eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

belki karşılaşırız canım
bende çook memnunum drumdan ya saolsun
benimde ilk denemem canım benimde pazaar yada salı transfer var kısmetse
ya eşim dondurma istemiyor ya ne kadar ek ücret verdiniz peki

canım 7. günde çıkması idrarda imkansız zaten eşlerimiz bizle bu yolda baya yıprandı rabbim onlarında fedakarlıkları yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

arkadaşlar yarın test günüm zaman gecmek bilmiyor dualarınıza ihtiyacım var dua larınızı eksik etmeyin inşallah yarın güzel haberlerle gelirim

arkadaşlar yarın test günüm zaman gecmek bilmiyor dualarınıza ihtiyacım var dua larınızı eksik etmeyin inşallah yarın güzel haberlerle gelirim

canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeni sevinç göz yaşları dökmeni 9 ay sonrada bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim tüm test yapacaklara hayırlı pozitif sonuçlar almalarını nasip etsin

belki karşılaşırız canım
bende çook memnunum drumdan ya saolsun
benimde ilk denemem canım benimde pazaar yada salı transfer var kısmetse
ya eşim dondurma istemiyor ya ne kadar ek ücret verdiniz peki

İnşallah transferinide sağ salim atlatırsın bebişler bırakmaz seni.Dondurulacak embriyo sayısı önemli değil dediler yani kaç emriyo dondurulursa dondurulsun 500 TL.1 yıl boyunca başka ücret yok daha sonra her geçen yıl için 250 tl dendi. Eşin istemiyor olabilir belki ama Allah korusun inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın ama ya olmazsa bütün tedavi sürecin baştan olacak.Yumurta geliştirme opu anestezi falan.Bu durumu anlat bence.Dondurulmuşlar olursa sadece transferin olacak transferde muayene gibi zaten sana sıkıntısı olmaz.

Oyy benimde test günüm yarın.Bende panik halindeyim.Olumsuz bi sonuç alırsam kendim bi şekilde atlatırımda eşim için çok üzülücem. Çünkü o da bana kıyamıyo okadar iğne ilaç kullandın çok yoruldun diyo. Allahımmmm nasıl bir sınavmış bu hayırla başarıyla asi olmadan atlatırız inşallah.Rabbim seninde yardımcın olsun

inşallah canım saol
evet ya olmazsa işte en başından aynı işlemleri ben yaşıcam o değil ama bilmiyorum neden olumsuz bakıyorsa
bakalım belki ikna edebilirim hayırlısı olsun hakkımızda
senin kaçıncı gün embriyosuydu canm

canlar ben kaçar hepinize hayırlı geceler rabbime emanetsiniz

asıl_38 ve zhlsay yarın inş güzel haberler alırsınız rabbim üzmesin sizi dualarım sizinle

3.gün transferim yapıldı. 4 tane kaliteli vardı aslında 5.günüde bekleyebiliriz ama hiç riske atmayalım dondurulmuşlarada şans verelim dedik beraber. Eşimdede tereddütler oldu karışır mı nolur diye Ama emaneti Allah a.Bide ben merkezede çok güvendim herkes çok ilgili. Bence ne yap ne et güzellikle ikna et eşini.Zaten ilk denemende bebişlerin tutunursa dondurulmuşlardan vazgeçebilirsin.Diğer seneye kadar.Hem sağlığın hem maddi açıdanda daha az külfet dondurma.

ben daha yeni yaşadım bu acıyı 1ay önce 2 aylık kaybettim bebeğimi bu sefer de olmazsa düşünmek bile istemiyorum rabbim yardımcamız olsun inşallah

evet canım merkezden bende çok memnunum herkesten
ama sanırım eşimde aynı karışırmı düşüncesiyle istemiyor
bakalım umarım ikna edebilirim
kaçta vercen sabah testi

AsiL38 ve zhlsay arkadaslarım yarın inşallah pozitif sonucu alıp bize mujelersiniz
Dualarımız sizinle inşallah hamilesinizdr ikinizee

ben daha yeni yaşadım bu acıyı 1ay önce 2 aylık kaybettim bebeğimi bu sefer de olmazsa düşünmek bile istemiyorum rabbim yardımcamız olsun inşallah

Amin inşallah. Mutlaka çok çok zordur bi umuttan sonra kaybetmek. Her adet günümden önce bile bi umut bekliyorum ki böyle bişey çok acıdır. Allah sabrını versin yüzünü güldürsün inşallah

evet canım merkezden bende çok memnunum herkesten
ama sanırım eşimde aynı karışırmı düşüncesiyle istemiyor
bakalım umarım ikna edebilirim
kaçta vercen sabah testi
Sabah 8.30 - 9 gibi gideriz. Bu arada dondurulmuşlarda şansın arttığını söylediler haberin olsun. Bundanda bahset eşine.
AsiL38 ve zhlsay arkadaslarım yarın inşallah pozitif sonucu alıp bize mujelersiniz
Dualarımız sizinle inşallah hamilesinizdr ikinizee

Sağol canım hamilelerin duası tutarmış sende güzel anne adayısın maşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah.

asil38 ve zhlsay yarın inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarınıza seviniriz burda hep birlikte.
bugun sonucu daha bize gelmeyen arkadaslar da inşallah hayırlı haberlerle gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…