eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ben 3 kere anestezi aldım şimdiye kadar
Gercekten çok tatlı oluyor
Ama hani işlem bitince uyandırmaya dalisiyorlar ya
Merve hanım Merve hanım kendinize gelin diye
Tekme atasıM geliyo o an susun ya ben uyuyacağım da diyemiyorum
Sesler geliyo ama insanın dili açılmış olmuyo henüz

iyi geceler kızlar
yarın sabah 9.30 da opu var çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Allah yardımcın olsun canım. Ben de opudan biraz tırsıyorum. :18: Hayatımda 3 defa narkoz aldım. Hem de büyük ameliyatlarda.. Ama bu basit işlem beni geriyor. Allah güç kuvvet versin hepimize

Allah yardımcın olsun canım. Ben de opudan biraz tırsıyorum. :18: Hayatımda 3 defa narkoz aldım. Hem de büyük ameliyatlarda.. Ama bu basit işlem beni geriyor. Allah güç kuvvet versin hepimize

arkadaşlar korkacak birşey yok korkmayın ben biraz fazla kaldın benden 30 yumoş toplandı ve çok şükür ayılınca hiç zorluk yaşamadım ne ağrım oldu ne bişey korkmayın allah yardımcınız olsun

amin saol canım hepimizin
ama ben ilk kez anestezi alcam yaaa

dualarimiz seninle canim,Allah gonlune gore versin
saol canım inşallah

CANIM Allah yardımcın olsun
Basit bir işlem zaten bol bol yumoslarin olsun

saol canım benimmm inşallah
ayy seninde yarın büyük gün inşallah meleğine kavuşursun canım pozitif haberlerle dönersin

canım gözün aydııın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tebrik ederim :))) darısı bizlere inşallah.

gamzecim ve mervecim, yarın test gününüz. yine heyecanlı bir gün. inşallah yüzümüz güler sayenizde bir kez daha...iyi şanslar şekerler...Allah beraberinizde olsun...

canım benim bu süreçte eşinin seni anlamasını bekleme hormonlar zaten alıp başını gidiyo yerli yersiz neye tepki vereceğini şaşırıyosun rabbim sabrını arttırsın zor bir süreç rabbim seninde inş kucağını tedavinin sonunda doldurur

canım benim bitane olsun sağlıklı olsun sana sıkı sıkı tutunsun yeter rabbim inş transferden sonra bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin kucağın dolsun canım

canım benim rabbim sağlıkla tamanına erdirsin sağlıklı sıhatli evladını kucağına almanıda nasip etsin

Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis

merve canım sana şans dilemesem olmaz canım rabbimin izniyle yarın pozitif haberini alacağım gazear arkadaşımla senin rabbim bu sefer sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verecek kucağınızı dolduracak inş merve canım sen önden git ben arkadan yetişeceğim sana inş

iyi geceler kızlar

canım benim rabbim sağlıklı yumurtalarının olmasını sağlıklı döllenmelerini nasip etsin

canım sende uyumanın tadını çıkart

selam canlar bu gece geç kaldım galiba komşuda kahvaltılık pişiriyoduk eve geç gelince sizi kaçırdım inş hepinizin günü güzel geçmiştir topiğimiz bugün 2 güzel haberle sevindi inş yarında merve ve gamzear dan güzel haberler alırız rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim ellerimizi böğrümüzde bırakmasın er yada geç bize en güzel duygu olan anneliği tattırsın inş

Allahım Allahım ne güzel haberler aldık bugün.Maşallah tebrik ederim çoooooook sevindim.Hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah

iyi aksamlar herkese dun itibariyle basladim 450 gonal f igne?

gunde iki kezmi igne vurdunuz bir keremi kizlar

Ben biraz tobmalak olduğum için günde 2 defa 300 - 300 mg vurunuyodum.Dr.um sana anca dedi

İnşallah bebişin alışır sana bırakmaz sıkı sıkı tutunur.Allah yardımcın olsun.Dikkat et kendine
iyi geceler kızlar

Canım benim Allah yardımcın olsun.Kolayca atlatırsın inşallah.Allaha emanetsin
Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis
Bol şanslar dualar sizlerle.Güzel haberlerle gel inşallah.
Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.

HavinciGim teşekkür ederim CANIM Sagol
Yarın bildiririm sonucu size inşallah

HavinciGim teşekkür ederim CANIM Sagol
Yarın bildiririm sonucu size inşallah

merakla bekliyorum burdaki her güzel sonuç beni o kadar mutlu ediyoki sanki ben pozitifi görüyom inş bende göreceğim uzak değil rabbimin izniyle önden siz gidin arkadan geliyom hayırlısıyla merve canım nasılsın merak edipte idrar testi yaptınmı

v
İnsallah buraya gelip hamileyim yazmayı çok istiyorum
Gamze arkadasımızda pozitifi alır ins yarin

kızlarrr iyi geceler.bişey sorcam size benim p.tesi transfer oldu 2 gündür karnımda şişlik var zor nefes alıyorum.sizde böyle bişey oldumu.ohss mi oldum yoksasaatte geç oldu doktorumu arayamıyorum şüphede kaldım

v

v

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…