Aaa ne tesadüf birgün karşılaşırız belkiSağolsun dr.umdan çok çok memnunum.Dondurulmuş değil ilk denemem zaten 4 embriyo kaliteliydi şimdi 2 si dondurma oldu .Yarın güzel haber alırsak bi süre bekleyecekler olmazsa da dondurmalarımızla yola devam edecez
Dün eşimle test alma konusunda erken olduğunu söylediği için küsmüştüm:) Aslında gerçeği biliyordum ama almasını istedim, bir de tepkisine kızdım sanırım. Bugün özür amaçlı bana bir koli test almış:):):)Kutusuyla yani, istediğin kadar yap dedi:) Ben de yaptım ve negatif çıktı ama daha transferin 7. günündeyim. Aslında yapılan ovitrellenin bhcg etkisi var mı onu merak da ediyordum. Neticede çıkmadı da...
arkadaşlar yarın test günüm zaman gecmek bilmiyor dualarınıza ihtiyacım var dua larınızı eksik etmeyin inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
belki karşılaşırız canım
bende çook memnunum drumdan ya saolsun
benimde ilk denemem canım benimde pazaar yada salı transfer var kısmetse
ya eşim dondurma istemiyor ya ne kadar ek ücret verdiniz peki
canım rabbim hayırlı haberlerle gelmeni sevinç göz yaşları dökmeni 9 ay sonrada bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rabbim tüm test yapacaklara hayırlı pozitif sonuçlar almalarını nasip etsin
arkadaşlar yarın test günüm zaman gecmek bilmiyor dualarınıza ihtiyacım var dua larınızı eksik etmeyin inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
İnşallah transferinide sağ salim atlatırsın bebişler bırakmaz seni.Dondurulacak embriyo sayısı önemli değil dediler yani kaç emriyo dondurulursa dondurulsun 500 TL.1 yıl boyunca başka ücret yok daha sonra her geçen yıl için 250 tl dendi. Eşin istemiyor olabilir belki ama Allah korusun inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın ama ya olmazsa bütün tedavi sürecin baştan olacak.Yumurta geliştirme opu anestezi falan.Bu durumu anlat bence.Dondurulmuşlar olursa sadece transferin olacak transferde muayene gibi zaten sana sıkıntısı olmaz.
inşallah canım saol
evet ya olmazsa işte en başından aynı işlemleri ben yaşıcam o değil ama bilmiyorum neden olumsuz bakıyorsa
bakalım belki ikna edebilirim hayırlısı olsun hakkımızda
senin kaçıncı gün embriyosuydu canm
Oyy benimde test günüm yarın.Bende panik halindeyim.Olumsuz bi sonuç alırsam kendim bi şekilde atlatırımda eşim için çok üzülücem. Çünkü o da bana kıyamıyo okadar iğne ilaç kullandın çok yoruldun diyo. Allahımmmm nasıl bir sınavmış bu hayırla başarıyla asi olmadan atlatırız inşallah.Rabbim seninde yardımcın olsun
canlar ben kaçar hepinize hayırlı geceler rabbime emanetsiniz
asıl_38 ve zhlsay yarın inş güzel haberler alırsınız rabbim üzmesin sizi dualarım sizinle
3.gün transferim yapıldı. 4 tane kaliteli vardı aslında 5.günüde bekleyebiliriz ama hiç riske atmayalım dondurulmuşlarada şans verelim dedik beraber. Eşimdede tereddütler oldu karışır mı nolur diyeAma emaneti Allah a.Bide ben merkezede çok güvendim herkes çok ilgili. Bence ne yap ne et güzellikle ikna et eşini.Zaten ilk denemende bebişlerin tutunursa dondurulmuşlardan vazgeçebilirsin.Diğer seneye kadar.Hem sağlığın hem maddi açıdanda daha az külfet dondurma.
ben daha yeni yaşadım bu acıyı 1ay önce 2 aylık kaybettim bebeğimi bu sefer de olmazsa düşünmek bile istemiyorum rabbim yardımcamız olsun inşallah
Sabah 8.30 - 9 gibi gideriz. Bu arada dondurulmuşlarda şansın arttığını söylediler haberin olsun. Bundanda bahset eşine.evet canım merkezden bende çok memnunum herkesten
ama sanırım eşimde aynı karışırmı düşüncesiyle istemiyor
bakalım umarım ikna edebilirim
kaçta vercen sabah testi
AsiL38 ve zhlsay arkadaslarım yarın inşallah pozitif sonucu alıp bize mujelersiniz
Dualarımız sizinle inşallah hamilesinizdr ikinizee
SuEr arkadasımızdan haber bar mı dün test gunuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?