eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayırlı olsun:)

arkdaslar banada cevap verın lutfen bugun adet gunumdu az once sıktıgım jelın bırıkıntısı ve brazda sankı kurumus koyu renk bısey geldı adetmı olucam aceba

klasik kasık batmaları, bel ağrısı, aşırı karın şişiliği ve gaz, aşırı derecede baş ağrısı, ağız dudak kuruması hatta mide bulantısı... bende belirtiler çok erken başladı zaten 9. günde idrarda çift çizgiyi silik de olsa gördüm hatta fotosunuda koydum yanlışmı görüyorum die... 10. günde kan testi sonucum 227 çıktı...
değer yüksek oldugu için belirtileri yaşadığımı düşünüyorm...

arkdaslar banada cevap verın lutfen bugun adet gunumdu az once sıktıgım jelın bırıkıntısı ve brazda sankı kurumus koyu renk bısey geldı adetmı olucam aceba

kırmızı kanaman yoksa sorunda yok die biliyorum merak etme bendede oldu bugün... kahverengi leke ve jel birikintisi geldi doktoru aradım hemen olabilir dedi

kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

ben de de oldu pütür pütür gelmişti azıcık lekelenmem oldu kasık ağrısı oldu.Ama inşallh snin de pozitif canımm inşallhh
kırmızı kanaman yoksa sorunda yok die biliyorum merak etme bendede oldu bugün... kahverengi leke ve jel birikintisi geldi doktoru aradım hemen olabilir dedi

kırmızı kanama olmadı ama sadece bugun adet guum ya bugun olması endıselendırdı benı bıde sabah o jelı sıkarken o jelın plastık ucuna koyu kırmızı bı leke gordım doktora soldm olabıır dedı

Gözün aydın canım,Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah..Tebrik ederim.

sadece kasık ağrısı ve akıntı oluyor bnde

ben de de oldu pütür pütür gelmişti azıcık lekelenmem oldu kasık ağrısı oldu.Ama inşallh snin de pozitif canımm inşallhh

tebrık edrım darısı olmayanların basına :) arkadasım senın lekelenme ve kasık agrn nezaman oldu benım mesela tam adet gunu oldu butun bunlar

2denemeyi yaptıranlara tavsiyem embriyo kabuğundan soyup transfer etmeleri böyle tutunması dha kolay ben öyle yaptırdım tuttu Allah ın izniyle

kızlar çok mutsuzum büyükbi heyecanla sonucu bekledim şimdi hala beklemek moralimi çok bozdu sizce 65 çokmu düşük bi sonuç

canım benim eşim dr. ona sordum da kaçıncı günün senin. biraz düşük dedi üzülerek söylüyorum ama şunu da belirteyim Allahım yazdımı hiç birşey önüne geçemezz..Sen yine de moralini yüksek tut..çünkü çokkk önemlii..

tebrik ediyorum canım...
Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun kedicik :)) Allahım o kadar büyük ki kimseyi darda koymazz..hepimizin yakın zamanda yüzü güler inş..çok sevindimm

hadi gözün aydın bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…