eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkeze iyi akşamlar,topiğimiz de yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ,darısı bizim başımıza....

gamzear geçmiş olsun,bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,birkaç güne torlarsın ,inşallah yeni tedavinde kavuşursun bebeğine

benimde iğnenin 3.günü ve aksilik nezle oldum ,sizce bu yumurta kalitemi etkilermi.....

ben istanbulda tıp fakültesinde yaptırdım, benimde ilk denememdi canım, hastanenin işlem için aldığı para 300 tl falandı sanırım bunu direkt hastaneeye ödedik opu günü, malzeme parası dediğim ayrı hastane harcından onun için bizi dışarı gönderdiler laboratuar için gerekli masrafları dışardan aldırdılar oda 600-700 falandı işte
bunların dışında mecburen ilaç masrafı oluyor tabiki bana gereğinden fazla yazmışlardı bende hepsini aldım 800 verdim başka masrafım olmadı
ama belki kocaelinde masraflar farklıdır daha azdır, o 430 dışında malzeme parası varmı diye sorabilirsin canım başlamadan önce.
üzülme kısmetinde varsa heryerde olur yeterki vakti gelmiş olsun

Bursa acibadem sahin beyi taniyan var mi?? Adetin 2. Gunu gotusmemiz vardi ben bugun hafif lekelendim yarin 2.gun mu olucak yaa degilse yogun oldugu gun 1.gun deniliyorsa 2.gun pazara gelir o zaman :s

Ygun oldugu gun 1. gun cunku rahim duvarı daha dokulmemiş oluyor ve rahmin kalın cıkıyor. Bende senin gibi hafif kanamayı 1. gun sayıp ertesi gun doktora gittigimde rahim kalınlıgı 8 milimdi. O yuzden yanlış sonuclar dogabiliyor. 1. gun yogun kanamanın oldugu gun. zaten adetin 2. ve ya 3. gunu tedaviye başlanıyor. Ben bu ay 3. gunu tedaviye başladım. cuma lekelenme oldu. cumartesi 1. gunu idi. pazartesi 3. gun gittim doktora ve tadaviye başladık.

teşekkür ederim canım iyi sanrım birazcık ağrı var kasıklarda uyku hali falan amin hepimize inşallh....
Kardeşimde de aynı belirtiler vardı. Bel agrısı hariç kasıklarda agrı ve uyku hali. bebegin saglıkla buyuyor. ne mutlu sana.hele 9. hafta civarında bir uyku hali geliyorki Allah!!! plesentanın oluşma donemi.

Ben Ege universitesinde yaptırdım. Raporlu. 700 bağış. 265 devlete odendi . yani toplam 965 tl. Ayrıca ilaç için gecen sefer her şey dahil 500 tl odemiştim. bu sefer daha az doz ilaç kullanıldıgından biraz daha az ama aşagı yukarı o kadar olur.

bu arada gonal f, pregon a gore daha ucuz.500 tl falan farkediyor.

Son düzenleme:
sueri merak ettim uğramadı başlığa baya zamandır inş herşey yolundadır

progesteron seviyesi duşuk kişilerde destek amaçlı olarak yapılıyormuş. Aslında benim boyle bir sorunum yok ama sanırım kullansamda bir sorun teşkil etmez.doktorlar da boyle duşunuyor olsa gerek. destek iyidir :))

luteal faz yetersizliği olan bayan hastalarda sarı cisim (korpus luteum) fonksiyonunun sürdürülmesi.
Choragon Ampul | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları

Luteal Faz Defekti,Yumurtlama Bozukluu,Yumurtlama Zaman,Yumurtlama Dnemi,Progesteron,Progestan,Duphaston

o çatlatma değilmi ayol biz onu transferden önce vurulmadıkmı?

konyalıoğlunun 1500 ilaçlarda yok dondurulmuşlarla neden bu kadar pahalı tuttu ilaçlar hariç ne kadar?
Ssk anlaşmalı bi merkez değil gittiğim yer. 3600 TL transfer 500 TL dondurma işlemi için geri kalan kısımda tahlil ve ilaçlar için.
saol canım benim inşallah
sen nasılsın iimisin

canım yarın inşallah güzel haberlerle dönersin nurettin hocayamı yaptırdın
nerde kan vercen

saol canım aminnn inşallahhh
İnşallah canım hayırlı güzel haber alırım heycanlandım valla.Evet Nurettin Hoca ya yaptırdım yine Tüp bebek .merkezinde verecen kanı.Seninde mi Dr.un Nurettin Hoca?
Güzel dileklerin için çok sağol.Allah hepimizi güldürsün hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.Evet sonucu alıyım hemen yazacam merakta bırakmam sizleri

daha sıkı pazarlık yapın:) 225e aldım gonal f

bende nurettin hocaya gidiyorum canm kaç embriyo kondu canım seninki dondurulmuş mu ki
Aaa ne tesadüf birgün karşılaşırız belki Sağolsun dr.umdan çok çok memnunum.Dondurulmuş değil ilk denemem zaten 4 embriyo kaliteliydi şimdi 2 si dondurma oldu.Yarın güzel haber alırsak bi süre bekleyecekler olmazsa da dondurmalarımızla yola devam edecez

canım inş yarın güzel haberler gelirsin topiğe

Dün eşimle test alma konusunda erken olduğunu söylediği için küsmüştüm:) Aslında gerçeği biliyordum ama almasını istedim, bir de tepkisine kızdım sanırım. Bugün özür amaçlı bana bir koli test almış:):):)Kutusuyla yani, istediğin kadar yap dedi:) Ben de yaptım ve negatif çıktı ama daha transferin 7. günündeyim. Aslında yapılan ovitrellenin bhcg etkisi var mı onu merak da ediyordum. Neticede çıkmadı da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…