eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım güzel aslında benim 5. günde de dr istediği boyuta gelirler inş canım sen dua et yumurtaların sağlıklı gelişsin diye

canım benim yumurtalar ilk kontrolumde 11mm 2. 19mm sonuncuda 21 mm di inş seninkilerde güzel gelişir

Canım hayır bunu kendine sıkıntı etme zaten son günlerde dahada hızlı büyüyorlar hani bide iğne varya c ile başlayan aklıma gelmedi iğnenin adı
Yani çatlatma iğnesi diyeyim o artık yumurtaların son olgunluğuna ulaşmasını sağlayan iğne.inşallah bol yumoşun olur

inşallah canım bizimde 7 tane kurban adağımız var sizin adağınız ne?

rabbim nasip ederde olursa cumaya öğrencem eşimle öncelikle 5er yasin 100er salavat ve şükür secdesi yapcaz inş... sonra önümüz bayram eşim dediki olursa kurban eti koymicam eve dağıtcam dedi bebişimiz için doğuncada 2 tane var biri bana biri ona tabi hamilelik sürecinde sözüm söz kız olursa meryem suresini erkek olursa yusuf suresini okucam hep inş....sende oku çok iyi derler

canım inş herşey yolunda gider hayırlısıtla tedavine başlarsın rabbimde 5 yıllık evlat hasretini bu tedavinle son buldurur

ay canım inşallah hamilesindir yaa Rabbim dualarımızı kabul buyur
bende sürekli meryem suresi ile yasini şerif okuyorum ve sayısız tesbih çekiyorum
Elimi karnıma koyup 300 tane felan salavat getiriyorum bol bol allahın isimlerini zikrediyorum
İŞte abdestli kalmaya çalışıyorum ne bileyim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum rabbim kabul buyursun

cetrotide olmasın o kuzucummmmm

canım sen rabbimin rızası için yaparsan rabbim kabul etmezmi rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm buyurmu diyosun simdi.insallah dedigin gibi olur.bu arada hayirli olsun.rabbim kucagina almayida nasip etsin.

merve nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Havinim şimdilik iyi gidiyo inşallah geçen lekelenmem oldu çok korktum doktorumu aradım yerleşme kanamasıymış öyle rahatladımki bulantılar başladı işte
kokulardan tiksiniyorum mutfağa pek giremiyorum bide başım çok dönüyo inşallah sizlerde bu belirtileri yaşayacaksınız az kaldı
cetrotide olmasın o kuzucummmmm

hı hııı şeeyy evett oo galibaa

amin inş... hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş..

kediciiim çok sevindiim. hayırlı olsun canımm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin. darısı da bizlere olsun inşallah :)

selam canım. tedavin hayırlı olsun. ilk sayfamızdaki llisteden gereken bilgilere bakıp bildirirsen seni de listeye ekleriz.

canim geçmis olsun,nasil oldun daha iyisin insaAllah,Rabbim sifa versin

çok sağol canım daha iyiyim :)

GÜZELLERİM ben geldiiiim, beni özleyenler parmak kaldırsın :)))))

canım rabbimin izniyle yaşayacağız az kaldı rabbim seninde sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına almanı nasip etsin canım

canım sen rabbimin rızası için yaparsan rabbim kabul etmezmi rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbime teslim oldum biliyosun bu bebeğin % 50 sağlıklı olma ihtimali var ben size anlatmışmıydım onu transfer edelimmi diye sormuşlardı doktorlar
bizde ya nasip deyip allaha güvenip kabul etmiştik çok şükür hamileyim inşallah bebeğim sağlıklıdır.çok tedirginim bi yandan allaha tevekkül ediyorum
ama bi yandanda ya yine düşük yaparsam diyorum.
Canm buyurmu diyosun simdi.insallah dedigin gibi olur.bu arada hayirli olsun.rabbim kucagina almayida nasip etsin.

tabiki canım hatta sana bişey diyeyim milletin ki 12 günde felan toplanmaya başlıyo ben 15 gün felan beklemiştim
yumoşların büyümesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…