eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Güzel yürekli arkadaşlarım. Dualarınız güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz bir umudun peşine düştük Rabbimden hep hayırlısını istedik. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,başkasına bakıp heveslendirmesin inşallah. Ben müsade istiyorum. Haber alır almaz yazarım size.Kimseye sorup konuşamadığım şeyleri sizlerle konuştum.Çünkü başına gelmeyen anlayamazdı.Destekleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum.Allaha emanet olun

Oncelikle hayırlı olsun bebegim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin imşallah.

Yasını ve fash'ını ogrenebilirmiyim. Doktorun niye şaşırmıştı? Kaçlık gonal f kullandın?

tşk. eder.m darısı bütün bebek bekleyenlerin beşına... 28 yaşındayım doktorum şaşırdı çünkü ilk denemenin olumlu olucanı düşünüyodu negatif sonuç alınca ''senin gibi hastalar beni çok üzüyo çünkü olmaması için hiçbir neden yok'' demişti ganal-f 450 kullandm cetrotide bide çatlatma ignesi... ben igneleri bi eczaneyle anlaştm 230 a alıyodum. hatta cetrotide de baya indirimli almıştım... aman pazarlık yapın tek bi yerden alın... çünkü doktorumda 300 tl idi oiğneler.

Kızlar,

Transfer sonrası 10. gun ovitirelle iğnesi neden yapılıyor ve yaptırma zorundamıyız? Yanlış pozitiflik verebildiginden yaptırmak istemiyorum bu igneyi. Ne dersiniz?

ben o iğneyi ilk denememde yumurta toplama işleminden önce vuruldum die hatırlıyorum... dondurulmuşlarda zaten vurulmadım

heey neden bu listede ismim yok benim?? :44:

Günaydın kızlar,
hayırlı hafta sonları. sonuç alacak arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.

canım ya transfer sonrası belirtilerin nelerdi

Canım ilk 4-5 gün batmalar ağrılar vardı,sonra azaldı geceleri hissettim sadece. onun haricinde gögüslerde şişkinlik varsada farketmedim zaten iğnelere başlayınca şişmeye başlamıştı, çok bi değişiklik farketmedim canım. akıntı oluyordu ama oda jelden dolayı. çok belirti arama bence, kafanı kendini dinlemeye yorma. bol su iç meyve ye. Rabbim inşallah nasip eder canım. Şanda karnım daha çok ağrımaya başladı batmalar kasılmalar arttı mesele. herkeste aynı olmaz canım.

benim bugün 5.günüm transfer sonrası ilk 3 gün ağrım vardı dün kesildi biraz şimdi gene kasığım çekiliyomuş gibi oluyo bide sırt üstü yatarken bacaklarımı uzattığımda rahmim gıdıklanıyo kahkaha at dercesine benim iğnemi kesti doktor hap yazdı göğüslerimde bişey yok henüz ama arada adet ağrısı gibi ağrı giriyo ne bilim ya umutlanıyorum bi anda sonra olmadı galiba diyorum ağlamaya başlıyorum

günaydın arkadaşlar bende de aşırı bel ağrısı oluyor bacağıma vuruyor akıntım yok ama jel tortu gibi pembe olarak geri geliyor çok ümidim yok eşimede söylemiyorum umutsuz olduğumu çok kızıyor inş bebişlerimiz bizimledir ve hiç bırakmazlar

inşallah Rabbim nasip eder canım. kafanı başka şeylere yor, umutlancaz tabi ama olmazsada isyan etmicez sabredeceğiz inşallah. Moralini yüksek tut, çok önemli.stres yapma.

Canım ben çok kızıyorum nedemek umudum yok Rabbimin gücüne gider, umutlancaz tabi isticez, ben hep söylüyorum moralleri yüksek tutun diye, sen ne kadar eşine söylemesende umutsuzluğunu bebeğin hissetmicekmi, daha su damlası biliyoruz ama sanki bizi anlıyormuş gibi seviyoruz onla konuşuyoruz. yapma böyle canım,umut herşeydir, umutsuz yaşayamaz insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…