Kimse bize yarın için iyi sana dilememis
iyi geceler kızlar
yarın sabah 9.30 da opu var çok heyecanlıyım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
bol şanslar tatlım dualarım sizinle yarın güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
Allah yardımcın olsun canım. Ben de opudan biraz tırsıyorum. :18: Hayatımda 3 defa narkoz aldım. Hem de büyük ameliyatlarda.. Ama bu basit işlem beni geriyor. Allah güç kuvvet versin hepimize
amin saol canım hepimizinAllah yardımcın olsun canım. Ben de opudan biraz tırsıyorum. :18: Hayatımda 3 defa narkoz aldım. Hem de büyük ameliyatlarda.. Ama bu basit işlem beni geriyor. Allah güç kuvvet versin hepimize
saol canım inşallahdualarimiz seninle canim,Allah gonlune gore versin
CANIM Allah yardımcın olsun
Basit bir işlem zaten bol bol yumoslarin olsun
merhaba gamzecım canımmmm saolasın benı merak etmışsın.canım benım değerımde çok şukur 140 çıktı.umarım bu guzel haberı senden ve dığer arkadaşlardanda duyarız.çok opuyorum senı.yarın haber vermeyı unutma.
bugün geldim doktordan yumurta gelişimi gayet iyi dedi cuma kontrol muhtemelen pazartesi yada salı opu yapılacak sebebini bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimin artık beni anlamadığını ve evliliğimin çatırdadığını hissediyorum(
Allah tamamına erdirsin arkadaşım çoook sevindim
benimde yarın transferim var bana dua edin lütfen transferi olan tüm arkadaşlar inşaallah pozitif sonuçlar alırız
benim 5 yumurta toplandı 2 tane embriyo oluştu inşaallah tutar :18:
merhaba gamzecım canımmmm saolasın benı merak etmışsın.canım benım değerımde çok şukur 140 çıktı.umarım bu guzel haberı senden ve dığer arkadaşlardanda duyarız.çok opuyorum senı.yarın haber vermeyı unutma.
Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis
iyi geceler kızlar
iyi aksamlar herkese dun itibariyle basladim 450 gonal f igne?
gunde iki kezmi igne vurdunuz bir keremi kizlar
İnşallah bebişin alışır sana bırakmaz sıkı sıkı tutunur.Allah yardımcın olsun.Dikkat et kendinePazartesi günü transferim yapıldı eşim müsade etmediği için birikaç gün gündür yazamadım
3 yumurta gelmişti bunlarda ikisi döllenmiş ama sadece birtanesi transfer edilecek duruma gelmiş
Eşim bugün rusyaya geri dönmek zorunda ben ise test tarihine kadar burada kalacağım anlayacğız yine yanlız kaldımm eşim gebe kalırsan birkaç ay daha burda kalmamın daha uygun uygun olacağını söylüyor tabi gebe kalırsanm
iyi geceler kızlar
Bol şanslar dualar sizlerle.Güzel haberlerle gel inşallah.Kimse bize yarın için iyi sanS dilememis
Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.selam canlar bu gece geç kaldım galiba komşuda kahvaltılık pişiriyoduk eve geç gelince sizi kaçırdım inş hepinizin günü güzel geçmiştir topiğimiz bugün 2 güzel haberle sevindi inş yarında merve ve gamzear dan güzel haberler alırız rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim ellerimizi böğrümüzde bırakmasın er yada geç bize en güzel duygu olan anneliği tattırsın inş
HavinciGim teşekkür ederim CANIM Sagol
Yarın bildiririm sonucu size inşallah
Allahım Allahım ne güzel haberler aldık bugün.Maşallah tebrik ederim çoooooook sevindim.Hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
Ben biraz tobmalak olduğum için günde 2 defa 300 - 300 mg vurunuyodum.Dr.um sana anca dedi
İnşallah bebişin alışır sana bırakmaz sıkı sıkı tutunur.Allah yardımcın olsun.Dikkat et kendine
Canım benim Allah yardımcın olsun.Kolayca atlatırsın inşallah.Allaha emanetsin
Bol şanslar dualar sizlerle.Güzel haberlerle gel inşallah.
Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.
Allahım Allahım ne güzel haberler aldık bugün.Maşallah tebrik ederim çoooooook sevindim.Hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
Ben biraz tobmalak olduğum için günde 2 defa 300 - 300 mg vurunuyodum.Dr.um sana anca dedi
İnşallah bebişin alışır sana bırakmaz sıkı sıkı tutunur.Allah yardımcın olsun.Dikkat et kendine
Güzel arkadaş güzel dilekler için sağol.Rabbim hepimizi tüm bekleyenleri özleyenleri hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?