- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
canım seninle aynı gün yapıldı trnsfer sende belirti varmı ben korkuyorum adet belirtileri var bende belim ağrıyo sivilceler çıkmaya başladı offff offffffff
hayırlı olsun canım cok sevındım Allah tamamına da erdırsın inşallah
Canım benım cok cok uzuldum pozıtıf beklıyordum senden bakalım bızım kaderımızıde ne var zor gunler bunlar ınsallah cabuk toparlanırsın...
benım transfer uyutularak yapılabılır ben de korkuyorum spekulum takamazlarsa uyutcaklar....
nasıl gectı canım zaman yaklastıkca tedırgınlesıyorum ama bıle bıle de kosarak gıdıyorum tuhaf bır durumdayım umut etmek cok guzel...
hayırlı olsun ben de hep en az 4 tane olsun yeter dıyorum 2 sını transfer ederler 2 sı de dondurulur en azından umut yıne olur dondurulmusumuz olursa daha guclu oluruz gıbı gelıyor....
benim opu yu soruyorsan bi sıkıntı yok..sadece anesteziden ağlayarak uyandım:))doktorda stres yaptıgımı düşünerek bi ilaç verdi..anti depresan tarzı bişey ama daha basit..bugün aradılar 5 embriyo varmiş..yani döllenmiş..bakalım ne olacak...
asıl benim kafamı karıştıran şey şu..transferi olan arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyorsa lütfen cevap versinler..benim adet döngüm son 5-6 ayda 22*24 gün arası oldu..aedtin 15.günü yumurtalar toplandı..benim kistlerim olduğu için çok yükleme yapmadılar bana..üç gün sonrada tranfer olacak..normallde ise transferden 5 gün sonra adet olmam gerek..5 gün bana çok kısa gelid..doktorların vardır bir bildikleri diyorum..bi taraftan da şöyle düşünüyorum..ben normalde 6 gün adet olurum..tüp bebkle birlikte 4 gün sürdü..hatta 3 gün..ilaçlar bunu yaptı sanırım..doktora sordum olur dedi..ama budurumuda ayrıca sormak istiyorum..hele bi transfere kadar gelelimde.. hepsini birden düşünüp kafamı yormak istemiyorum..
kızlar bişi sorcam size de transfer sonrası protein ağırlıklı beslenin dediler mi, ben 3 gündür her öğünde mutlaka protein almaya çalışıorum özellikle yeşil mercimek tüketiyorum. acaba protein in nasıl bir etkisi olabilir? bi de herkes ananastan bahsedio eşim almış gelmiş ben pek hoşlanmıorum ama eğer onunda faydası varsa yicem mecburen:)
kızlar bişi sorcam size de transfer sonrası protein ağırlıklı beslenin dediler mi, ben 3 gündür her öğünde mutlaka protein almaya çalışıorum özellikle yeşil mercimek tüketiyorum. acaba protein in nasıl bir etkisi olabilir? bi de herkes ananastan bahsedio eşim almış gelmiş ben pek hoşlanmıorum ama eğer onunda faydası varsa yicem mecburen:)
özelden cvp yazamıyorum burdan yanıtlayım sorunu, öncellikle çok tşk. ediyorum Rabbim sanada nasip etsin...
benim 4 tane 5. gün dondurulmuş emriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ENGİN ORAL tarafından... yılmak yok yola devam...
Bizde önümüzdeki hafta ege üniv.de yumurta olgunlaştırma iğnelerine başlıycaz.Eşim azospermiydi tese ameliyatı oldu.Çok sayıda sperm bulduklarını söylediler.Donduruldu şimdi benden yumurta toplanıp tüp bebek yapılacak.Biz birçok aşamadan geçtik yeni başlayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Bende ilk günler deli gibi bilgi aramıştım internette.Yaşamış insanların deneyimleri daha faydalı oluyor.Ayrıca benden daha ileri aşamada olanlar varsa bende birşey öğrenmek istiyorum.Bu yumurta olgunlaştırma iğnelerinin fiyatlarıyla ilgili bilgi bulamadım.Eczaneden alacağımızı söylediler ama alan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
tam ben yazarken cevap gelmiş, çok sevindim ya :)))) ben çok ümit etmiyorum benim de 12 tane 5.gün var dondurulmuş bu ay deneyeceğiz Engin beyle bakalım. Ben pes etmedim de her şey çok iyiyken negatif almak yıktı biraz, şansın çok yüksek demişti doktorum, bakalım bu ayki maceram nasıl bitecek
tam ben yazarken cevap gelmiş, çok sevindim ya :)))) ben çok ümit etmiyorum benim de 12 tane 5.gün var dondurulmuş bu ay deneyeceğiz Engin beyle bakalım. Ben pes etmedim de her şey çok iyiyken negatif almak yıktı biraz, şansın çok yüksek demişti doktorum, bakalım bu ayki maceram nasıl bitecek
slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık
valla bende de adet belirtisi gibi belirtiler var hayatım kasıklarım acıyo 4.gün oldu bugün ateş bastı beni ve ilk kez başım dönmeye başladı banyo yapma 3 gün dediler yapıcam akşam sen yaptınmı hemen bide ayaklarım üşüyo kasıklarımın olduğu yer ateşşşşş
allahım nolur yüzümüzü güldür amin
arkadaşlar yarın tahlile gidiorum 11. gün dua edin nolur
denemekten bişi olmaz bi dene bakalım belki çıkar er yada geç öğrenceksin zaten ha bi gün önce ha bi gün sonra dimi .... (çıkar inş )
arkadaşlar yarın tahlile gidiorum 11. gün dua edin nolur
ben de bu gün yptım banyomu ateş dersen 3 gündür var öle yüksek değil ama benim ateşim en fazla 36.5 idi ama şimdi 36.8 37 bu civarlarda ama nedense fazla umutlanmak istemiyorum inş hepimizde pozitifi görürüz arkadaşım rabbim dileyen ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?