- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
yaptım az once cıkmadı acaba daha erkenmı bıde bısey sorcam ama benım embrıo 2 gun koyuldu koyuldugunda kac gunluk oluyo yanı mesela bugun 9 gunluk bı embrıyomu oluyo yoksa yumurta toplandıgı gundenmı sayılıyo kafam karıstı ıce:18: cevap yazın lutfennnnnnnnnn
arkadaşlar yarın tahlile gidiorum 11. gün dua edin nolur
Neyse sayı önemli değil diyorlar zaten bende 4444 tane salat-ı tefriciye çektim 41 yasin-i şerif yaptım
Rabbim kabul buyursun ilk önce onun rızası için sonrada dileğim için
günaydın güzel anne ve anne adayları...cumamız mübarek olsun :)))
merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum
12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
kızlar merhaba hayırlı cumalar
2. kan tahlilimi yaptırdım. sonuc 442 çıktı çok şükür. 8 ekim de gebe muayenesi var inşallah gelişimi güzel olur.
Benimde transverim dün oldu ama 6 ekim test tarihim neden öle erken dediler anlamadım ama inş ikimizde güzel haberler alırız inş
slm kızlar nasılsınız...
bugün opum vardı 8 yumurta toplandı..yarın arayıp haber verecekler durumu... bu 3.deneme olduğu içinmidir nedir bilmiyorun hiç bişey hissetmiyorum bom boş ne bir heyecan ne bir merak ..sanki benim değilde bir arkadaşım yada bir yakınımın gibi...sıradanlaştı sanki. pzt transferim olacak bi aksilik olmazsa hayırlısı artık
arkadaşlar yarın tahlile gidiorum 11. gün dua edin nolur
havin gelsene kız sohbete napıyon orda
canım seninle aynı gün yapıldı trnsfer sende belirti varmı ben korkuyorum adet belirtileri var bende belim ağrıyo sivilceler çıkmaya başladı offff offffffff
kızlar acıl cevap esım sperm tahlılı yaptırdı ılerı hızlı hareketlılık 2.8 cıkmıs ayrıntılıda doktora saramamıs doktor dusuk demıs sormus amelıyat falan oldun mu dıye yok demıs 15gun sonra bırdaha ıstemıs sperm testını sızce cok mu kotu bılgı sahıbı olanlar varsa paylasırlarsa cok sevınırım
canım alıntıladım mesajları yorum yazmaya çalışıyodum nasıl gidiyo bekleme süresi bebeşinle çok konuş annesi sana sıkı sıkı tutunsun inş
ne yaptınnnnnn pek anlamadım yumurta topladığı günden sayıyon gününü ama test için transfer tarihini sayıyon
Selam kızlar. Pazartesi opum var. Şu an sadece 5 yumurta görünüyor.Benim genetik test yapılacağından sayı biraz az. :18: Hayırlısı inşallah.. Allah yardımcımız olsun.
test yaptım ıdrar testı ama cıkmadı dedıgıne gore karnımda suan 10 gunluk ufak bı hucre var dımı ozaman ıdrarda cıkması gerekmesmı
Selam kızlar. Pazartesi opum var. Şu an sadece 5 yumurta görünüyor.Benim genetik test yapılacağından sayı biraz az. :18: Hayırlısı inşallah.. Allah yardımcımız olsun.
test yaptım ıdrar testı ama cıkmadı dedıgıne gore karnımda suan 10 gunluk ufak bı hucre var dımı ozaman ıdrarda cıkması gerekmesmı
konuşuyorum dua ediyorum ağlıyorum neler yapmıyorumki bazen aklıma geliyo ya olmadıysa diye çok ağlarım diyorum ben normalden 2 gün önce yaptırcam testi yani cuma günü eğer tutmazsa şiş gözlerle işe gitmemek için allahım inş... tutunmuştur kuzum bana aklım hep onda
hayır idrarda zor çıkar ama kanda hemen çıkar git kan testi yaptır tatlım
doktor pazratesı gel dedı ya ondan gıtmedım canım yoksa meraktan oluyom ole belırtılerde yok adet belırtısı yanı aslında vardı 3 gn once butun belırtıler yok oldu sadece ıdrara sık cıkıyom bıde belım agrıyo allah hepımıze yardım etsın cok zor bo durum
canım ben hayatım boyunca adetlerimde hiç sancı çekmedim belimde yıkandıktan sonra ağırırdı ben ondan hiç belirti aramadım sende arama herkeste bir olacak diye bişey yok rabbim ol desin yeter
ıns canım hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?