eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım biz tedaviye genelde adetimizin 2. günü giderek başladık inş herşey güzel olur hakkında

amin cnm hepimizin inş..bakalım yarın yazarım ne olacağını ama yarın pek birşey beklemiyorum çnkü reglim 5 gün önce falan bitti bnm ama bakalım hayırlısı

Rabbim daim etsin canim benim,iyi etmissin biraz hava almakta iyi gelmistir,ev içinde dolasmakta iyi gelir diyolar kan dolasimi açisindan,insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün canim,beklemek çok zor

artık yat yat sıkıldım ev eşimin idaresinde ama savaş alanı gibi ki ben titiz düzenli biriyimdir en ufak dağınıklığa gelemem hele mutfakta bugün eşime temizlik yaptırdım biraz zaman geçiyo işte allah büyük bakalım

guzelim ben yurt disinda kaliyorum burda hersey çok farkli,ama tedaaviye her zaman adetimin ilk gunleri basladim,burdaki arkadaslar sana yardimci olurlar insaAllah

tşk.ler biricik.. büyük ihtimal bana reglinin ortasında gel derler ama bakalımm..çok heyecanlıyımm inş. herşey yolunda gider..

amin cnm hepimizin inş..bakalım yarın yazarım ne olacağını ama yarın pek birşey beklemiyorum çnkü reglim 5 gün önce falan bitti bnm ama bakalım hayırlısı

canım ön görüşmeyse tedaviye test falan ister ondan sonra başlarsın inş herşey hakkında güzel olur canım

canım yat dinlen bebeğinde sıkı sıkı tutunsun sana yorma kendini varsın evi dağınıklık getirsin ama kafana takma

Kızlar yarın 10.günüm ve doktor kontrole çağırdı. Bilen varsa söyleyebilir mi acaba yumurta toplama işlemi kaçıncı gün yapılıyor ve bu işlemden kaç gün sonra transfer yapılıyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun

opu genelde adetin 12.gününde yapılıyo ama genelde bazen 15.güne kadar yapılıyo opudan sonra eğer döllenmiş mumuş varsa 5 gn içinde transfer ediliyo

Anliyorum canim daginiklik konusunu çok zor oluyor bizim yaptigimiz gibi yapamiyo eslerimiz ama Allah razi olsun onlarda ellerinden geleni yapiyolar..

ben öyle transfer sorasi guzel zaman geçiriyordum evimde,genelde çok yogun çalistigim için olsa gerek :)

canım yat dinlen bebeğinde sıkı sıkı tutunsun sana yorma kendini varsın evi dağınıklık getirsin ama kafana takma

olmuyo havin aklım ona gidiyo hep gözümün gördüğü yer düzenli olmak zorunda takıntı var yani biraz neyse şurda 1haftam kaldı ondan aonra evi kırklıcam

inşallah tutunur canım ya. bende sakin kaldım test gününe kadar şmdi evde olur olmadık şeylere takılıyorum. hormonları zaptedemiyorum :) Eşim yanımda hiç ayrılmasın istiyorum

Canım benim yumurtalarım yavaş büyüdüğünden opu işlemi adetimin 15. günü yapıldı, normalse 13. günü yapıyorlar 15. günü de transfer olabiliyor. ama tabi bu süreç değişiklik gösteriyor durumumuza göre. hayırlı olsun bu arada.

canım sana uzun protokolmu kısa protokolmu uygulandı acaba doktor 2 günde bir yumurtaların gelişimini takip için kontrole çağrıyo zaten ona göre yumurta toplama işleminden önce çatlkatma iğnesi veriyo iğneyi vurduğun saate göre seni yumurta toplamak için çağırıyo ondan sonra yumurtaların sağlıklı döllenip gelişmesine göre transfer günü değişiyo canım 3. günde de çağıra bilir 5. gündede rabbim tedavinin sonunda bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım

canım benim adetimin 14.gününe denk gelmişti yumurta toplama. 12.gün çatlatma iğnesi yapıldı. yumurta toplandıktan 3 gün sonra da transfer. ama kişiden kişiye değişir. herkesin vücudu ilaçlara farklı cevap verdiği için, yumurta toplama gününü yumurtaların kendisi belirliyo yani. Ayrıca 3. gün değil de 5. gün transfer olanlar da var. yani günler biraz belirsiz...

olmuyo havin aklım ona gidiyo hep gözümün gördüğü yer düzenli olmak zorunda takıntı var yani biraz neyse şurda 1haftam kaldı ondan aonra evi kırklıcam

canım ben öyle oldum görmezden gelmeye çalıştım ama ufaktanda olsa çaktırmadan örtüleri düzelttim tabi sonuçtan sonra vurdum kendimi ev işine anca 2 günnde temizledim sen takılma bebeğine konsanrtre ol onu düşün ev işi geri kalmaz olur canım biz dua ediyoruz bebeğin sana tutunsun diye

uzun protokol uygulandı. adetimin 21.gününden itibaren lucrin vurmaya başladım. tekrar adet olunca 3.günden itibaren de öbür iğneyi de vurmaya başladım . bugün bitti sabah en son lucrin vurulup gidicem hastaneye. prosedürü bilmediğim için sorayım dedim

öncelikle yazdığım yazıdan ötürü moralini bozduğum yada üzdüğüm arkadaşlarımdan özürdilerim.ben sadece son 1 haftadır yazmayıp okuyorum ama inanın ki yazdıklarınızı okudukça daha da üzülüp eşimin göğsünde hıçkıra hıçkıra ağladığımı görüyorum.çünkü belirtim yok yok yok hiçbirşey yok bu benim sanırım sinirlerimi yıprattı.belirtisi olanlara da yazdım zaten Allah size de nasip etsin diye...canı gönülden de bunu herkes için diliyorum.Allah kimseyi evlatla sınamasın...bu topiğin en baştan beri takipçisiyim.izlenimlerimden şunu çıkardım belirtisi olanlar genelde pozitifi görüyor ama yinede Allah tan ümit kesilmez sabırla test sonucumu bekliyeceğim hep dua ediyorum edeceğim de hepimize.birde şunu söylüyeyim ben 2-3 gün yattım sonra kalkıp rutin hayatıma geri döndüm.hatta3 gündür şehir dışından arkadaslarım geldi yatılı ankaranın altını üstüne getirdik. sürekli yatmamamın sebebi de şudur:Yüce Rabbim bir kulunu bize evladımız olarak emanet edip verecekse önüne hiç ama hiçbirşey geçemez .sonuçta Allah veriyor canını biz ve doktorlar sadece olması için aracıyız.sınavımız bakalım isyan edecek miyiz?Allah herkesi bu sınavdan kolaylıkla isyansız geçirmeyi nasip etsin.kırdıysam tekrar tekrar özürdilerim bir anlık gaflete geldim....isyan yok......meva80 bu arada idrar testinde çıkmaz test tarihimiz aynı birazda olsa dediğin gibi yükselmiştir zaten ben yarın beta hcg yaptırcam azcıkta olsa son 3 kala çıkar.yap kurtul sende...olmazsa da üzülmek yok... sabır ....isyan yok....

tşk ederim o zaman çarşamba günü yumurta toplama işlemi olur pazartesi de transfer yapılır dimi

canım yumurta toplama işlemi çarşamba olursa yumurtaların döllenip bölünmesine gelişmesine göre transfer gününü belirlerler inş sağlıklı yumurtaların topların döllenir canım rabbim kolaylık versin

ev süpürme haric mutfakta topluyorum yemekte yapıyorum, 12 günü beklerkende 1 hafta annemvardı o bişey yaptırmadı. 2.hafta kayınvalidme geldi, ee anne gibi olmuyor malum. anneye her türlü naz geçiyor, sofram kucağıma geliyordu, artık kendim hazırlıyorum..testten sonrada yat yat nereye kadar duramıyorum zaten yapıyorum işlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…