eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ağlayarak okudum yazını.. son 1 haftada 5 tane yaptım o testlerden gece 3 te kalktım yataktan gittim test yaptım çıkmadı 2. çizgi.. ama komik olan ben de o ikinci kırmızı sonradan çıktı geldi.. sevindim ağladım.. ama o 2. kırmızı beni nasıl da kandırdı..canımı nasıl da yaktı o ikinci kırmızı... olmadı bu sefer .. ama inancımı kaybetmedim.. biz tertemiz kalbimizle dua ettikçe o gün gelicek biliyorum.. beni kandıran çizgiler inşallah daha sonra gerçek olacak :)))

Canım nasıl duygulandırdın beni.ne güzel anlatmışsın, bu zamana kadar her adet geciktiğinde hamileyim diyerek testlere koştuk, o çizgiyi görebilmek için. Mevlam bana nasip etti çok şükür. İnşallah Rabbim sizlerede nasip etsin. gerçekten birbirimizin ne hissettiğini anlayabiliyoruz. birinin müjdesi hep umudumuz oluyor. Yılmıyoruz sabrediyoruz. Sabrın sonu selamet inşallah. sakın pes etmeyin canlar

tüylerim ürperdi çok güzel açıklamışsın şuan elimde test yapıp yapmama arasındayım ve bu güzel yazıyı okudum çok duygulandım

inşallah canım.. hepimiz için hayırlısı olsun...

birsenbirbenbirdebebek bugün onunda test günü merak ettim onu da inş. hayırlı haberlerle gelir

merhaba gamzecım canımmmm saolasın benı merak etmışsın.canım benım değerımde çok şukur 140 çıktı.umarım bu guzel haberı senden ve dığer arkadaşlardanda duyarız.çok opuyorum senı.yarın haber vermeyı unutma.

canım benim çok tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bana dua et olur mu inş. bu müjdeyi bende verebilirim

canim tebrik ederim gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin...aklim sendeydi hkere arkadasimiz yazdi erkenden ama sen gec yazdin merak ettim ama giremedim nete...

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese dun itibariyle basladim 450 gonal f igne?
gunde iki kezmi igne vurdunuz bir keremi kizlar

Pazartesi günü transferim yapıldı eşim müsade etmediği için birikaç gün gündür yazamadım

3 yumurta gelmişti bunlarda ikisi döllenmiş ama sadece birtanesi transfer edilecek duruma gelmiş

Eşim bugün rusyaya geri dönmek zorunda ben ise test tarihine kadar burada kalacağım anlayacğız yine yanlız kaldımm eşim gebe kalırsan birkaç ay daha burda kalmamın daha uygun uygun olacağını söylüyor tabi gebe kalırsanm

Gözün aydın canım. Allah 9 ay sonra sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

iyi aksamlar herkese dun itibariyle basladim 450 gonal f igne?
gunde iki kezmi igne vurdunuz bir keremi kizlar

Ben günde bir kez Gonal F vuruyorum. Dün itibariyle de gonal f + cetrotide başladım.

Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis

Son düzenleme:
üyeliğim yeni oldugundan özel mesajlara cevap yazamıyorum. Ama özelden soran arkadaş için soyleyeyım OPU anestezisi, hayatımın en güzel uykusuydu sadece korkma:)

iyi geceler kızlar
yarın sabah 9.30 da opu var çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…