kızlar sizi istemeden ihmal ettim kusura bakmayın. dün gribim coşmuştu. o kadar kötü oldum ki ağladım resmen. ama bugün daha iyiyim. geceleri kötülüyor, inşallah bu akşamım iyi geçer. geçmiş olsun dileklerini ileten, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
canım ben çok kötüydüm bi de buna üzüldüğümü görünce eşim dayanamadı aradı evt cepten arıyoruz canımhayırlısı olsunu bizlerde birbirimize söylüyoruz.ama bir doktor olarak daha fazla bilgi vermeli.sonuçta bu işte bizler maddi manevi çok yıpranıyoruz sen neden aramadın da eşin aradı keşke sen arasaydın cepten mi arıyorsunuz.madem arıcaksınız sen ara
kızlar sizi istemeden ihmal ettim kusura bakmayın. dün gribim coşmuştu. o kadar kötü oldum ki ağladım resmen. ama bugün daha iyiyim. geceleri kötülüyor, inşallah bu akşamım iyi geçer. geçmiş olsun dileklerini ileten, ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
canım ben çok kötüydüm bi de buna üzüldüğümü görünce eşim dayanamadı aradı evt cepten arıyoruz canım
canım benim bu hastalık zaten gece daha kötü yapıyo insanı inş en kısa sürede toparlanırsın rabbim şifanı versin
okadar da çok üzülme aramamasına önemli olan sonuçtu senin için van da mı yaşıyorsunuz.öğretmensin galiba benim abimde malatya da öğretmenlik yapıyor mat. öğretmeni.
sağolasın canım benim. sen napıyosun iyi misin?
evt canım van da yaşıyorum kuran kursu öğretmeniyim ama bana ders oldu ben tekrar nuri beye gitmek istiyordum bu fikrimi değiştirdi
canım çok çok geçmiş olsun düzeldinmi biraz
üff benimde gribim çok fena geçer Allah iyilik versin canım
o konuda birşey söyliyemem kimsenin kaderine etki etmek istemem.opudan sonra birde transferden sonra ben de ağrı olmadı zaten transferde daha kolaydı sende ağrı oldu galiba ikisindedemi belki ondan tutmamış olabilirmi.
kızlar ben artık yatıyım yarın bebişlerimi alıp gelcem inşallah
hepinize iyi geceler diliyorum
dualarınızı eksit etmeyin
arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum bizim kapı koşumuzun yarın nikahı var bu gün transferin 5. günü acaba gitsem sıkıntı olurmu sizler dışarı çıkıyormusnuz gitmesem kıza ayıp olacak birde tüp bebek yaptırdığımızdan hberleri yok bahanede bulamam ne yapsam bılmıyorum
benden 17 yumurta toplandığı için çok ağrım oldu bide ben aşırı hassasım hemen üşütürüm iltihap kaparım mesele vajina dan hemen iltihap kaptım
gamze geçti ama sormadan edemicem 17 yumurtadan kaçı döllendi ve sana kaçtane transfer edilmişti
canım 11 i olgun çıktı 8 i döllendi 2 tane transfer edildi diğer 6 sıda öldü =(
niye kimse birşey yazmamış? yok mu hiç eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olan?
bizde başladık inşallah bu ay yapılıcak bisorun çıkmzsa....nerde yaptırıyosunuz???....
arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?