banada ilk denememde öyle demişti hatta negatife benden çok şaşırmıştı ama dondurulmuş tedavisinde de çok olumlu konuştu üstelik fazla iğne ilaç kullanmadıgım içinde daha doğal oluyomuş... benim 2. denememde oldu inş. seninde olur cnm...
ben de bu gün yptım banyomu ateş dersen 3 gündür var öle yüksek değil ama benim ateşim en fazla 36.5 idi ama şimdi 36.8 37 bu civarlarda ama nedense fazla umutlanmak istemiyorum inş hepimizde pozitifi görürüz arkadaşım rabbim dileyen ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn
Selam kizlar ! inşallah kasim ayinda tüp bebek tedavisini başlariz! kusura bakmayin bu konuya yazdim sebepi en sik giliren oldu için. arkadaşim gebzede bir özel hastanede tüp bebek yaptirmişti ve ilk denemede tutu. kulandiği ilaçlarin reçetesine göre ilaçlari 2000 tl tutu ben inşallah devlet hastenesinde tüp bebek yaparim raporla ilaçlar acaba ne kadar tutur? sizde ne kadar tutu? kötü turkçem iin uzur yabanci uyrukluyum.
Kızlar,
Transfer sonrası 10. gun ovitirelle iğnesi neden yapılıyor ve yaptırma zorundamıyız? Yanlış pozitiflik verebildiginden yaptırmak istemiyorum bu igneyi. Ne dersiniz?
Kızlar,
Transfer sonrası 10. gun ovitirelle iğnesi neden yapılıyor ve yaptırma zorundamıyız? Yanlış pozitiflik verebildiginden yaptırmak istemiyorum bu igneyi. Ne dersiniz?
A.selam.Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallah.Benim gittiğim merkez özel bi merkez.Dondurlmuş embriyolar tahlilller ila
açlar dahil 6.000 TL kadar tuttu benim bildiğim..ilaçlarını alırken ya tanıdık bi eczaneye git yada pazarlık yap.Fiyatlar baya baya farkediyor çünkü
saol canım benim inşallahcanım benim inş yumurtaların sağlıklı şekilde transfer gününe kadar gelişip bölünürler inş
İyi akşamlar güzel arkadaşlar.Benimde yarın test günüm.Sonucumu alacam bakalım.Ama her iki sonuç içinde ne yapacağımı bilmiyorum.Kendimi ne pozitife ne negatife hazırlayamadım.Müminin mümime duası tutarmış dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun. inşallah sağlıkla gelişirler.inş sıkı sıkı tutunurlar
Hepinizi tebrik ederim. Umarım sonuna kadar gider ve saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız.
saol canım benim inşallah
sen nasılsın iimisin
kızlar sürekli bakamıyorum ama çok sevindim....her gün daha güzel olacak inşallah.....
devlet hastanasinda tüp bebek yapan guzel arkadaşlarim yok mu? raporlu tedavi ne kadar tutu sizde?
demet canım hoşgeldin hamilelik takvimi yakışmış rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini canım nasıl gidiyo
teşekkür ederim canım iyi sanrım birazcık ağrı var kasıklarda uyku hali falan amin hepimize inşallh....
ben yaptımdevlet hastanesinde,ilaçlara 800 tl falan verdim toplamda 1 lucrin 6 kutu gonal f ve ovitrelle
malzeme parası ve hastane işlem bedeli ödedik birde oda 900 falandı sanırım tam emin değilim şimdi
yani toplamda 2ooo lirayı bulmadı kabaca böyle düşünebilirsin
sağol canım iyiyim şükürler olsun
canım nasıl heyecan varmı bebişlere kavuşmak için sende gün sayıyon transfer günü nasipse ne zaman
iyi ol canım benimm
evett heyecan var canımm pazar yada salı dediler gelişimlerine göre bakcaz dediler
bakalım yarın ne durumda olacaklar inşallah iyidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?