kırmızı kanama olmadı ama sadece bugun adet guum ya bugun olması endıselendırdı benı bıde sabah o jelı sıkarken o jelın plastık ucuna koyu kırmızı bı leke gordım doktora soldm olabıır dedı
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
2denemeyi yaptıranlara tavsiyem embriyo kabuğundan soyup transfer etmeleri böyle tutunması dha kolay ben öyle yaptırdım tuttu Allah ın izniyle
kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum
benim bebeminde zarırıı lazerle deldiler 3gün yattım tutmuşmudur şimdi inş.... ama pek bi belirtim yok uykusuzluk ateş ve kasık ağrısından başka
bende de aynı işlemi yaptılar canım hatta bana blastokist embr koydular o da şansı artırıyomuş, transferden beri adetmiş gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var ama insan hiç emin olamıyo hep aklımın bir köşesinde ya tutunmamışlarsa??? yok yok bu kadar şans artırıcı faktör var tutunmuştur die avutuyorum sonra kendimi. allahımmmmmmmmmm nolur tutunmuş olsun sabredemiyorum artık, allah kolaylıklar versin bize çok zor bir süreç..
lazerle delme ıslemıyle embrıyoyu soyma ıslemı aynımı arkadaslar bıde bunları doktorlar kacıncı denemede yapıyolar
lazerle delme ıslemıyle embrıyoyu soyma ıslemı aynımı arkadaslar bıde bunları doktorlar kacıncı denemede yapıyolar
bende de aynı işlemi yaptılar canım hatta bana blastokist embr koydular o da şansı artırıyomuş, transferden beri adetmiş gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var ama insan hiç emin olamıyo hep aklımın bir köşesinde ya tutunmamışlarsa??? yok yok bu kadar şans artırıcı faktör var tutunmuştur die avutuyorum sonra kendimi. allahımmmmmmmmmm nolur tutunmuş olsun sabredemiyorum artık, allah kolaylıklar versin bize çok zor bir süreç..
Sağolun güzel dua ve dilekleriniz için.hepinize dua edicem.100 yasin adamıştım bir de koç inşallah kucağıma allmak nasip olursa hepinizi kutlamaya davet etmk istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kenzül arş duasını ağlaya ağlaya okudum hergün.zekeriya a.s rabbine yaptığı dayı okudum transferden sonra hep yasin okuyup yukardaki duaları okudum suya ve içtim.rabbim yardmcmız olsn
kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum
arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..
Hayırlı olsun gözün aydin
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?