eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Test sonucu belli olacak olan arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Allah yardımcınız olsun:))

güzel dilekli bütün arkadaşlara teşekkürler bu bekleme süresi gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun bugün transferi olacak arkadaşlar inşaalah herşey güzel olur test sonucu alacak arkadaşlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşaallah

kızlar transferin 4. günü oldu ve sanki zaman durdu, geçmek bilmiyor. erken yatıyorum ama erkenden de uyanıyorum, izlemediğim film dizi kalmadı, oynamadığım oyun... offf napmak lazım bilmiyorum bana bi fikir verin. ne yaparsam yapayım aklım sürekli bebişlerde, beynim sürekli aynı soruyu soruyo tutundular mı acaba??? kabus gibi yaa sabaha karşı uyandım aklıma gelen ilk şey ya tutunmamışlarsa, o zaman napıcam ben, bütün maddi imkanlarım bitti, dondurulmuşlarım da yok, negatifi kaldırabilecek gücüm de kalmadı sırf bu tedavide herşey yolunda gitsin die işi bile bıraktım, diğer eğitim-öğretim yılına kadar dönüşte yok tabi, olmazsa bir anda boşluğa düşücem. Allah herkese sabır versin, çok zor arkadaşlar, üçüncü kez yaşıyorum bu durumu ve her seferinde geçmiyoo halbuki bir hafta kaldı dimi, bazen bi haftanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz ama bu sefer her saniyeyi yaşıyorum malesef((

Şu an havalar çok güzel. Arada dışarı çıkıp kısa yürüyüşler yapmak iyi gelebilir. Eğer sevdiğin birşeyse puzzle yapabilirsin. Komik filmler izleyebilirsin. Sevdiğin arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. Ama bence ne yaparsan yap umutsuz olma. Hep olumlu düşün.. Bebişlerinle konuş.. Ve bol bol dua et derim ben.. Dua insanı gerçekten çok fazla rahatlatıyor.. Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah bebeklerin seninledir..

mesajının altında gebelik takvimi mi var??:)) ben yanlış mı görüyorum...:))
yoksa sende benim gibi psikolojik hamile misin:)))))))))benimde transferim yarınnn...

Son düzenleme:

inş canım, allahtan sabır ve hayırlısını diliyorum..

mesajının altında gebelik takvimi mi var??:)) ben yanlış mı görüyorum...:))
yoksa sende benim gibi psikolojik hamile misin:)))))))))benimde transferim yarınnn...

nasıl ekleniyormuş diye bakmıştım canım, orda çıktığını bilmiyordum, yeni farkettim ama güzel olmuş insanı motive ediyor:)) kaç embriyo transfer edilecek canım, kaçıncı gün embriyosu. benim 5. gün embr 2 tane transfer edildi. inş başarılı bir transfer olur ve bebişin sana sımsıkı tutunur.

bende mesajımın sonuna motive olmak içinmi yaptın diye soracaktım ama yanlış bişey söylemekten koktum..malum hassasız..mikroenjeksiyon benimkisi..12 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş..bu gün aradılar duruyormuş hepsi..yarın 8:30 da transfer..Allah izin verirde yarına kalırsalar..iki tane transfer etmeyi düşünüyorum..

sende bence içini ferah tut..unutup atlayıp zıplamak dışiında başka şeylerle uğraş bence..ama yazdıklarına bakılırsa kendini karmsarlığa sürüklemişsin..dondurulmuşun olmaz bi daha yaptıracak paran olmaz bunların hepsi insanoğlu için..napalım..ölümden gayri herşeyin çaresi var..sen kendin mutlumusun şu halinle ona bak...stres yapma..ben,m doktorum bana biraz sakınlaştirici türü bi ilaç bile verdi stres yapıyorum diye...aslında een başından beri kaç tane oluşmuş kaç tane döllenmiş hiç girmedim bu şeylere..yani didklemedim..ama doktorumun bana söylediği sen içten içe stres yapıyorsun bu istediğimiz bişey değil dedi..çünkü ben opu dan ağlayarak uyandım:))
anesteziden bile ağlayarak uyanan bi salağım ben yaa..tamam sulugözümde nasıl ağlayarak uyandım anlamıyorum:))sende unutmaya çalış..inşallah olacak ve sıkı sıkı tutunacaklar sana:))

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

canımcım...sabırr güzel bi nimet..ne desem üzüntünü almaz....Allah sana ve eşine sağlık versin fırsat versin..yine olur inşallahh..bizler bu yola gönül verdik. ne yazıkki normal yolla kalamıyoruz ama çabalıyoruz...en azından bu yoldayız..istiyoruz ve çabalıyoruz inşallah bir gün alıcaz emeklerimizin karşılığını..sabır sevgili kardeşim sabır.

cnm inşşaallh tutunmuştur bebişlerin hayırlısınla pozitif sonuç alırsınn.dua ediyorum şuan yazzarken sana.benimde tedvimin 5. günü az önce doktordan geldim göbekten vurduğum iğneler pek yaramamış galiba zayıf gelişmiş yumurtalarım ekstra iğne verdi.moralim çok bozuldu.üstelik geçen ay muayneye gittiğimde herşey yolunda idi.bu ay tedaviye başladık malesef böle oldu.ALLAHIM hepimize yardımcı olsun.

canım çok zor biliyorum ama 3 kez tüp denemiş biri olarak sölüyorum bugün yarın üzülecek ama yine içinde bir umut yeşerticeksin, inan bana bi gün hepimiz bebek sahibi olucaz ve bu günlerimizi anı olarak anlatıcaz, bugünkü üzüntülerimizi hiç yaşamamış gibi olucaz. allah sabır versin canım, umudunu yitirme, kendini de yıpratma, bu durumda isteyebileceğimiz tek şey hayırlı zamanda hayırlı evlatlar..

slm kızlar

pko kendini çok üzme olurmu demekki bizim kaderimizde anne olmak yok şimdilik.. sabır sabır başka çeremizmi var...

dün opum olmuştu 8 yumurtaa toplanmıştı duygularım bomboş demiştim ya..bugün hastaneden aradılar 8 yumurtanın 7 iyi dediler ama sadece 2 si döllenmiş o da pzt kadar gelişimi devam edecekmi şüpheli belki transfer bile yapamayacağız.. bilmiyorum.içimdeki boşluk bugün biraz daha büyüdü 3 deneme ve hala bişey yok kendime 3 şans vermiştim bu sondu 4.denemeyi yaparmıyım bilmiorum ama şimdilik öyle bir ihtimal yok gelecek ne gösterir bilinmez tabi..sanırım ben anne olamayacağım takdiri ilahi derler ya birde çokta zorlamanın anlamı yok diyorum rabbim vermiyorsa bir bildiği vardır

Güzel arkadaslarım merakta bırakmayım diye telden yazıyorum. Çok şükür pozitif sonucum 84 çıkmış.ina olur gibi degil 6 yıldan sonra. Bu haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Eve geçince görüşürüz yine

negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim sabır versin çok zor bu süreci yaşamak Allah yardımcımız olsun

tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

canım daha dur moral bozucak bişi yok, hiç belli olmuyo kimin yumurtası ne zaman gelişecek benim ilk denemelerimde 17-18. günlerde anca büyümüş oluyolardı, biliyosun senin moral durumunda yumurtaların durumunu çok etkiliyo, lütfen moralini yüksek tut ve inançlı ol, bak o zaman nasıl büyücekler bir anda. bi de ben bu ay bi karışım yedim 17 yumurta toplandı benden istersen deneyebilirsin. bal, karanfil, çörekotu ve tarçın bişi kaybetmezsin takviye olur. ama en önemlisi moral ve inanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…