonucu belli olan arkadaslarimizi listede en baslarda siralasak da takip daha kolay olsa olmamiiiii:)
Herkese selamlar. Herkes ne güzel rüyalar görüyo ben niye böyleyim. Olumsuzda düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gündür üst üste rüyamda negatif sonuç almışım onu görüyorum. Rabbim kendimi hazırlamam için böyle bi yol mu gösteriyo bana yoksa rüyalar tersine çıkar mantığımı var burda anlamadım :)) Test günüme 4 gün kaldı ama bende ne olumlu ne olumsuz hiç bi his yok bu ilaçlar uyuşturdu mu beni ne
merhabalar..uzun zamadır sessiz takipçiydim kadınlar kulübünde. nihayet ilk defa bir şeyler yazıyorum . 22 Eylülde embriyo transferim yapıldı. şu an bekleme sürecindeyim yani. sohbetleriniz o kadar hoş ki ben de aranıza katılmak istedim. ne de olsa bizi birbirimizden başkası anlayamaz. sonucu negatif olan arkadaşlara Yüce Rabbimden sabır diliyorum. Pozitif olanlar da hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.darısı başımıza ayrıca. 4 Ekim test günüm. süreci sizinle geçireceğim ben de.
herkeze merhaba ,sonunda bugün regli oldum,yarın egede muayenem var ,hayırlısıyla bende tedavime başlamak istiyorum,İnşallah bu topikte hepimiz hamile kalırız,Allahım emeklerimizi müjdelerle sonuçlandırsın...minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?