eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tablomuzu sonuçları çıkanlar başta olacak şekilde ayarlasak, en sona da bir dahaki aylara olanları koysak daha iyi olur mu? gerçi ben nasıl hazırlanır bile bilmiyorum eminim çok ugraş isteyen brşeydir

hayırlı olsun tedavin moon'cum. ilk sayfadaki tablomuzda hepimizin merkezini ve durumunu görebilirsin.

teşekkür ederim bizim garip hamile kalabiliyorum biri öldü biri dış gebelik oldu biri kimyasal sağlık lı gebelik ama ilginçtir ki 2 aşılama yapıldı onlar tutmadı bu ay tüp bebek yapılacak inşallah fertijin de hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bi süreç....

kızlar çok mutsuzum büyükbi heyecanla sonucu bekledim şimdi hala beklemek moralimi çok bozdu sizce 65 çokmu düşük bi sonuç

canlar ben kaçar hepinizi rabbime emanet ediyor her gelen gün bir önceki gününüzden güzel olsun inş

canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer sağlıklı uzun ömürlü alırsın bebişini kucağına zor bir süreç rabbim yar ve yardımcın olsun

merve02 öncelikle tekrar tebrik ediyorum seni , sen bize umut oldun... :))

melisdilek canım evet 6 gün kaldı ama zaman geçmiyor ki (

değişiklik dersen göğüslerim sertleşti bugün ve uçları acıyor, biraz bel ağrım var ve bazen yumurtalıklarıma anlık batmalar oluyor...
ben transfer günü ve sonra ki 2 gün yattım, ama sonra günlük yaşantıma döndüm, inşallah tutunmuştur yavrularımız...

kızlar çok mutsuzum büyükbi heyecanla sonucu bekledim şimdi hala beklemek moralimi çok bozdu sizce 65 çokmu düşük bi sonuç

tatlım keşke o rakamı bende görebilsem düşük değil o kadar günündemi yaptırdınüzme kendii önemli olan ikiye katlaması değilmi

günaydın arkadaşlar. uyandıgım gibi hemen bir test daha yaptım, daha 4 gün var test günüme. tabi ki pozitif çıkmadı. belki siliktir de görememişimdir diye bayaaaa bir inceledim. MAlesef... zaten rüyamda da var görüyordum ama sonra siliniyordu sonra tekrar çıkıyordu falan. Kendimi negatif çıkmasına alıştırmaya çalışıyorum sanırım, aşılamalarda falan hep bu sefer olacakmış hissini taşıyordum ama bu tüp bebekte oyle olmadı.
Gamzear sen de doktorunu değştirmek istediğini yazmışsın, eğer çok kötü değilse değiştirme, hangi aşamaları nasıl yaptıgını bilen doktorun birşeylerde değişiklik yapacaktır biraz. yeni bir doktor tedavinin sil baştan olması gibi birşey bence. Ama doktoruna ulaş ve bu söz tutmamanın seni nasıl olumsuz etkilediğini söyle.

Canim benim daha 4 gün var karamsar olma sakın İnan hersey güzel olacak alacağımız bebislerimizi kucağımıza

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Canım Rabbim güç kuvvet versin, inşallah tez zamanda toparlarsın kendini..Allah yardımcın olsun.

Canım umudunu kaybetme inşallah olur. Mevla öyle bir nasip ederki şaşırırsın, benim 11 yumurtamdan sadece 1 i sağlıklı döllendi, ve Rabbim nasip etti. Sabır diyoruz hep. Rabbim kolay yoldan nasip etmeyecek belki senin böyle uğraşıp isyan etmemenin mükafatını verir inşallah.Bazıları kolay yoldan kazanıyor biz zor yoldan.imtihan dünyası unutma. Biiznillah olacak.

Gözün aydın,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

Tebrik ederim canım. Önemli olan değerinin yükselmesi,inşallah yükselir.Hayırlı olsun.

selam kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyorum negatifin şokunu hala atamadım üstümden sürekli girip okuyorum ama bi türlü yazmaya cesaret edemiyordum nihayet yazabiliyorum

Gamzear canım yılma, ne güzel hocaymışsında. sen bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.Rabbim sana sabır versin. İnşallah hem maddi hem manevi bir dahaki tedavi için toplarsın kendini ve inşallah Rabbim nasip eder sana. kendine iyi bak. Dualarımdasın.

sağol canım desteklerin için teşekkür ederim insan negatif aldıktan sonra hemen tekrar başlamak istiyor ama maalesef izin maddiyat bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi olmaması hepsi önümde bi engel ama vardır bunda da bi hayır diye düşünüyorum

canım doğru sende haklısın doktorumdan çok memnundum ama açıkcası sonradan neden olmadı ya da moralin nasıl diye bile aramadı o yüzden eşimle merkezi değiştirmeyi düşünüyoruz

bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.

test tarihim 13/10/2012

bekleyin beni anacım....

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Allah kuzucuklarını 9 ay sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar benim bugün 9. günüm. ne gibi belirtiler olması lazım. sanki ben de pek bi belirti yok ,sadece kasık ağrısı ve sanki bacaklarım da ağrıyo gibi, o da varla yok arası, yani kendimi dinleyip belirti bulmaya çalışıyorum zorla.. endişelenmeye başladım(( bebeğim bana tutunamadan gitti mi acaba( kendini neden hissettirmiyo bana

benım de adet agrısı dısında hıc belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…