eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

slm , ben de aranıza katılmak isterim çok pozitif çok güzel sohbetiniz var. hamile kalan arkadaşları tebrik ederim negatifi görenlere de sabır dilerim. benim yarın opum var . allah bu zor süreçte hepimize kolaylık versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

tebrik ederim canım allah sağlıcakla bir hamişlik geçirip kuzucuğuna kavuşmayı nasip etsin darısı da benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif görmeyi nasip etsin inş

hayırlısı olsun cnm çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip etsin inş..

kızlarr yarın öğleyin 1.30 da transferim olacak kısmetse
dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Allah yardımcın olsun canım benim.Dualarım seninle inşallah yüzün güler.
asil 38 hadiiiiiiiiiiii bekliyorum inşallah güzel haberinii gel artıkkk

Test sonucu belli olacak olan arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz Allah yardımcınız olsun:))

arkadaşlar negatif olmadı bu sefer de 4 aşılama bi düşük bi tüp bebek eldevar sıfır çok üzügünüm sınavımız ne zaman bitecek,,sabırrrr..
Canım Allah yardımcın olsun.Çok dua ettim inan benimle birlikte sonuç alacak arkadaşlarımada.Ama pes etmek yok Rabbim biliyor gönlümüzdekini sen içini ferah tutmaya bak.Dualarım seninle.
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

tebrik ederim allah 9 ay boyunca güzel geçip evladına hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin canım darısı bizlerin başına

gözün aydın Allah hayırlı etsin

çok sevindim canım. hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah....

tebrik ederim canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

gözünaydın canım tebrik ederim

gözün aydın cnm

çok sevindim canim benim,tebrik ederim,Rabbim kucagina almak nasip etsin

Hadi bakalım allah yar ve yardımcın olsun canım

maşallahAllah devamını getirdin canım tebrik ederim seni
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

arkadaşlar sonucum pazartesi kesin olacak şimdilik 65 cıktı inşallah pazartesi yükselir degerim

Kızlar öncelikle kusuruma bakmayıon dünden beri internette sıkıntı vardı açamadım içim içimi yedi.SAyfalar çok ilerlemiş elimden geldiği kadar okumaya çalıştım.HEpinize tebrik mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Rabbim hepinize gönlünüzdekini versin inşallah.Pko arkadaşıma çok üzüldüm ama Rabbimin takdiri O'ndan gelene eyvallah demekten başka çaremiz yok. Zhlsay ve Kedi arkadaşım sizleride tebrik edrim.Maşallah.Rabbim pozitif olanlara hayırlısıyla kucağına almayı,olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlat haberini almayı nasip eder inşallah.Bu zamana kadar ki destekleriniz için çok sağolun iyiki varsınız...

çok heyecanlıyım yarın 12.gün yani kan testi yaptırcam inşallah güzel bi değer çıkar...yarın kan testi yaptırcak kaç kişiyiz kızlar?

hoşgeldin tatlım allah kolaylık versin inş...

Son düzenleme:
ya kızlar yanıyorum resmen çok uykum geliyo gün içinde çok susuyorum bugün hast.gittik rapor için yoruldum biraz sancımaya başladı adet ağrım var hep aklımı yedircek bu belirsizlik olmadımı acep diye

kızlar çok mutsuzum büyükbi heyecanla sonucu bekledim şimdi hala beklemek moralimi çok bozdu sizce 65 çokmu düşük bi sonuç

canım benim yarın inş bu değerin katlanacak ondan üzülme rabbimin izniyle bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günüde göreceksin

canım benim inş test gününde pozitifi görürsün rabbim canım hayırlı evlat versin kucağını doldursun inş

buketdemet canım inş kuzucukların sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmazlar pskolojik değil gerçek hamile olursun bebeklerini sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inş rabbim bekleme sürecinde sabrını arttırsın rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım gözün aydın rabbim inş sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip eder.

canım benim tedavinin sonuna gelmişsin ne güzel inş sağlıklı yumurtaların gelişmiştir sağlıklı şekilde toplanırlar ve döllenirler canım rabbim tedavinin sonunda bebeğini kucağına almanı nasip etsin

canım rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla bebeklerini kucağınada alırsın inş

canım aramıza hoşgeldin inş sağlıklı yumurtaların gelişmiştir rabbim yumurtalarının sağlıklı döllenmesinide nasip etsin

ya kızlar yanıyorum resmen çok uykum geliyo gün içinde çok susuyorum bugün hast.gittik rapor için yoruldum biraz sancımaya başladı adet ağrım var hep aklımı yedircek bu belirsizlik olmadımı acep diye

Canım bence bu tarz belirtiler iyi. Umutlandırmak istemem seni ama bende de uyku hali vardı hep ve hiç içmediğim kadar su içiyordum.Ağrıda oluyor tabi ister istemez sen moralini yüksek tut. İnşallah bebişin sana tutundu alışmaya çalışıyorsunuz birbirinize

canım benim rabbime sığın yorma kendini inş test gününde güzel haber alacaksın buna inan içinde asla olumsuz düşüncelere yer verme rabbime sığın o en güzel iş bitiricidir inş seninde bebeğinin sana tutunmasını sağlamıştır canım rabbim sabrını arttırsın

asil canım bendede uyku hali çok oluyodu günde 2 lt fazla su içiyodum bence belirtilere takılmıyalım rabbim sonucunu pozitif yapsın inş

çok heyecanlıyım yarın 12.gün yani kan testi yaptırcam inşallah güzel bi değer çıkar...yarın kan testi yaptırcak kaç kişiyiz kızlar?

canım benim inş güzel haberler getirirsin bize rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin rabbim kucağını doldursun

asil canım bendede uyku hali çok oluyodu günde 2 lt fazla su içiyodum bence belirtilere takılmıyalım rabbim sonucunu pozitif yapsın inş

Haklısın aslında kuzucum ilaçlardanda olabilir. Rabbim hayırlısını versin gerisi boş zaten.

Haklısın aslında kuzucum ilaçlardanda olabilir. Rabbim hayırlısını versin gerisi boş zaten.

canım ben hiç gündüz uyku yapmazdım gözlerimi açık tutamıyordum su normalde içerdim ama bu sefer çok içiyodum bunlar genelde ilaçtan da olabiliyo rabbim herkesin gönlündeki muradı versin rabbim hepimizi beklediğimiz hayalini kurduğumuz ve olsun diye gayret gösterdiğimiz hayırlı evlatlarımıza kavuştursun

Son düzenleme:

yüzüm çok yanıyo bide o jelmi bu kadar su gibi akıntı yapıyor gerçi onu sabah 9 gibi yaptırıyorum eşime geceleri bile akıntım oluyo

Son düzenleme:

inş.. havinim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…