iyidirler annesi sen iyi olsunlar diye dua et canım desene az kaldı inş bundan sonrada herşey güzel olur canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur
Çok teşekkur ederim! ben kocaeli üniversitetinde yaptiracam Allah nesip etse ilk denemede 430 tl yapılmasi diyorlarneden sizde 900 aldilar yoksa 430 bu dediniz gibi malzeme parasi mi bu paradan haric daha masrahlar olurmu?
Keşki imkanimiz olsaydi bende koşa koşa özel hastanede yaptirirdim ama malesif bizim durumumuz buna izin vermiyor
Bursa acibadem sahin beyi taniyan var mi?? Adetin 2. Gunu gotusmemiz vardi ben bugun hafif lekelendim yarin 2.gun mu olucak yaa degilse yogun oldugu gun 1.gun deniliyorsa 2.gun pazara gelir o zaman :s
ediyorum canım az kaldı inşallah saol havincim inşallah sımsıkı tutunurlar banaa
güzel dualarını bekliyorum
Kardeşimde de aynı belirtiler vardı. Bel agrısı hariç kasıklarda agrı ve uyku hali. bebegin saglıkla buyuyor. ne mutlu sana.hele 9. hafta civarında bir uyku hali geliyorki Allah!!! plesentanın oluşma donemi.teşekkür ederim canım iyi sanrım birazcık ağrı var kasıklarda uyku hali falan amin hepimize inşallh....
canım etmemmi hepinize ediyorum rabbim bu kadar arattı inş buldurur kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur
saol canım benim Allah razı olsun güzel duaların senide bulsun inşallah
Ssk anlaşmalı bi merkez değil gittiğim yer. 3600 TL transfer 500 TL dondurma işlemi için geri kalan kısımda tahlil ve ilaçlar için.o çatlatma değilmi ayol biz onu transferden önce vurulmadıkmı?
konyalıoğlunun 1500 ilaçlarda yok dondurulmuşlarla neden bu kadar pahalı tuttu ilaçlar hariç ne kadar?
İnşallah canım hayırlı güzel haber alırım heycanlandım valla.Evet Nurettin Hoca ya yaptırdım yine Tüp bebek .merkezinde verecen kanı.Seninde mi Dr.un Nurettin Hoca?saol canım benim inşallah
sen nasılsın iimisin
canım yarın inşallah güzel haberlerle dönersin nurettin hocayamı yaptırdın
nerde kan vercen
saol canım aminnn inşallahhh
Güzel dileklerin için çok sağol.Allah hepimizi güldürsün hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.Evet sonucu alıyım hemen yazacam merakta bırakmam sizleriarkadaslar merhaba bugun hıc sonuc alan olmadı mı? halbukı dunden yarın test yaptıracagım dıyenler vardı. bugun hıc pozıtıf sonuc gormedım halbukı hergun ıkı pozıtıf sonuc almaya alısmıstım.yarın ıcın pcos ve asil arkadasımız test yaptıracakmıs ıns sızlerden guzel haberler beklıyorumç bızlerı merakta bırakmayın hemen gelıp yazın olur mu?
canım gonal f 450 var için 600 çıkıyor fazla konuyor. Fiyatı 341 tl diye geçiyor benim doktorum 300 den veriyordu ben eczaneye sordum 275 e ayarlarım dedi. Başka eczaneye sordum 250 ye ver alayım dedim anlaştık. ama 4 kutusunu doktordan aldım sadece 1 kutu eczaneden aldım hafta sonuna denk geldi , ilk aldım falan neyse cetrotide var bide 60 tl den veriyordu doktor eczaneye 50 ye ver dedim ondanda 7-8 tane kullandım eczaneden 2 tanesini getirttim anlıycan ben doktordan aldım genelde ilaçları ama eczaneden alabilseydim 400 - 500 kar edecektim. Ona göre anlaş.
İnşallah canım hayırlı güzel haber alırım heycanlandım valla.Evet Nurettin Hoca ya yaptırdım yine Tüp bebek .merkezinde verecen kanı.Seninde mi Dr.un Nurettin Hoca?
daha sıkı pazarlık yapın:) 225e aldım gonal f
Aaa ne tesadüf birgün karşılaşırız belkibende nurettin hocaya gidiyorum canm kaç embriyo kondu canım seninki dondurulmuş mu ki
Aaa ne tesadüf birgün karşılaşırız belkiSağolsun dr.umdan çok çok memnunum.Dondurulmuş değil ilk denemem zaten 4 embriyo kaliteliydi şimdi 2 si dondurma oldu .Yarın güzel haber alırsak bi süre bekleyecekler olmazsa da dondurmalarımızla yola devam edecez
canım inş yarın güzel haberler gelirsin topiğe
Sağol güzel yürekli arkadaşım hepimizin güzel haber alacağı günler gelecek inşallah Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?