eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim bu hastalık zaten gece daha kötü yapıyo insanı inş en kısa sürede toparlanırsın rabbim şifanı versin

canım ben çok kötüydüm bi de buna üzüldüğümü görünce eşim dayanamadı aradı evt cepten arıyoruz canım

canım benim bu hastalık zaten gece daha kötü yapıyo insanı inş en kısa sürede toparlanırsın rabbim şifanı versin

okadar da çok üzülme aramamasına önemli olan sonuçtu senin için van da mı yaşıyorsunuz.öğretmensin galiba benim abimde malatya da öğretmenlik yapıyor mat. öğretmeni.

evt canım van da yaşıyorum kuran kursu öğretmeniyim ama bana ders oldu ben tekrar nuri beye gitmek istiyordum bu fikrimi değiştirdi

canım çok çok geçmiş olsun düzeldinmi biraz
üff benimde gribim çok fena geçer Allah iyilik versin canım

evt canım van da yaşıyorum kuran kursu öğretmeniyim ama bana ders oldu ben tekrar nuri beye gitmek istiyordum bu fikrimi değiştirdi

o konuda birşey söyliyemem kimsenin kaderine etki etmek istemem.opudan sonra birde transferden sonra ben de ağrı olmadı zaten transferde daha kolaydı sende ağrı oldu galiba ikisindedemi belki ondan tutmamış olabilirmi.

kızlar ben artık yatıyım yarın bebişlerimi alıp gelcem inşallah
hepinize iyi geceler diliyorum
dualarınızı eksit etmeyin

o konuda birşey söyliyemem kimsenin kaderine etki etmek istemem.opudan sonra birde transferden sonra ben de ağrı olmadı zaten transferde daha kolaydı sende ağrı oldu galiba ikisindedemi belki ondan tutmamış olabilirmi.

benden 17 yumurta toplandığı için çok ağrım oldu bide ben aşırı hassasım hemen üşütürüm iltihap kaparım mesele vajina dan hemen iltihap kaptım

kızlar ben artık yatıyım yarın bebişlerimi alıp gelcem inşallah
hepinize iyi geceler diliyorum
dualarınızı eksit etmeyin

canım benim hayırlı geceler sana rabbime emanetsin rabbimin izniyle yarın al bebişlerini gel inş sana sıkı sıkı tutunurlar

nikah ne kelime, 2 nikaha gittim, 2 cenazeye gitttim. yarın da bir dügüne gidecegim. (tabi döktüremeyecegim o ayrı).3. günden sonra yatmadım işe gittim doktorum da oyle dedi.bilmiyorum ne olacak halim tabi:)

benden 17 yumurta toplandığı için çok ağrım oldu bide ben aşırı hassasım hemen üşütürüm iltihap kaparım mesele vajina dan hemen iltihap kaptım

gamze geçti ama sormadan edemicem 17 yumurtadan kaçı döllendi ve sana kaçtane transfer edilmişti

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..

hayırlısı olsun. inşallah bu son negatifin olur. başka hiç olmaz. Rabbim en kısa sürede bir bebek nasip eder sana. kimse kimsenin derdini aynı derecede anlayamaz ama bizler birbirimizi herkesten daha iyi anlarız. 4 gün sonra test sonucu alacağım, negatif gibi bir his var içimde. Adet sancısı başladı. o yüzden bizler anlarız en iyi ne demek oldugunu. Allah sabır versin, biriki gün üzüntünü yaşa ama sonra kendini bir sonraki çalışmaya hazırla. Ne de olsa yogun bizim işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…