eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Oncelikle hayırlı olsun bebegim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin imşallah.

Yasını ve fash'ını ogrenebilirmiyim. Doktorun niye şaşırmıştı? Kaçlık gonal f kullandın?

Ateş yumruta catlayınca yukselir normalde. Şimdi ise crinone jel kullandıgın için yukseliyor.

Hepinizi tebrik ederim. Umarım sonuna kadar gider ve saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız.

Kızlar,

Transfer sonrası 10. gun ovitirelle iğnesi neden yapılıyor ve yaptırma zorundamıyız? Yanlış pozitiflik verebildiginden yaptırmak istemiyorum bu igneyi. Ne dersiniz?

A.selam.Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallah.Benim gittiğim merkez özel bi merkez.Dondurlmuş embriyolar tahlilller ila
açlar dahil 6.000 TL kadar tuttu benim bildiğim..ilaçlarını alırken ya tanıdık bi eczaneye git yada pazarlık yap.Fiyatlar baya baya farkediyor çünkü

Kızlar,

Transfer sonrası 10. gun ovitirelle iğnesi neden yapılıyor ve yaptırma zorundamıyız? Yanlış pozitiflik verebildiginden yaptırmak istemiyorum bu igneyi. Ne dersiniz?

Dr.um bana vermedi.Zorunlu bişey değildir muhtemelen ama sana önerdiyse dr.un şüpheye düşme derim.Her Dr.un tedavisi farklı sonuçta.

Kızlar,

o çatlatma değilmi ayol biz onu transferden önce vurulmadıkmı?

konyalıoğlunun 1500 ilaçlarda yok dondurulmuşlarla neden bu kadar pahalı tuttu ilaçlar hariç ne kadar?

canım benim inş yumurtaların sağlıklı şekilde transfer gününe kadar gelişip bölünürler inş
saol canım benim inşallah
sen nasılsın iimisin

canım yarın inşallah güzel haberlerle dönersin nurettin hocayamı yaptırdın
nerde kan vercen

Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun. inşallah sağlıkla gelişirler.inş sıkı sıkı tutunurlar

saol canım aminnn inşallahhh

arkadaslar merhaba bugun hıc sonuc alan olmadı mı? halbukı dunden yarın test yaptıracagım dıyenler vardı. bugun hıc pozıtıf sonuc gormedım halbukı hergun ıkı pozıtıf sonuc almaya alısmıstım.yarın ıcın pcos ve asil arkadasımız test yaptıracakmıs ıns sızlerden guzel haberler beklıyorumç bızlerı merakta bırakmayın hemen gelıp yazın olur mu?

devlet hastanasinda tüp bebek yapan guzel arkadaşlarim yok mu? raporlu tedavi ne kadar tutu sizde?

ben yaptımdevlet hastanesinde,ilaçlara 800 tl falan verdim toplamda 1 lucrin 6 kutu gonal f ve ovitrelle
malzeme parası ve hastane işlem bedeli ödedik birde oda 900 falandı sanırım tam emin değilim şimdi
yani toplamda 2ooo lirayı bulmadı kabaca böyle düşünebilirsin

Bursa acibadem sahin beyi taniyan var mi?? Adetin 2. Gunu gotusmemiz vardi ben bugun hafif lekelendim yarin 2.gun mu olucak yaa degilse yogun oldugu gun 1.gun deniliyorsa 2.gun pazara gelir o zaman :s

Çok teşekkur ederim! ben kocaeli üniversitetinde yaptiracam Allah nesip etse ilk denemede 430 tl yapılmasi diyorlarneden sizde 900 aldilar yoksa 430 bu dediniz gibi malzeme parasi mi bu paradan haric daha masrahlar olurmu?
Keşki imkanimiz olsaydi bende koşa koşa özel hastanede yaptirirdim ama malesif bizim durumumuz buna izin vermiyor

sağol canım iyiyim şükürler olsun

canım nasıl heyecan varmı bebişlere kavuşmak için sende gün sayıyon transfer günü nasipse ne zaman

iyi ol canım benimm
evett heyecan var canımm pazar yada salı dediler gelişimlerine göre bakcaz dediler
bakalım yarın ne durumda olacaklar inşallah iyidr

iyi ol canım benimm
evett heyecan var canımm pazar yada salı dediler gelişimlerine göre bakcaz dediler
bakalım yarın ne durumda olacaklar inşallah iyidr

iyidirler annesi sen iyi olsunlar diye dua et canım desene az kaldı inş bundan sonrada herşey güzel olur canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…